Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

Patrioţii la guvernare, nepatrioţii în izolare

Azi, Curtea de Apel Chişinău a examinat în şedinţă închisă recursul prezentat de avocatul Ion Dron împotriva deciziei pronunţată de Judecătoria sectorului Buiucani pe 10 iulie curent, privind prelungirea măsurii de arest la domiciliu pe numele politicianului Sergiu Mocanu cu 15 zile. Completul de judecată al Curţii a dispus respingerea recursului avocatului şi menţinerea în vigoare a deciziei primei instanţe. Astfel, Sergiu Mocanu se va afla în arest la domiciliu până la data de, cel puţin, 27 iulie curent, adică odată cu încheierea campaniei electorale.

Politicianul Sergiu Mocanu a declarat pentru presă că Voronin a dezbinat societatea Republicii Moldova în două părţi: cea a patrioţilor şi cea a nepatrioţilor. Patrioţii sunt la guvernare şi apără ţara de nepatrioţi pe care-i arestează, maltratează şi torturează. Sergiu Mocanu crede că atâta timp cât Voronin mai dă ordine în acest stat, el nu va fi în libertate.

Amintim că Sergiu Mocanu a fost arestat abuziv pe 8 aprilie 2009, după evenimentele din 7 aprilie, fiind învinuit de uzurparea puterii de stat şi organizarea dezordinii în masă.

Realizat: Daniela Bodrug

1 comentariu

  1. Valenta

    NU VA FIE FRICĂ – COMUNISMUL PICĂ!

    Da, comunizmul in Moldova a intrat in faza de agonie,
    iata, de unde este atmosfera de intimidare si de psihoza in crescendo.

    VOTATI PARTDIDUL LIBERAL!

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*