Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

Show aviatic Cahul

În urma experienţei pe care am avut-o la Şoldăneşti la începutul acestei luni, ieri, 15 iunie, am continuat şirul de vizite în diferite localităţi ale republicii pe calea aerului, organizând, împreună cu colegii mei de la Aeroclubul Chişinău, încă un show aviatic de excepţie, de această dată, pe aeroportul din Cahul.

La eveniment au participat peste 200 de spectatori veniţi din diferite localităţi ale raioanelor Cahul şi Cantemir.

Deşi toate prognozele meteo din ultimele zile ale săptămânii erau contra unei posibilităţi să realizăm acest eveniment, totuşi, am avut parte de timp frumos la Cahul. Cei mai norocoşi au avut posibilitatea să urce în avion şi să ajungă la înălţimile cerului savurând plăcerea unui zbor.  

Pentru ca să vă daţi seama, dragi vozitatori ai blog-ului meu, cel puţin imaginar, ce emoţii au trăit oamenii de acolo şi ce splendoare reflecta imaginea unui zbor de-asupra aerodromului, vă invit să priviţi înregistrările video şi foto pe care le plasez mai jos.

P.S. Fiţi cu ochii pe noi şi nu rataţi următorul show aviatic.

 4 comentarii

  1. Maestru

    Mai dati ceva bani pentru publicitate. Se atesta lipsa de activitate pe blog, ce poate fi egalat doar cu lipsa de interes. Un politician mort pana la nastere.

  2. da..cu parere de rau asa este

  3. az

    si totusi se poate sau si totul se poate? Lamuriti-mi va rog, ca nu inteleg, totusi sau totul…

  4. ps

    Ce e cu ziua Aviatiei mici, la care a participat si ex/seful dvs.?

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*