Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

158 comentarii

  1. Alex

    Aşa numita informare trebuie să dureze vreo 10-15 ani pînă o să dea vreun efect palpabil.

    Ş-apoi cineva o să-i dea cu Unirea, altcineva o să-i dea cu Antiunire. Îmi închipui… Scuipături, bătăi în Parlament. Mitinguri la Chişinău, Bălţi, Comrat. Suuupppeeeeeer. “Украина отдыхает”

  2. Titus

    Uitati ca protestele dureaza de un an fara vreun rezultat concret. “Liderii protestelor” se apuca de lucruri pe care nu le materializeaza. Protestele trebuie indreptate in scopul unirii. Critica dura la adresa mafiotilor din ambele tabere, nicio coalitie cu Dodon si Usatii. Nicio coalitie cu Plahotniuc si compania. Dezvaluiri televizate. Cred ca Antimafia are un cuvant greu de spus.

  3. Alex

    Dragii mei, vă asigur că la un protest anti-Unire, Dodon cu Usatîi pot aduna MULT MAI MULŢI OAMENI decît la un protest anti-Plohotniuc.
    Dodon cu Usatîi chiar o să vă mulţumească pentru asta.

    Antimafie nu vrea Unire. Unirea nu e soluţia, soluţia pentru RM este munca în sudoarea frunţii. Moldovanul trebuie să sară peste nivelul propriului său cap. Altă soluţie nu e.

    Sau moldovenii aşteaptă pînă în Rusia se produce o revoluţie care distruge statul, sau aşteaptă pînă vin ruşii la Dunăre şi-i bagă în Noul Imperiu Rus. Cine ştie cînd se vor întîmpla toate acestea? Pînă atunci – RM va fi o mlaştină.

  4. Titus

    Nu vorbiti in numele la Antimafie, nu sunteti membru al miscarii. Munca in sudoarea fruntii pentru a infaptui unirea, nu munca de sclav pentru Dodoni si Plahotniuci. Moldovanul nu a sarit peste capul sau timp de 25 de ani si nici chiar timp de 200 de ani. Si vorba raposatei matuse Balasha: Cine sare garduri inalte, ii crapa nadragii in fund! Care munca, nenicule? Munca pentru mafie, sa-si mai faca Voronin sau Plahotniuc inca cateva castele? Ca caraghios mai esti. De ce moldovenii ar trebui sa astepte pana gheaghea vania le va hotari soarta?

  5. Alex

    Nimeni nu vorbeşte în numele Antimafie. Sergiu Mocanu a spus-o de multe ori, că el vede Republica Moldova – stat în componenţa UE. Stat cu ideologie românească, dar aparte de România.

    Cineva nu e atent. Ş-apoi zice despre alţii c-ar fi caraghioşi. Aveam în vedere muncă pentru integrarea europeană.

  6. Titus

    Nu cred ca l-ati inteles corect pe Mocanu.

  7. Titus

    Nu poate fi nicio munca pentru “integrare europeana” intr-un statulet secat de puteri.La fiecare 4 ani se afla in primejdia de a-si schimba vectotul geopolitic. Asa nu se merge in UE.

  8. Alex

    Tovarăşul nostru unionist deja dă interpretări cuvintelor lui Mocanu. Curtea Constituţională a RM, nu alta.

    Mocanu a spus că el vede unirea neamului românesc în cadrul UE, unde RM şi România vor fi state aparte.

    OK. Miercurea viitoare nimeni nu încurcă adresarea întrebării în cauză lui Mocanu.

    Dacă Filat-Plohotniuc-Ghimpu nu furau aşa cum au furat, dar făceau astfel ca lumea să trăiască mai bine ca în 2008-2009, pun pariu că oamenii aveau să-i voteze din nou în 2014 şi ei cîştigau alegerile pe bune, dar nu aşa cum a fost atunci.

  9. Titus

    Utopie curata. Hotii care au venit la putere in RM timp de 25 de ani au avut doar scopul sa fure. Nu puteau hotii de la 2009 incoace sa fie mai buni decat hotii cei de inaintea lor. Aceasta RM poate fi guvernata numai de hoti.

  10. Alex

    Eu am scris „dacă”…

    Fain. Dar România nu e guvernată de hoţi? Şi asta înseamnă că trebuie de o lichidat? O unim cu Ungaria?

  11. Titus

    Romania este membra a UE si NATO, organizatii care lupta cu coruptia. Romania are DNA. Romania se misca inainte, RM s-a impotomolit in mocirla.

  12. Alex

    România are DNA, care e o bîtă politică în mîinile „partenerilor strategici” ai României. Cine e cuminte, este tolerat, cine nu-i cuminte e băgat la zdup. Superb.

    România se mişcă înainte pentru că americanii şi vest-europenii o trag de urechi, de coadă… scuipă, înjură.

    Dacă mai bagi şi RM în România apoi există riscul să se rupă urechile, coada etc.

  13. Titus

    De cand va faceti griji in privinta Romaniei?

  14. Alex

    N-aş zice că-mi fac griji pentru România, dar într-adevăr dacă bagi RM (Malul Drept) în România, tot efortul anti-corupţie din ultimii zece ani în România se duce pe apa sîmbetei plus mai apar şi alte probleme.

  15. Titus

    Oricum de ce va temeti nu scapati. Unirea este un lucru hotarat!

  16. Alex

    Cine l-a hotărît? Titus?

  17. Titus

    Istoria si destinul au hotarat!

  18. Alex

    Să sperăm că Titus e gata să vină în RM şi să-şi apere idealurile cu arma în mînă.

  19. Titus

    Gandire tipica de vatnic: vatnicii vad solutia la orice problema doar cu arma in mana…

  20. Alex

    Mulţumesc de răspuns. Am înţeles.

    Unirea propriu-zisă nu va fi. Dacă Bucureştiul doreşte ca RM să se transforme în Somali, el n-are decît să finanţeze la greu analişti politici, ziarişti, scriitori, partide, mişcări tinereşti unioniste care să strige cît mai tare „UNIRE” la Chişinău.

  21. Titus

    Unirea este destinul nostru romanesc!

  22. Alex

    He-he. Destin românesc. Vino la Bălţi, Comrat, Ceadîr-Lunga, Făleşti, Ocniţa, Vulcăneşti şi povesteşte despre „destinul nostru românesc”.

  23. Titus

    Nu am de gand sa vorbesc in fata unor brute indobitocite de colonizatori. Eu vorbesc oamenilor logici. Dobitocii ti-i las tie.

  24. Titus

    Nici nu-ti imaginezi cat de minuscule sunt aceste borti ca Balti si Comrat in comparatie cu infinitatea universului. Stai, bre in balegar pana la gat si scarpina-te la burta cu Comratul si cu Baltul…

  25. Alex

    Dacă nu vrei să vorbeşti cu ei, atunci va trebui să-i omori. Ei nu vor Unire. Şi au de gînd să opună rezistenţă. Ia-ţi un Kalaşnikov şi vino de-i pune la punct!

  26. Titus

    Am mai spus ca numai un vatnic indobitocit ca tine vorbeste de arme. Alte idei vatnicii nu au.

  27. Alex

    Ha-ha-ha.

  28. Alex

    Interesante lucruri au loc în politica germană.
    Horst Seehofer, liderul Uniunii Creştin Sociale, care e într-o alianţă cu Uniunea Creştin Democrată (lider Angela Merkel), nu atît de demult a făcut o vizită la Moscova, unde s-a întîlnit cu… Putin.
    Nu ştiu de ce, dar nu cred că scopul vizitei a fost transmiterea vreunui mesaj din partea lui Merkel.

    Stratul de gheaţă pe care merge Merkel devine tot mai subţire.

  29. Titus

    Pupa-i pe nemti in …crestet.

  30. Titus

    Propaganda vatniceasca este foarte simpla. Se trage din ideologia stalinista, veche de o suta de ani. “Priveste la dusmanul tau doar prin luneta pustii”- acesta este principiul vatnicesc. Numai arma le confirma “argumentele vatnicilor”. “Cine nu este cu noi, este impotriva noastra”-spun vatnicii. Ati observat? Vatnicii nu vorbesc niciodata de la prima persoana singular. Vatnicii vorbesc mereu de la persoana a treia plural. Nu spun “eu”, spun mereu “noi”. De ce? Pentru ca se identifica cu gloata, cu gloata exaltata, prostita, pusa pe crima si viol. Daca vatnicul spune “eu”, atunci trebuie sa se identifice. De aceea vatnicul spune “noi”, sa nu poarte nicio raspundere. Vatnicul este surubasul gloatei. Gloatei care se hraneste cu exaltarea, cu instincte, cu sentimente “inalte”, care sunt rodul unei demagogii intunecate si meschine. Vatnicul nu poate discuta despre literatura, filozofie, religie, istorie. De ce? Pentru ca este ignorant. In schimb vatnicul discuta usor despre diferite barfe politice. De ce? Pentru ca cineva i le rumega si i le baga in plisc.
    Vatnicii accepta cu dragoste puterea “barbateasca” a dictatorilor! Aceasta arata necamuflat esenta “femeiasca” a vatnicilor- au placere de la o mana rigida si violatoare. Ca sa-si camufleze slabiciunea, vatnicii mimeaza lupta cu homosexualii, pe care chipurile ii “urasc”, dar in fond au aceeasi natura. Vatnicii vorbesc despre o efemera “Patrie”, pe care o tin traditional in rahat si balegar. Vatnicii sunt cinici si mincinosi, cruzi si barbari, ucigasi si criminali!

  31. Alex

    Isterie de “intelighent”. Ha-ha-ha

  32. Titus

    Hohait de badaran vatnicist. Pute a blana de oaie neprelucrata, plina de curnuti si balegar. Vatnicului ii tremura picioarele podagrice…

  33. Titus

    Vatnicul se simte cu musca pe caciula. Ii pare rau sa se desparta de “mana puternica”, care il face sa transpire…

  34. Titus

    Candva Bram Stoker a scris caretea “Vampirul”. Peste 100 de ani a venit timpul sa se scrie cartea “Vatnicul”!

  35. Alex

    Pentru fiecare Titus Dumnezeu a lăsat în RM cîte un găgăuz sau un cazac. Titus s-o dovedit şmecher şi o fugit cît mai departe. Eh. Pîn’ la urmă tot un fel de pedeapsă.

  36. Titus

    Vatnicul nu cunoaste nimic decat propaganda vatniceasca. Vatnicul se alimenteaza din minciuna si calomnie ca Vampirul. El este puternic doar in miezul noptii…

  37. Titus

    Un sclav puturos, care viseaza sa fie condus de Lukashenko, care linge fundul lui Mordatii si deplange trecutul criminal al SSSR-uli, construit pe mormane de carne omeneasca “vorbeste” de pedeapsa!!! Hiena cu botul plin de sange incearca sa ma judece!!!

  38. Alex

    Iarăşi zbiară “intelighentu” nostru. Talentat în a zbiera, nu şagă.

  39. Titus

    Zbiara sclavul vatnic, tipul care este gata sa scuipe in neamul sau pentru 30 de arginti putinisti. De fapt, zbieratorul urla si gratis. Ii place sa fie violat in locurile biblice…

  40. Titus

    Putorile putiniste nu cunosc logica general-umana. Acesti pui de lele incearca sa minta la fiecare pas. De la ei pute a oaie si corp nespalat cu lunile.

  41. Alex

    „Intelighentu” are halucinaţii, simte fel de fel de “mirosuri”. Toate problemele au apărut după contactul lui traumatizant cu KGB-iştii, cazacii şi doctorii care-i inspectau organele genitale în văzul colegilor săi.

  42. Alex

    Stimaţi prieteni, aşa indivizi ca tovarăşul unionist Titus sînt dovadă vie a faptului că nu toţi pacienţii spitalelor de nebuni din URSS pe care-i credeam băgaţi acolo pe motive politice erau întregi la cap.

  43. Alex

    Dom Mocanu, am o rugăminte mare la tine:

    Lămureşte-le, te rog, tovarăşilor unionişti, de ce Unirea nu e-o soluţie bună. Dar lămureşte-le aşa ca să-nţeleagă… ca la proşti.

  44. Titus

    Urla mai tare, javra putinista. Ca altfel nu vei fi auzitde hienele asemanatoare tie, cu boturile pline de sange si creierasele minuscule, modificate genetic de catre stapanii tai stalinisti. Puti a prostie si a crima. Timpul Nürenbergului vatnicessc nu este departe. Mene, techel, fares…
    Viele indobitocite de spirtul stalinist mai cred inca in puterea minciunei. Nu va dura mult… Veti fi condamnati de victimile proprii, de milioanele de oameni amagiti si antrenati in crima…

  45. Alex

    Cît de liric e specialistul în microelectronică! Cîtă poezie!

  46. Titus

    Cat de prostanac este acest sclav agresiv putinist, tradator de neam…

  47. Alex

    … de neam şi ţeară.

    Cîntă, maestre!

  48. Titus

    Socoti ca neamul si tara sunt cuvinte de batjocura?

  49. Titus

    Te faci de ras!

  50. Titus

    Cred ca discutia s-a terminat

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*