Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

Aeroclub

385_33f1b167fa584ad47346b27b7f011c93.jpg

 Zborul e al celor care încă nu au renunţat! 

Orice vis poate deveni realitate dacă eşti destul de puternic să crezi în el. 

Arată-le că se poate! 

Zborul pentru mine este mai mult decât un hobby. Este visul copilăriei mele. Am crezut întotdeauna că pot să-l realizez. Şi iată, peste ani, visul meu a devenit realitate!  

Nu poate nimeni dintre cei care au zburat sau au făcut salturi cu paraşuta să spună că nu e minunat, pentru că e atât de minunat, încât o dată realizat, nu poţi uita de el şi vrei să trăieşti din nou experienţa. Pentru a zbura nu este nevoie de curaj supraomenesc sau de un efort deosebit. Acest sport este practicat de oameni obişnuiţi, dar cu preocupări deosebite. Zborul nu poate fi descris în cuvinte, trebuie să vii să-l trăieşti şi să-l simţi deopotrivă! 

Dacă visul tău este să zbori şi încă nu l-ai realizat, la Aeroclubul Chişinău ai şansa să trăieşti o experienţă copleşitoare, sus, în cer.  

Odată ce ai încercat zborul, vei păşi pentru totdeauna pe pământ cu ochii ridicaţi spre cer, acolo unde ai fost şi vei dori mereu să te întorci. Leonardo Da Vinci  

Nu mai visa. Zboară!  

Preşedintele Aeroclubului Chişinău

Sergiu MOCANU   

Telefon de contact: +373 22 92 82 56

7 comentarii

 1. dumitru

  “Dacă visul tău este să zbori şi încă nu l-ai realizat, la Aeroclubul Chişinău ai şansa să trăieşti o experienţă copleşitoare, sus, în cer. ”

  daca as vrea si eu sa traiesc experieta asta de a zbura cum as puteao face???

 2. Sergiu

  “Acest sport este practicat de oameni obişnuiţi, ” … si cam de unde ar gasi omul obisnuit bani pentru a-si permite sa zboare, ca nu este un sport deloc ieftin. Ca doar, presupun, nu e finantat acest sport din fondul pilotilor comsomolisti, buget de stat aprobat de guvern, publicat in monitorul oficial… 🙂

 3. Vlad

  Domnul Mocanu,

  Felicitari. Aici vorbeste un viitor pilot pentru Tarom. Fie ca numarul voastre de decolari sa fie egal cu cel de aterizari!

  Succes si sa aveti grija de marea de Romani din Republica Moldova. Chiar mi-ar place sa vad si eu un post din partea voastra in legatura cu relatiile Romaniei si cele ale RM…

  Pe curand..

  Vlad

 4. artur nicoara

  mie mii interesant asta tot cam cit coasta ori foarte scump? aceasta este visul vieti mele si vreau cu orce pret sal realize.

 5. Radu

  Dle Mocanu, cum as putea sa aflu mai multe despre Aeroclub? Va Multumesc anticipat!

 6. Pentru oabeni obisnuiti, dar cu posibilitati neobisnuite…nu cred ca toti îşi pot permite să practice acest sport…
  https://blogulluicazacu.wordpress.com/2010/12/28/paziti-va-de-gimpupaziti-l-pe-ghimpu/

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*