Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

4 comentarii

  1. palade

    Serge, bravo inca odata. Curaj.
    Exista o conventie internationala de a Nu negocia cu teroristii. Noua guvernare negociaza cu criminalii. Care e diferenta intre terorist si criminal ? Sub pretextul lozincelor frumoase (care nu au nimic cu realitatea intre Nistru si Prut) gen “prezumtia nevinovatiei”, “traim intr-un stat democrat”, “altfel suntem ca ei” etc. etc. se face pact cu satana. Cel putin Alianta putea sa se abtina de orce negociere pana la hotararea Organelor de justitie. Insa sub pretextul “crizei economice” si “necesitatii de a avea un presedinte” fac targul asta murdar. Puterea(banii) nu are miros. Acum este oficial: cei veniti la putere au intrat cu multa facilitate intr-un sistem CORUPT al Puterii. Bine ati venit. E un pacat mare. Opriti-va acum, maine va fi tarziu.

  2. Svetlana

    eu stiti ce am observat? Ca dupa ce a expirat mandatul presedintelui Voronin mai respir, dovada ca tara noastra poate exista cu parlament si guvern. Dac ne dezicem de functia de presedinte, credeti-ma, viata merge inainte

  3. om_carunt

    Sunt un mos prezent zi de zi in bucataia AIE: clocotesc cratitele si bucatarii se intrec la prins caimacul, ospatarii alearga sa prinda bacsisul, iar picolii sa le pice si lor ceva. Le trebuie lor acum deratizare? Nu au timp, oamenii sunt in treaba, sunt in boom! Iar voi, prostilor, cei care au sarit la nevoie, veti mai sari odata, doar pravalia trebuie aparata, iar sobolanii alungati! Chiar daca va mai cadea cineva. N-are nimic, sunt prosti si multi.

  4. Ion

    Bravo d-le Mocanu. Aveti perfecta dreptate in toate. Ma mir de curajul dumitale.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*