Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

14 comentarii

  1. yorgoo

    Mda! Interesant! A. Barbarosie

  2. unionistul

    d-le Mocanu,proiectul al carui catalizator ati fost si sunteti este tot proiectul al carui mesaj il purtati ?

    sa nu va faceti ca nu intelegeti !

  3. ion

    Clasa politica din r.moldova este foarte asemanatoare cu o casa de nebuni.
    Par exampl: Natalia Nirca ,o Doamna foarte sexi,declara ca doctrina partidului ei este foarte asemanatoare cu cea a lui Filat si sic si cu cea a lui Vorona.
    Te face tablou ce vezi si ce auzi,si mai ales ce citesti.
    Cum este posibil ca doctrina conservatoare,o doctrina pur liberala ,si mai ales de dreapta-dreapta poate sa asemene cu dracu,cu comunistii.Ete incredibil!

  4. "Ochiul al Treilea"

    Numai Romania Mare – ne e Salvarea !

  5. COSTIN

    Preşedintele raionului Soroca. împreună cu 12 primari AMN, a aderat la Partidul Liberal Democrat din Moldova, anunţă serviciul de presă al PLDM. SE ASCUTE LUPTA INTRE COMPONENTELE AIE … DACA PINA ACUM , TRECERILE DE LA UN PARTID LA ALTUL DIN COMPONENTA AIE ERA NEPERMISA , ASTAZI ORICE E POSIBIL . ESTE CLARA TENDINTA PLD DE A INGHITI CU TOTUL AMN-UL . INTERESANTA VA FI REPLICA LUI “URECHILA” … TACE , PLD VA CONSIDERA CA ARE MINA LIBERA LA RACOLAT AMN-ISTI . FACE SCANDAL , TOT DEGEABA …DACA PLECAREA GRUPARII UNTILA LA MAE ,NU A AFECTAT RELATIILE AMN CU PLD , DE DATA ACEASTA ASISTAM CLAR LA UN SEMNAL DIRECT DE LA FILAT , DE RACOLARE FARA FRICA SI RUSINE A TOT CE MISCA LA PD,PL SI AMN … CRED CA ZILELE AMN-LUI SUNT NUMARATE . CUM SANSELE DE INTRARE IN PARLAMENT SUNT SLABE ,CHIAR SI CU SCADEREA PRAGULUI ELECTORAL LA 4% , VOM ASISTA LA O DEPLASARE IN MASA A MULTOR PERSONALITATI [ PRIMARI,CONSILIERI] LA PLD …”AIE – bloc electoral, cu un singur candidat”…ODATA CU ACCEPTAREA SAU RACOLAREA ACESTUI GRUP DESTUL DE IMPORTANT DE LA AMN DE CATRE PLD , LUCRURILE SAU CLARIFICAT PE DEPLIN .NICI VORBA DE BLOC ELECTORAL COMUN- PLD,PD,PL,AMN .IN SPECIAL AMN[ PRIN REPREZENTANTI DE FRUNTE AI PARTIDULUI +ELECTORAT] SI PD [ PRIN ELECTORAT ] VOR FI LOVITE DIN PLIN DE AVINTUL EXPANSIONIST A LUI FILAT . IN PLUS ALUNECAREA SPRE CENTRU A PLD , II PERMITE SA ATRAGA ELECTORAT NEIREGIMENTAT POLITIC DIN ACEASTA ZONA CENTRISTA . PROBLEMA ESTE CA ASTFEL ,PLD ISI DILUEAZA MULT O COMPONENTA DOCTRINARA CLARA , MULTI DIN CEI RACOLATI NECONSTITUIND ELECTORAT STABIL , CAPTIV , AL PLD -LUI . RAMINE SA VEDEM PINA CIND SI UNDE SE VA UMFLA GASCA PLD-ISTA … SE PARE CA FILAT VREA TOATE OUALE IN COSUL PROPRIULUI PARTID . GREU SA MAI ACUZI ASTFEL , PE GHIMPU SI CHIRTOACA DE “LOVITURI MEDIATICE SI ELECTORALE ” DE GENUL PARADEI SAU IMAGINILOR DIN APRILIE …

  6. COSTIN

    ESTE CLAR CA AMN-UL ESTE IN PLINA DEZAGREGARE … FARA O DOCTRINA CLARA , FARA UN LIDER CARISMATIC , INTR-UN BALANS CA DE CIRC INTRE U.E. SI C.S.I.[RUSIA] , INTRE EMINESCU SI COMSOMOL , INTRE STINGA SI DREAPTA , ACEST PARTID ISI ASTEAPTA SFIRSITUL INEVITABIL . CARE LA MAE ,CARE LA PLD …NUMAI “URECHILA” SE MAI VISEAZA PE CAI MARI LA PRIMARIA CHISINAULUI . NUMAI CA SI VIRSTA E MAI INAINTATA … CUM PLD ,PD SI PL NU AU DE GIND SA FACA UN BLOC ELECTORAL CU RAMASITELE AMN-ISTE , PROBABIL CA SE VA INCERCA UNUL CU PARTIDE EXTRA-PARLAMENTARE … NUMAI CA SI PRAGUL CRESTE ODATA CU NUMARUL ALIATILOR . NU BAG MINA IN FOC , DAR NU EXCLUD DISPARITIA AMN , PINA LA ALEGERI . VOM TRAI SI VOM VEDEA .

  7. COSTIN

    Voronin compară AIE cu Hitler: A venit la putere cu 30% din voturi, iar restul le-a obținut pe calea fricii și a presiunii… CRED CA AR CAM FI TIMPUL CA ACEST NEBUN , SA FIE DUS ACOLO UNDE-I LOCUL … LA SPITALUL DE NEBUNI . CU ASEMENEA DECLARATII HILARE , VORONIN ARUNCA O UMBRA DE NESERIOZITATE ASUPRA INTREGULUI PCRM … DAR SI ASUPRA TARII , IN LUMEA LARGA . DECLARATII IRESPONSABILE , RUSINOASE , POPULISTE SI DEMAGOGICE !

  8. COSTIN

    IATA SI RASPUNSUL LUI URECHILA , LA RACOLARE …„Nu cred că Filat este atât de naiv ca să distrugă AIE și, mai ales, pentru câțiva primari, pe care AMN nu-i va sprijini la alegerile locale, pentru că nu au făcut nimic. Filat nu va risca să nu fie susținut de un partid ca AMN. Dar dacă e vorba de așa ceva, atunci vom merge fiecare pe planuri individuale.” Declarația îi aparține liderului AMN, Serafim Urechean, ca urmare a unui comunicat de presă al PLDM, în care se anunță că 12 primari ai AMN din R. Soroca, inclusiv președintele raionului, au aderat la PLDM.

  9. COSTIN

    Coropceanu: „PSD și PCRM au aceleași valori” … STIAM ASTA TOVARASE , NU ERA NEVOIE SA VII SA NE REAMINTESTI LUCRUL ASTA . PSD-UL NU ARE NIMIC IN COMUN CU SOCIAL-DEMOCRATIA AUTENTICA EUROPEANA , ASTA-I CLAR .

  10. Vadim

    eu cred ca ideea e cea mai buna la moment pentru alianta este:
    Filat sa se lase de presedintie si sa ramina priministru ca i se primeste bine si Lupu sa fie unicul candidat la aceasta functie din partea aliantei, dar sa ii fie impuse unele conditii de promovare a valorilor partidelor liberale din AIE .

  11. NANOGRAF.

    Domnilor MOLDOVENI si TOVARICI de toate etniile :::: Nu ma pomeniti in permanenta numele lui Dumnezeu in discutiile politice. Nu politizati religia pe de o parte, iar pe de alta parte veti fi considerati de lumea inteligenta ca niste DISPERATI, INCAPABILI sa iesiti din mocirla prin fortele proprii, indivizi fara orizont rational care se lasa pe mana fortelor irationale deci pe mana asa zisului DUMNEZEU ca sa va rezolve problemele pamantesti.

  12. Pirelli

    Daca intr-adevar vor sa termine cu partidul comunistilor pentru totdeauna, partidele astea din AIE vor fi nevoite sa mearga la alegeri intr-un bloc comun, sau pe o lista comuna. Este singura varianta inteligenta, care, ca orice solutie de compromis, are un prets. Acest prets este ca Lupu sa devina candidatul unic, si apoi presedintele tarii timp de patru ani si sa fie suportabil in aceast rol.
    Aduceti-va aminte de victoria Conventiei Democratice din Romania, istoria se repeta.

  13. VLAD

    FILAT + PASAT = LUCINSCHI!

    Se zvoneşte că proiectul “Pasat” aparţine lui Filat. Filat e un
    politician moldo-româno-rus cu viziuni proNato-PutinFunClub
    (пророссийская евроинтеграция с североатлантическим уклоном) cu ceas pe mîna dreaptă, energic şi
    “pragmatic”.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*