Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

Moldova – fără mafie, Moldova – fără Plahotniuc!

Miercuri, 4 august 2010, la orele 11:00, in sala de conferinte Infotag, voi susţine o conferinţă de presă

cu tema “Moldova – fără mafie, Moldova – fără Plahotniuc!”

Vă propun să accesaţi link-ul de mai jos pentru a asculta emisiunea “Istoria în mişcare” de sâmbătă, 31 iulie 2010, realizată la Radio Vocea Basarabiei.

http://www.voceabasarabiei.net/index.php/istoria-in-miscare-cu-vsaharnianu/10009-audio-istoria-in-micare-ediie-de-sambt-31-iulie-2010-invitatul-emisiunii-este-politicianul-sergiu-mocanu

20 comentarii

  1. Sergiu

    Bravo pentru curaj!

  2. Flavius

    Asteptam conferinta Dvs. cu nerabdare!

    Anihilarea MAFIEI ne intereseaza, fara aceasta nu vom putea accede in Uniunea Europeana.

    Suntem alaturi de Dvs.!

  3. Ion

    Plahotniuk e un tip periculos. Daca tot v-ati pornit impotriva lui, aveti grija mare. Nu umblatia noaptea pe strazi, traversati strada cu atentie… Se refera si la membrii familiei. Bafta!

  4. COSTIN

    Moldova a simţit gustul libertăţii

    Autor: Deutsche Welle

    Guvernarea liberal-democrată de la Chişinău a împlinit un an. Oamenii simpli spun că acum nu se mai tem să spună ce gândesc, analiştii politici afirmă că faţa Moldovei s-a schimbat, iar clasa politică vorbeşte despre o deschidere fără precedent a comunităţii internaţionale faţă de Republica Moldova.
    Sârma ghimpată dintre comuna românească şi cea din Republica Moldova, pusă la pământSursa: VLAD STĂNESCU

    Politicienii moldoveni au trăit un an în care au învaţat să guverneze în alianţă. Deşi au mers mai tot timpul pe un teren minat de disensiuni interne, eu au fost nevoiţi să se ţină strâns de mână pentru a nu dezamăgi electoratul şi partenerii externi, dar şi ca să reziste în faţa opoziţiei comuniste încă destul de puternice.

    Prima şi cea mai mare realizare a actualei guvernări liberal-democrate este evitarea falimentului. După 8 ani de guvernare, comuniştii au lăsat în urmă o gaură bugetară de 8,5 miliarde de lei moldoveneşti, ceea ce constituie 50% din valoarea unui buget anual al Moldovei.

    După căderea regimului Voronin, Uniunea Europeană, SUA, România şi organismele financiare internaţionale au aprobat programe speciale de relansare a Moldovei, iar Consiliul Europei s-a implicat rapid în soluţionarea crizei constituţionale provocată de imposibilitatea alegerii şefului statului în Parlament. Actuala guvernare de la Chişinău s-a descurcat în condiţiile crizei economice mondiale şi chiar poate înregistra în acest an o creştere economică.

  5. toma

    sa vii cu dovezi , lumea e satula de vorbe ! oricine poate spune ca Mocanu e mafiot si e unealta lui Varonen .

  6. VALERIU

    Bravo,D-le Mocanu,va admir pentru curajul de care dati dovada,sant convins ca va asumati enorme riscuri,pentru ca mafia este periculoasa,dar poate fi invinsa,principalul e ca ea sa nu sa se invecheasca ca acea siciliana care are 200 ani si greu de distrus.domnul sa va ajute si sa va aiba in paza in lupta pe care ati generato impotriva acestui ,,BALAUR,,plphotniuc.

  7. Cititor

    Sint de acord ca invatarea lectiei de a guverna tara intr/o alianta este o mare realizare si felicitari pentru asta. Dar trebuie sa recunoastem ca insasi guvernarea a fost mediocra si nu prea s/a deosebit principial de a ce a fost inainte. Cit priveste faptul ca lumea nu se teme sa spuna ce gindeste sa nu fiti naivi. Nu se intimpla nimic pentru cei care sustin guvernarea. Cei care nu sustin au probleme fix dupa schema folosita de fosta guvernare. Si la Moldova Suverana si la NIT au fost gasite probleme cu privatizarea si mai nu stiu ce. Asa ca nimic nou sub soare. Sa schimbat un singur lucru – cei care rau erau dusmani ai poporului astazi sint unicii patrioti si aparatori ai democratiei iar cei care erau eri nadejdea tarii astazi sint dusmanii acesteea. Si sa vedeti ca actuala guvernare, ca si fosta, gaseste dusmanii doar in rindul celor care nu i/i sustin. Oare de ce oamenii inteligenti nu vad asta?

  8. Valenta

    Bineinteles, ANUME MAFIE creata si clocita de comunisti face tot raul in RM. Acum Problema este nu atit cum sa scapam comunisti, ci cum scapam de aceasta MAFIE. Caci PCRM ar putea sa-si schimbe denumirea, simbolica comunista ar fi posibil sa fie interzisa, INSA CUM LUPTAM CU MAFIA??? ARE DREPTATE DL MOCANU…

  9. vă înţeleg perfect – electorala e în toi 🙂

  10. Cristi

    Impozit pe avere !!!

  11. MELO-GRAF

    Situatia CONSTIINTEI NATIONALE in MOLDOVA este dezastruoasa iar explicatiile au fost date de atatea ori :::: deceniile de OCUPATIE “” prieteneasca “” si distrugerile umane care au insotit-o.

    In acest context sistemul de acordare a cetatenii romanesti trebue schimbat precum si admiterea la studii in ROMANIA. Nimeni nu poate fi de acord ca aceasta categorie de oameni sa duca in MOLDOVA o actiune antidemocratica, de subminare a ROMANITATII sau sa duca o actiune contra ROMANIEI sau contra UNIRII CU ROMANIA.

    In consecinta cei care cer nationalitatea romana trebue sa fie rcomandati de un numar de persoane ( 4 sau 5 )din MOLDOVA si din ROMANIA verificate si de incredere si cu atasament CERT la NATIUNEA ROMANA. Acest lucru poate fi facut numai de partidele din ALIANTA sau si de alte partide si Organizatii care se declara ADEPTI AI UNIRII :::: Sa nu uitam PNL-ul, PL-ul si poate sunt si altele pe care le ignorez.

    Acest sistem se pracica in occident si eu insu-mi am fost obiectul unui astfel de sistem.

    In ce priveste studiile trebue acelasi sistem caci a studia in ROMANIA si a veni in MOLDOVA sa te declari mare comunist sau mare democrat dar contra UNIRII cu ROMANIA este EVIDENT o CRIMA.

    COMENTARIILE DVS. sunt foarte utile referitor la acest punct de vedere.

  12. incerc sa-l inteleg pe Sergiu Mocanu, si inca nu-l inteleg. Cu cine este de-al cui este …??? E logic Nu …???
    Dar incepe sa-mi placa deja … sper ca este pe calea cea buna …. sau iar din nou intra in ceva cum a mai intrat ca consilier al lui Voronin, atunci l-am inteles doar sub aspectul ca si-a gasit omul un servici … dar alaturi de cine ….???

  13. Alex

    ma bucur ca in tara asta sunt personalitati ca D-tra, va suntem alaturi..DOAMNE AJUTE!!!!!

  14. Anatol

    Gest curajos! La limita cu bunul simt.
    Aveti grija de voi. Comunishtii va atacau feciorii. Stiti ca trebuie sa fiti precauti.

    Unica preintimpinare – sa nu rasara in urma acestui atac o alta mafie. Nu mai stim cui sa credem.

  15. Anatol

    Ar fi bine sa puteti prezenta probe.

    Nu dezmintiti informatia. Plahotniuc se va simti obligat (pentru ca a declarat deja) sa va actioneze in judecata. Acolo si veti da lovitura cea mare. Daca a) castiga el – va fi demonstrat ca sistemul judecatoresc i se supune. Daca b) castigati Dumneavoastra – va fi o victorie a tuturor. In cazul b) avem speranta ca il vor obliga sa intoarca proprietarilor precedenti tot cu ce s-a pricopsit.

    Aveti sustinerea noastra!

  16. alex

    mocanu….ai o mutra de lingau si faci jocu lui filat…..de parca asta o sa fure mai putin decat au furat altii

  17. merci pentru curaj. merci pentru ca ati pus niste bete in niste roti ce aveau de gind sa mergea in directii periculoase pentru aceasta tarisoara. am auzti ca ati dat si un text in cadrul confereintei de presa. as dori sa-l citesc – fie aici pe blogul dvs. sau pe posta mea. merci.

  18. Andrei

    Multumim pentru sinceritate si curaj!

  19. Ion de la Criuleni

    Priviți și aici filmulețul
    http://www.curaj.net/?p=40526&cpage=1#comment-148698

  20. eu

    bai mocanu ia uite la plahotniuc ca tot capu e numai creier parca e hibrid dintre un extraterestru
    nu te pune cu el ca asta e hitler 2, poate are si bunchere prin antarctida deamu

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*