Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

33 comentarii

  1. D. Mocanu, da e greu de luat embed de pe Privesc.Eu? Cu link spre http://www.privesc.eu?

  2. Victor

    Da-le Doamne minte factorilor de decizie sa inteleaga ca curvia politica nu le va asigura liniste prospera nici lor, nici copiilor, si nici nepotilor lor. Succes actiunii d-lui Mocanu care, indiferent de interpretari, justificari si argumente, abordeaza problema problemelor societatii moldovenesti, caracterul anti-popular al actiunilor clasei politice si oligarhiei financiare!!!

  3. Valenta

    Bravo dle Mocanu! Bravo pentru curaj.
    Ma BUCUR sa vad ca incepe o intorsatura radicala in mentalitatea basarabenilor. Apar tot mai multi OAMENI care indraznesc sa atace mafia, sa sfideze coruptia, sa mature gunoiul..!

    Deci, nu suntem toti niste miorlaitici fara curaj de a ridica capul. Nu suntem toti niste amariti sau fatalisti inascuti!
    Ci apar OAMENI cu Duhul SFINT al Adevarului si al DREPTATII, plini de curaj si INDRAZNEALA DE A LUPTA!
    Duhul DREPT al acestor oameni voinici si viteji cucereste spatiu. – Acesta este un semn de insanatosire a societatii; UN SEMN ca ne DEZMORTIM din starea de disperare si descurajare si INVATAM SA MERGEM SI SA TRAIM vertical.
    Ar trebuie toti oamenii de buna credinta sa faca FRONT COMUN in jurul lui Mocanu, Ghimpu, Filat, Untila, Petrencu, Pavlicenco etc., ca sa facem ORDINE in tara…
    DUMNEZEU SA TE INTAREASCA SI SA TE OCROTEASCA!
    Sa ne sustinem unul pe altul, oameni buni ca sa iesim din criza si saracie!
    Bravo, Mocanu!

  4. Victor

    Ar fi curios de vazut de la care banca comerciala a luat imprumutul Dorin Dragutan (vezi declaratia de venit http://www.bnm.md/files/index(1089).pdf).

  5. Victor

    Ar fi curios de vazut de la care banca comerciala a luat imprumutul Dorin Dragutan (vezi declaratia de venit http://www.bnm.md/files/index(1089).pdf)

  6. toma

    da atot bagatorii de la Publika se fac ca ploua 🙂 dupa reactia celor de la medias se vede cine si cui apartine .

  7. ion

    bravo domnule. sa vedem acum cum au sa reactioneze ceilalti si ce o sa spuna lupu.nu degeaba cumnatul lui procurorul general lucreaza la placatniuc administrator la clubul de noapte draiv.

  8. ion

    da si procuroru general; eu nu am nimic cu placotniuc; desigur daca cumnato iti duce posta

  9. Jay

    V-am urmarit si eu astazi, d-le Mocanu, si tin sa va felicit pentru curajul dvs. Site-urile sint pline de postaci de-ai lui Plahotniuc, aparuti precum ciupercile dupa ploaie. Asta e semn bun, semn ca deranjati pe multi. V-am urmarit si gestica, si mimica fetei, in timp ce povesteati. Ar fi trebuit un efort supraomenesc sa jucati teatru in asemenea maniera. Mie mi-ati creat impresia unui om calm, patriot, care crede in ideile sale.

    Multi v-au acuzat ca incercati sa distrugeti AIE (ciudat ca de asta va acuza unii care ei insisi au dinamitat Alianta, prin tot felul de articole denigratoare). Ati reusit sa demontati aceasta acuzatie prin faptul ca ati spus raspicat ca doriti sa sustineti AIE in continuare, si veti depune tot efortul pentru asta. Iar faptul ca ati spus ca sint oameni de-ai lui Plahotniuc si in PLDM – arata ca nu sinteti asa cum se spune, marioneta lui Filat.

    Lupu a avut “meritul” de a sparge monopolul comunist, dar sa fim sinceri, daca nu era propusa Zina Carabina, si in locul ei era propus el, nu ar fi facut acea miscare. Lupu, daca se simte nevinovat, sa vina in fata sa puna datele propblemei, asa cum le vede el Are sansa acum de a se lepada de Satana, si de a-si crea profilul unui viitor presedinte curat.

    Ciudata si tacerea lui Voronin, dar care “explica” multe..daca ar fi fost cum spun acuzatorii dvs, ca sinteti manevrati de comunisti (unii nu se mai hotarasc, zic ca de Filat), acesta ar iesi in fata sa vorbeasca despre Plahotniuc. Dar nu o face..

    Succes si curaj pe mai departe, d-le Mocanu. Nu renuntati.

  10. Jay

    ia uitati aici d-le Mocanu ce spunea d-l Lupu despre Plahotniuc cu un an in urma 🙂

    http://www.youtube.com/watch?v=uXQLmj4QuIM&feature=related

  11. Victor

    Presedintele Roosevelt, octombrie 1936: Libertatea unei democratii este in pericol daca oamenii tolereaza cresterea puterii private pina la un punct cind aceasta devine mai puternica decit insasi statul lor democratic. Acest fapt, in esenta, este fascism – aflarea guvernului in proprietatea unui individ, unui grup sau a unei puteri private cu potential de control.

  12. vaseaivanov

    Pacat ca ai fost Consilier la Voronin, acum erai plasat mult mai bine, si inca ai avut si de suferit pe seama lui, dar in schimb stii multe, iti dai seama de multe ce tine de multe probleme si relatii interpersonale. Asa este Puterea Noua a venit, da mafia din structurile de stat inca mai este … nu-l stiu pe Plahotniuc, care si un nume interesant are, cu totul romanesc, de care nu am mai auzit … dar si de el am auzit acum 2-3 ani, pana atunci unde a fost …?

  13. TANK

    In ce masura declaratiile NORMALE ale ambasadorului moldovean in ROMANIA, EXCELENTA SA RENITA, angajeaza ALIANTA, si opozitia sa TOTALITARA ????? DOMNUL AMBASADOR afirma ca INDIFERENT de rezultatul alegerilor in MOLDOVA politicienii dela Chisinau vor opta pentru “” O relatie STRATEGICA priveligiata cu ROMANIA “”. ASTEPT ca TOVARICII LUPU si FILATOV sa sara in sus, revoltati .

  14. ZILIER

    In ce masura declaratiile NORMALE ale ambasadorului moldovean in ROMANIA, EXCELENTA SA RENITA, angajeaza ALIANTA si opozitia sa TOTALITARA ????? DOMNUL AMBASADOR afirma ca INDIFERENT de rezultatul alegerilor in MOLDOVA politicienii dela Chisinau vor opta pentru “” O relatie STRATEGICA priveligiata cu ROMANIA “”. ASTEPT ca TOVARICII LUPU si FILATOV sa sara in sus, revoltati sau sa confirme.

    Idem opozitia TOTALITARA.

  15. MELO-GRAF

    Credeam ca numai moldovenii nu au in gura decat un cuvant :::: FASCISMUL. Nimeni nu pronunta cuvantul NAZISM.

    Dar vad ca si ROODSVELT nu cunoaste decat un cuvant :::: FASCISM.

    ESTE INTERZIS sa se pronunte cuvantul NAZISM ??????

  16. EUGEN

    RUPE-I,D-le Mocanu!!!Daca pana la declaratia de ieri a lui Lupu mai aveam rezerve,azi sunt solidar 100% cu Dvs.TARIE in continuare!!!

  17. ZILIER

    Credeam ca numai moldovenii nu au in gura decat un cuvant :::: FASCISMUL. Nimeni nu pronunta cuvantul NAZISM.

    Dar vad ca si ROODSVELT nu cunoaste decat un cuvant :::: FASCISM.

    ESTE INTERZIS sa se pronunte cuvantul NAZISM ??????

  18. Victor

    Pentru Melo-Graf:

    Nazismul este nationalism in forma extrema. Fascismul este o forma de totalitarism. Vezi citatul lui Roosevelt (e aplicabil si pentru comi, dar si pentru oligarhia financiara): The first truth is that the liberty of a democracy is not safe if the people tolerate the growth of private power to a point where it becomes stronger than their democratic State itself. That, in its essence, is fascism — ownership of government by an individual, by a group or by any other controlling private power.

  19. albinos

    Mocanu are dreptate si este documentat destul de bine. Plahotniuc intr-adevar a fost casierul din umbra al familiei voronin si al partidului comunist. e straniu de ce a avut loc aceasta scindare in sinul clanului, dar poate cu timpul aflam. Avind libertate deplina acest om a folosit toate serviciile statului pentru lichidarea oricarii concurente si concentrarea unor bussinesuri importante in miinile sale. era bisar ca mujinschii astepta in anticamera lui plahotniuc pentru indicatii de parca ar fi fost la primele persoane in stat. de fapt ideia crearii CCCEC a fost totalmente denatura ea fiind folosita pe deplin pentru imbogatirea unor pesoane mentionate. mejinschii a lucrat cu chetraru in Comisariatul Centru, ultimul i-a fost subaltern. Zumbreanu este finul de cununie al lui Mejinschii. La functia de sef al Directiei politiei economice in MAI a activat Chetraru la recomandarea lui Mejinschii. In pragul alegerilor locale anterioare Voronin a dat indicatii sa fie demisionat chetraru, deoarece tatal sau era din partea AMN. CCCEC a instrumentat multe dosare la comanda chiar si in pofida ca nu erau de competanta sa, dar deoarece indicatiile veneau de sus. E straniu iarasi ca unele persoane din Centru au fost demisionate de fostul guvern pentru coruptie, dar restabilite in functii importante de Chetraru

  20. albinos

    Mocanu si asumat o responsabilitate uriasa si sa-i dea Dumnezeu rezistenta Acum fiecare care are rationament ar trebui sa constientizeze ca puterea e ca in vechea Roma concentrata la patricieni iar plebeii sunt o turma de consumatori.

  21. tudor_petrosani

    BRAVO D-NULE MOCANU, DEOARECE SUNTE-TI SINGURUL CARE ATI ..” ZGANDARIT”, CUIBUL DE VIESPI ! BRAVO !

  22. ZILIER

    Asta nu inseamna ca NAZISMUL nu afost la fel de crimoinal daca nu cu mult mai mult decat fascismul.A-l trece sub tacere invocand motive PUERILE, a-l sterge din constiinta popoarelor este criminal ca si crimele pe care le-afacut din punct de vedere uman dar si din punct de vedere SOCIAL::: ucideri in masa, ruperi de teritorii si date cu larghete comunismului. Dealtfel, rusii nu pronunta niciodata cuvantul NAZISM , se cramponeaza numai pe fascism.

    Cine va face un studiu detaliat asupra acestui subiect ?????? Sau sa-mi dea un raspuns inteligent pe aceasta pagina ????????

    ZILIER spune:
    August 5 2010 la 16:31
    Dar comunismul din lumea intreaga dece se ridica cu vehementa contra fascismului si cocoloseste NAZISMUL ?????

  23. Victor

    Subiectul actiunii dlui Mocanu si tema discutiei este mafia (oligarhia financiara), care a capturat functiile statului. Mafia prin esenta reprezinta o structura totalitara, indiferent de coloratura politica, structural-economica sau verbal-patriotica. Sa ne axam, deci, pe esenta acestui fenomen dramatic pentru RM!

  24. Valenta

    You must to know… that no cause is helpless if it is just.
    John W. Scoville said that, and he was right. Do not let a Just Cause go unassisted by you. Do what you can. Never think that what you can do is not enough.
    Every little bit helps. To do nothing is what hurts. You know exactly why you received this message today. So what are you waiting for? Jump in. Dig in. Pitch in. Do it now.
    No, no, really…now.

  25. Radu

    Dle Sergiu, acum Plahatniuc (Plahish) tre sa trimita toata paza lui sa va asigure paza Dstra! Nu da Doamne sa patiti ceva!!!)))). Mai mare prostie de cat sa va dea in judecata nu a gasit, blegu…(pasarea pe limba ei piere) Oricum daca o scoateti (scoatem) in capat cu el – Moldova e obligata sa Va instaleze cel putin un monument, sau macar un IAK 52 cadou! Sporiti masurile de paza langa STING!!!

  26. ZILIER

    “” OPERA “” mea a fost postata pe pagina tov DODON dar tot mai sigur sunt
    sa figurez pe pagina DVS.

    Idee excelenta si incit marii poeti ai Romaniei MARI sa contribue la eforturile lui TOV DODON.

    SA incerc si eu odata in viata sa fac cateva versuri stangace :::::

    O, BANAT,
    TRANSILVANIE, MOLDOVA,
    DOBROGEA si cu MUNTENIA,
    BASARABIA, OLTENIA,
    INFRATITI in GINTA cea LATINA
    Sa jucam ca FRATI de SANGE,
    HORA SFANTA A UNIRII.

  27. ZILIER

    TOV DODON NE invita pe pagina sa de NET sa scriem versuri patriotice .

    FOARTE LAUDABIL.

  28. ZILIER

    “” OPERA “” mea a fost postata pe pagina tov DODON dar tot mai sigur sunt sa figurez pe pagina DVS.

    Idee excelenta si incit marii poeti ai Romaniei MARI sa contribue la eforturile lui TOV DODON care ne invita sa scriem versuri patriotice. Ide foarte laudabila.

    SA incerc si eu odata in viata sa fac cateva versuri stangace :::::

    O, BANAT si BUCOVINA,
    TRANSILVANIE, MOLDOVA,
    DOBROGEA si cu MUNTENIA,
    BASARABIA, OLTENIA,
    INFRATITI in GINTA cea LATINA
    Sa jucam ca FRATI de SANGE,
    HORA SFANTA A UNIRII.

  29. ETERN.

    Tinand seama de orientarea politica PROLETARA a TOV DODON si directionata spre MOSCOVA este evident ca intentia politicianului nostru este sa aiba cat mai multe poezii SEPARATISTE fata de ROMANIA, contra ROMANIEI.

    Chestiunea pe care si-o pune poporul este cum considera TOV DODON marii scriitori moldoveni, clasici in literatura ::::: EMINESCU, HAJDEU si multi altii inca ce se considerau ROMANI chiar daca isi ziceau si MOLDOVENI.

    Ii considera TOV DODON FASCISTI, NAZISTI TRADADATORI AI CLASEI MUNCITOARE, DUSMANI ai internationalismului proletar ????? Sa le ardem operele in piata publica ?????? Rog pe distinsii Romani care scriu pe aceasta pagina sa dea extrase semnificative din clasicii moldoveni , poate tov DODON le ignora, fara rea credinta.

    Va fac o mica marturisire ::::: In 1940 cand armata rusa “” ne-a eliberat “”, invatatorii din satul meu au fost obligati sa arda in piata publica sute de carti romanesti sub amenintarea NKVD-ului. Pana si un mare volum cu ELEFANTI, “” foarte periculos pentru PIONIERI “” , zicea rusul , sef al comunei .

  30. ETERN.

    IDEEA DE mai sus este EXCEPTIONALA :::::: Pentru a defini clar orientarea unui politician NOU sau VECHI ziaristii nostri sa aiba curajul ( unde am ajuns :::: un ziarist trebue sa aiba CURAJ pentru a pune o chestiune unui personaj publuc !!!!!!!!!) sa intrebe daca persoana respectiva este sa nu pentru UNIREA CU ROMANIA. DE aici pleaca si se intelege unde si in ce directie DOMNUL sau tovariciul respectiv vor sa duca TARA.

  31. Victor

    Pentru administratorul paginii: Ar fi bine sa curatiti un pic pagina de “operele” unei singure persoane cu nume multiple (Tank-Zilier-Melo-Graf-Eugen-Etern), caci oboseste lumea cu perle “inteligente” fara vre-o tangenta la tema actiunii.

  32. JUDET

    Pentru stimatele Doamne de mai sus,

    care acuza pe NEDREPT DOAMNA VITALIA-PNL si cred ca politica PATRIOTICA se face fara efort si fara pericole in aceasta tara ANONIMA si FANTOMATICA. Nu crosetand sosete si mancand seminte se lupta cu TIRANIA, cu IGNORANTA, cu servilismul la PUTERE, cu toti cei care FUG CA DRACUL DE TAMAE de cuvintele UNIREA CU ROMANIA.

    Eu ca ANONIM imi permit sa va recomand ADMIRABILE DOAMNE sa considerati munca DOAMNEI VITALIA la justa ei valoare, sa va aliati cu DOMNIA SA in aceasta CRUCIADA contra RAULUI, Sa rasplatim nobletea MESAJULUI DOMNIEI SALE in vedera UNIRII cu ROMANIA.

  33. Suntem cu tine !!! Bravo ca ai curajul sa faci ceea ce faci !!!
    JOS COMUNISTII SI JOS MAFIA !!!!!!!

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*