Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

18 comentarii

  1. Andrei

    Domnu Mocanu indiferent pentru cati bani ati facut ataucirle contra lui LUPU faceti un bine Basarabiei nepermitind unui analfabet care nu cunoaste o strofa din Eminescu sa ajunga presedinte! Daca oamenii sunt prosti si nu pricep ca numai Ghimpu poate schimba ceva…sa-l aleaga pe Filat dar numai nu pe LUPU! Cat despre acest OazoNantoi e un idiot notoriu si contra PL…auzi cica prezumtia nevinovatiei si judecata…..E la mintea gainii sa intelegi ca daca nu putem pune la puscarie niste indivizi filmati cum omoara si bat pai cum putem noi demonstra niste crime economice migalos planuite!

  2. toma

    de un lucru m-am convins , posturile ORT si 2 sunt sub inaltul patronaj Plahotniuk . nu degeaba aceste posturi tot krutesc materiale propagandistice cu mecenatul Plahotniuk !

  3. gicu

    bravo domnului din calarasi

  4. Aliona

    Vizionand aceasta emisiune m-am convins de urmatoarele: 1.Mafia comunisto-sofietica din R.Moldova(tinuta sub controlul celor din pcus si serviciile secrete),transformata peste noapte si infiltrata sub acoperire politica in una de orientare noua “democratica” a trecut patrimoniul celor multi in proprietatea lor.(Analizati lista celor cu averi declarate si mai mult a celor nedeclarate,in special al fostilor membri ai biroului politic al pcm,angajatilor serviciilor secrete si celora din rezerva),”scriitorilor si poetilor” regimului de atunci,dar si a altor “elite intelectuale” de pana in 1990 2. Scenariul apocaliptic pentru R.Moldova ca unitate statala din start a fost conditionata cu imediatele proclamari(octombrie,1990) ale “independentei” celor doua enclave,ca varianta de avertisment si totodata de santaj direct pentru acele forte politice,care vor indrazni sa nu dee ascultare metropolei. 3. “Joaca” de-a politica in varianta “moldoveneasca” este in stricta corespondenta cu scenariile prescrise de “regizorii perestroicai”. 4. Refacerea imperiului este doar o mica problema de moment. 5.Niciodata nu se va afla lista acelor persoane ce au colaborat si colaboreaza cu serviciile secrete,deoarece acolo daca se intra,drum inapoi nu exista.6.Politicienii asemeni lui T.Deliu,O.Nantoi,etc.care si poate sunt oameni cumsecade,ma fac sa cred ca R.Moldova este pe un drum de infern.
    Bravo Vitalie Calugareanu pentru emisiunea data.La fel de bravo este si dl.Nicolae Discant pentru curajul de a participa la emisiune.In final am o propunere:Cat mai des posibil sa invitati asemenea oameni,ca noi,telespectatorii, sa-i putem compara cu acei,ce reprezinta clasa politica.Poate intr-adevar nu are sens sa avem “papuse politice” ci patrioti,pentru care interesul personal sa devina interesul si securitatea acestui stat:R.Moldova

  5. blackt

    nu cred ca avem ce vota la alegeri, mai ales ca AIE nu vrea sa particiope in bloc ! deci cred ca vom construi un front popular ! dupa neprezenta la alegeri si ne dorinta de a oferi votul nostru celor care nu merita indiferent de comunist sau democrat sau liberal у ! ещеш sunt amprentati sa lucreze sub capitalistii inradacinati ! numeni nu are nici un curaj sa pedepseasca faradelegea contra poporului ! o tara mica luata in miinile mafiei у clar ca viitor nui atiti timp cit suntem stat sinestattaor chipurile

  6. Alex

    Mdaa, vesel este la noi in RM. Cu parere de rau nu avem noi sanse de iesire din rahatul in care ne aflam, fiindca prea mult a fost investit in crearea acestui haos, si cel care a investit va sta pina la urma ( fiincda altfel pierde tot ) Asa ca prin ciata vad 2 cai/sanse pentru a incerca sa gasim iesirea: 1 Baicotarea in masa a alegirilor parlamentare/prezedentiale ( insa aici exista o problema ~ 60-70 % din populatia RM cu drept la vot sunt “sovetici” – cu parere de rau la acesti oameni n-ai cum sa le lamuresti ca westul este scaparea noastra) 2 Greve/proteste in masa a sustinatorilor gindirii si vizuinii de la west, proteste non-stop ( pasnice ) pina cind vor intelege nimernicii aia de la conducere ca nu bunicele noastre trebuie sa hotarasca viitorul tineretului.
    Astai treaba, poate Dumnezeu e va satura o data de bani/functii/mandate/case/masini……….. iarta-ma Doamne nu mai stiu cum altfel de zis si facut.

  7. barghieru

    “mai radem noi de ce zice(Mocanu),dar..”-zice Calugareanu.Dar ce-i de ras?Adevarul dezvaluit de S.Mocanu e dureros si e de plans.Mocanu stie ce zice.Stie.Toate dezvaluirile aduse de D-lui trebue vazute clar,nu sceptic.”Sistema ereditata” de la comunisti trebue distrusa prin curaj si respectarea dreptului omului.Asi propune,ca dreptul la vot sa fie limitat de la o varsta mai inaintata(cum scrie Alex),fiindca viitorul este al tinerilor si apoi,multi batrani sant si bolnavi(cum boala Alzheimer si altele) si nu inteleg,ca pot distruge viitorul copiilor lor.Sa speram,ca S.Mocanu nu-si risca viata in zadar.Poate se v-a trezi odata Basarabia.

  8. ETERN.

    IMI permit sa postez pe aceasta pagina mesajul de mai jos destint tov DODON. AM un reflex de a fi in siguranta pe pagini cu adevarat LIBERE.

    Pentru SCEPTICI si pentru asa zisul roman american.

    Figura cu elefantii nu este o inventie ci un fapt real.
    POLITRUCUL avea obiceiul sa dea scolarilor la sfarsitul fiecarei lectii, brochuri in limba rua si maldavineasca cu caractere cirilice, pentru indoctrinatre fortata :::: acolo era vorba de viata fericita a basarabenilor, de deportarile dusmanilor poporului in Siberia, de viata inca si mai fericita in colhozuri si, inevitabil , “” de fascisti romani, rusul inca nu auzise de NAZISM “”.

    Noi luam aceste brosuri si le lasam peste tot :::: in curte, pe culuara pe sub banci si ne precipitam la biblioteca ( de fapt un dulap ) de unde luam un volum mare si greu si in fiecare zi, pe burta in iarba, adoram textele si desenele cu ELEFANTI.

    TOVARICI POLITRUC a inteles ca risca sa ajunga si el in SIBERIA daca nu taie scurt la aceasta indoctrinare cu literatura romaneasca si, conform ordinelor de SUS, a trecut la metode “” democratice “” demne de perioade barbare ::: ARSUL CARTILOR PE RUG in piata publica, drept exemplu pentru altii.

    SI astfel s-a terminat istoria elefantilor dar brosurile POLITRUCULUI au continuat sa fie aruncate de acum in colo :::: IN LATRINA din fundul curtii.

    Presupun ca parintii erau pentru ceva in acest act prin care isi riscau viata, Dar politrucul nu a avut timp sa se informeze si sa-i impuste caci a inceput razboiul.

  9. Valenta

    Fiecare patimit, persecutat si nedreptatit din cauza implicarii Mafiei in luarea deciziilor judecatoresti, ar fi bine SA PRINDA LA CURAJ si sa iasa cu marturisiri, cu probe in public. Numai uniti impreuna vom da o lovitura zdrobitoare mafiei.
    Insa
    este stiut ca oamenii se tem, nu au incredere deplina ca se poate face dreptate in RM, sau nu mai vor sa re-traiasca tragediile lor… Trebuie sa-i intelegem, ca nu oricare poate rezista la atita nedreptate.
    In acest caz
    STATUL ARE OBLIGATIA DE A GARANTA DREPTATEA. Adica, statul are organe speciale care au obligatia sa scoata la lumina acele dosare, fabricate la comanda mafiotilor…

    Da, statul sa ne garanteze ca LEGEA ESTE RESPECTATA SI CA ORICE CETATEAN ESTE PROTEJAT!

  10. Valenta

    Apropo,
    eram cu un caz civil la judecatoria centru cu un avocat cu multa experienta. Cind am ajuns in dreptul cabinetului sefului de acolo, acel avocat imi spuse: iata aici in acest cabinet se fabrica hotaririle judecatoresti. iar judecatorii sunt marionete. Totul se face la comanda. Cineva telefoneaza iar seful face totul pentru ca sa fie indeplinita comanda telefonica…

    Zicea: Sunt dosare la care din start se lucreaza (avocatii atit din partea reclamatului cit si a reclamantului coopereaza) or pentru a pierde, or pentru a cistiga procesul, in dependenta de comanda telefonica, indiferent de cite probe va prezenta cel nevinovat.
    Stiam ca exista coruptie, insa in asa masura?? M-am adresat la Comitetul Helsinki pentru Drepturile Omului, la OSCE, la Consiliul Europei cu Petitii in care ma plingeam ca sunt nedreptatita… si nici o instanta nu mi-a raspuns! De parca ar fi MORTI toti.
    Un lucru cert:
    Persoanele inconveniente mafiei nu au loc in societatea noastra si NIMENI NU TE POATE APARA! PINA CIND VOM TACEA, OAMENI BUNI?

  11. Aliona

    De ce nimeni dintre cei ce comenteaza nu citesc ceea ce am scris eu,doar aceasta este ceva de o importanta vitala???Straniu,inclusiv pentru cei ce inca au “garagauni”

  12. blackt

    eu adorm deja de 2 nopti cu acest vidio inregistrat si sa stiti e mult mai interesant decit sa privesti MTV sau K1

  13. blackt

    din simplu motiv este o stima fata de asa oameni

  14. Foxmd

    …cum de Mocanu nu a spus ca Contabilul Sef al ICS Registru tot poarta familia Plahotniuc? Кругом Враги – cum zice rusul))))) Hm, da de ce ati tacut pina acum si care este sursa de informare, probe ceva concrete? ca de zvonuri de tipul Olejca o cumparat toata Moldova si Filat este cel mai marecontrabandist da Colizeum Palace e proiectul lui Lupu… adica de vorbe goale cam sunt obositi oamenii. Apropo? D-l Mocanu, din ce bani traiti?

  15. A. Osmatetchi

    Domnul Sergiu Mocanu!
    Sustinem lupta Dvs impotrva leprei comunista. Cu regret nu am gasit adresa electronica Dvs pentru a va expedia articole noastre anticomuniste. Va rugam comunicati e-mail Dvs. Mersi mult!

  16. Well written article very knowledgable, is it possible, though, for you to go into more detail on this topic, I’d like to learn more and think it would show up better in google (where I found this article too) if you wrote more on this. Thanks

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*