Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

5 comentarii

  1. valera35

    Ce fel de mişcare antimafie, dacă îl susţine pe Chirtoacă? Cu toţii ştim că el este susţinut de Plahotniuc. Şi mai ştim că odată cu investirea lui Lupu, Ghimpu devine automat preşed. al Parlamentului, acest fapt este vital atît pentru unii cît şi pentru alţii. Aşa că susţinîndu-l pe Chirtoacă, îl susţineţi şi pe Plahotniuc. Iar asta arată că aşa-zisa mişcare este o spălare de minţi a electoratului, socotit prost. Dar noi nu dormim, vom vota pe cine trebuie, ca să nu se mai audă nici pomană de numele acestora!!

  2. marian

    Prim-ministrul Vlad Filat a paricipat astăzi, 25 mai, la şedinţa Sinodului Mitropoliei Moldovei şi a promis că Guvernul va revedea decizia de înregistrare a Ligii Islamice în Republica Moldova. La rândul său, ÎPS Vladimir a asigurat că în continuare clericii se vor ruga pentru conducerea ţării… INCREDIBIL , SOCANT , DE NEMAINTILNIT IN TARILE CU O DEMOCRATIE SOLIDA SI AUTENTICA … ACEST FILAT DORESTE SA DUCA MOLDOVA IN UNIUNEA RUSIA-BELARUS SAU IN UNIUNEA EUROPEANA ? CE SA REVADA ? IN MOMENTUL SCHIMBARII PRIMEI DECIZII – CORECTE – , MOLDOVA SE PUNE CLAR SI DEFINITIV IN AFARA EUROPEI DEMOCRATICE SI CIVILIZATE . PROBABIL O “REVEDERE” A DECIZIEI DATE AR CREA UN VAL URIAS DE NEMULTUMIRE DIN PARTEA ATIT A LUMII LIBERE CIT SI A TARILOR CU RELIGIE MAJORITAR ISLAMICA . PUR SI SIMPLU MOLDOVA AR FI IZOLATA PE PLAN INTERNATIONAL MAI RAU CA PE VREMEA COMUNISTILOR LUI VORONIN . ASTA SE DORESTE ? ATUNCI SA IASA IN FATA FILAT SI SA ANUNTE RENUNTAREA LA VECTORUL EUROPEAN SI INTOARCEREA CU TOATE FORTELE SPRE ESTUL CSI – FALIMENTAR SI TOTALITAR . O SCHIMBARE A DECIZIEI AR INSEMNA TRECEREA MOLDOVEI LA UN REGIM CA IN IRAN … FUNDAMENTALIST RELIGIOS . CE PARERE AVETI DOMNULE MOCANU ?

  3. Siberiacul

    Bravo Dle Mocanu.
    Pe baricada luptei politice pentru Primăria Chişinău acuma practic se luptă PL (Chirtoacă) şi PCRM (Dodon). Fiecare persoană conştientă trebuie să aleagă din care parte a baricadei lupte politice v-a fi la alegerile din 5 iunie. E binevenită părerea persoanelor ce au influenţă (mai mare sau mai mică) asupra conştienţei societăţii, inclusiv şi a Dlui S.Mocanu.

    p/u valera35
    A fi bine să te culci, să dormi puţin, să revii la normalitate. De ce repeţi minciunile propagandei Moscovei?Dacă eşti plătit să spui minciuni, atunci este de înţeles de ce repeţi minciunile. Dacă eşti cu creerii spălaţi – atunci e la fel de grav şi dacă repeţi minciunile pentru plata pe care o primeşti.
    Plohotniuc, Lupu i-a “chidanit” pe politicienii Moscovei în speranţa Rusiei de a face Alianţa PCRM+PD. Deci Plohotniuc a devenit duşman politicului Rusiei.
    PL, Ghimpu şi Chirtoacă este bine cunoscut că nu sunt agreaţi (puţin spus) de Moscova.
    Lansînd minciuna că Plohotniuc susţine PL, Ghimpu şi Chirtoacă propaganda Moscovei în acelaş timp bate în aceste persoane (partide) neagreate Rusiei politice. Şi proştii cred.

  4. ORION

    OARE DE CE TOATA MEDIA TACE DESPRE ACEASTA VIZITA ?
    ————————————————————————-
    Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Baconschi, efectuează o vizită oficială în R. Moldova, în perioada 26 – 27 mai 2011, la invitaţia omologului său, Iurie Leancă. În prima zi a vizitei, ministrul de Externe va participa la ceremonia oficială de inaugurare a Biroului Consular al României de la Ungheni. La eveniment va fi prezent ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene al R. Moldova, Iurie Leancă, precum şi reprezentanţi ai autorităţilor locale.

    Programul vizitei lui Teodor Baconschi include convorbiri oficiale cu şeful diplomaţiei de la Chişinău, domnul Iurie Leancă, şi cu viceprim-ministrul pentru reintegrare, domnul Eugen Carpov. De asemenea, ministrul român al Afacerilor Externe va avea întrevederi cu domnii Vlad Filat, Prim-ministru, preşedinte al Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Dumitru Diacov, preşedinte de onoare al Partidului Democrat (PD), şi Mihai Ghimpu, preşedintele Partidului Liberal (PL).

    Convorbirile vor urmări în principal analizarea priorităţilor de cooperare bilaterală şi a posibilităţilor de dezvoltare a acesteia, în contextul obiectivului strategic comun de aderare a R. Moldova la UE. Totodată, ministrul Afacerilor Externe va realiza un schimb de vederi asupra unor teme de interes reciproc de pe agenda europeană şi regională.

    De asemenea, Baconschi va deschide, împreună cu omologul său, lucrările celei de-a doua ediţii a Forumului Societăţii Civile România – Republica Moldova, organizat la Chişinău, în perioada 27 – 28 mai 2011.

    http://www.zdg.md/stiri/ministrul-de-externe-al-romaniei-vine-astazi-la-chisinau

  5. MONTREAL

    La o emisiune de la publika Tv pe 17 mai , nu tin minte data exact , unde era Chirtoaca cu dodon, am observat ceva foarte interesant p-u mine ————————————————————————————– d-l dodon are chirurgie plastica facuta la BARBIA LUI————————————————————————————————— de ce eu anume asa cred :
    1) Pentru ca atunci cind apleca capul in jos, se forma o “GAURA ANORMALA DIN . DE VEDERE A ANATOMIEI UMANE -indata cum se termina barbia si se incepe gitul . in popor “gusa”
    2)d-le dodon este o persoana putin OBEZA, ca sa nu ofensez prea tare, din . de vedere al anatomiei ,el (dodon) ar fi trebuit sa aiba o “GUSA”, indata dupa barbie, de ce ? p-u ca atunci cind privesti fata lui atent de sus in jos, de la ureche in jos(spre barbie), logic fiind, AR FI TREBUIT SA FIE SI O GUSA (A DOUA BARBIE CARE APARE LA OAMENI GRASI , SI NU NUMAI, )
    3) Chiar si oamenii slabi au “GUSA” (A DOAUA BARBIE), chiar si eu o am atunci cind vreau sa lipes barbia de git, dar SURPIZE, D-L DODON NU IL ARE , IN ACEL LOC UNDE TREBUIE SA FIE O GUSA EL ARE O GAURA , EU CRED CA E ARTIIFICIALA
    ——————————————————————– ESENTA FABULEI E URMATOARE—————————————————————————- STAFUL LUI DODON A INTELES CA LUI dodon II TREBUIE SA I SE FACA O OPERATIE ESTETICA, P-U CA LUMEA VAZIND O GUSA MARE LA ACEST CANDIDAT NU IL Va VOTA, GUSA REPREZINTA – SATUL, BUFTIT CU MINCARE SI MULTUMIT DE VIATA…————————————————– + DE 1.5 D-L DODON E LA ANTRENAMENTE INTESIVE P-U A SCADEA DIN GREUTATE———————————————————– P-U CA FIIND ROTUND LUMEA TOT POATE SA- NU-L VOTEZE, LUMEA MOARE DE FOAME DAR EL IACA e GRASUT CA UN PORCUSOR… NU E BINE P-U POLITICA, va rog sa ma corectati, daca gresesc…

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*