Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

Mafia îşi consolidează poziţiile

Astăzi, omul lui Plahotniuc, Anatol Doga, a fost înlocuit la preşedinţia Curţii de Apel Chişinău, cu omul lui Plahotniuc, Ion Pleşca, care a fost implicat în mai multe acţiuni de corupţie în sistemul judecătoresc.

Cel mai renumit caz, de pe urma căruia acesta şi-a făcut averi, este cazul fraţilor Boicinco. La fel, Ion Pleşca este acel care a dat acoperire politică în calitatea sa de deputat, atacului de raider asupra întreprinderii Carmez .

Cel puţin într-o singură problemă între Plahotniuc şi Filat există o armonie perfectă – angajarea în „câmpul muncii” a hoţilor din gruparea Urecheanu.

18 comentarii

  1. Ion

    Bravo dl Mocanu ! Dar cine is fratii Boicinco, nu am auzit de asa persoane ?

  2. Shah

    totusi, CINE face cel mai mult rau in lume???

    Breivic este un mason, un sionist care uraste nationalismul, lumea islamica… face parte din grupari secrete, in care intra si rusi…

    http://www.nordiskanationalsocialister.com/artiklar/2011-07-24.htm

  3. iurie osoianu

    REFORMELE IN RM

    Stam cu sfletul la gura
    De la ce sa- ncepem oare
    Primul pas, de anvergura
    In reforma Tarisoarei

    Si lasam sa fie dura
    Cum a spus-o Gimpu- Iute,
    Scoatem deci omul lui P..
    Si numim omul lui F…

    Parca nimeni nu se plange
    De valori si de principii
    Vom numi omul lui L..
    Ca-ci oricum e omul P…

    Iurie Osoianu 26 07 2011

  4. voluntaru

    O sa fim buni ,noi,moldovenii din fosta MSSR,de a fi inclusi in Cartea GUINESS la capitolul ;BARDAC KA LA R.MOLDOVA DE 20 de ani;-nu mai intelegi unde-s komii,unde-s demokratii,linia de unde se termina orinduirea de partid si icepe structura mafiotica.Si in guvern si in parlament e un bardac etern moldovenesc.
    Ca si integrarea in UE-a devenit o gluma banala pentru diletanti.

  5. Mocan

    Fratii Boicenco sunt niste romani basarabeni, care s-au bagat “neprogramati” in procesul de privatizare pe bonuri patrimoniale la mijlocul anilor 90. Deoarece obiectivele supuse privatizarii: intreprinderi, unitati comerciale etc. erau deja repartizate intre cei suspusi (pentru adevar: Plahotniuc atunci inca nu era in business si nu participa, caci erau alti actori: Sangheli, Gutu, Cesuiev, Kirtoka si toata susera de langa ei)…
    Deci, deoarece intreprinderi, unitati comerciale etc. erau deja repartizate intre cei suspusi, fratii Boicenco au intrat in procesul privatizarii ca si cum stricandu-le cartile celor ce-si repartizase deja patrimoniul national si urma doar sa-l formalizeze la asa zisele “licitatii”. Astfel, fratii curajosi (fara sa-si dea seama ce-i asteapta), au reusit sa le ia “de sub nasul” suspusilor asa intreprinderi ca “Semnal”, “Mezon”, “Centrul de Moda” etc.
    Apropo, conacul Teodosiu, Monument de Arhitectura situat in fata Ministerului Agriculturii, care in 2007 a fost demolat abuziv, intr-o noapte, de catre Voronin a fost privatizat pe bonuri patrimoniale tot de fratii Boicenco…
    Acesti oaspeti nepoftiti, fratii Boicenco, au inceput a fi atacati prin diverse procese judiciare. Aceste procese judiciare erau conduse, la bagheta celor de sus, de oameni ca Plesca, pe atunci presedintele Judecatoriei intr-un sector din Chisinau…
    Acum Plesca e din nou la treuca…

  6. ANICA

    STIE OARE CINEVA CE INSEAMNA ” STAT DE DREPT “, CA IN ESTONIA SAU GEORGIA ?

  7. Cine sunt fraţii Boicenco? Uşor poate fi stabilit, şi are dreptate intrlocutorul. Cel care instrimenta cazul boicenco în Judecătoria Buiucani, a fost demis, pentru a evita răspunderea acestora. Acest lucru a fost făcut cu zel de sîrguinţă, din motive inprovizate de aceştea şi cu participare activă a presei galbene, finanîată tot de aceştea. Şi în aceste şi alte insenuări, cu regret, sunt implicate din umbră tot aceste persoane.

  8. Trubadur

    Adevaratele motive ale atacului terorist din Norvegia:

    http://www.kavkazcenter.com/russ/content/2011/07/26/83817.shtml

  9. iurie osoianu

    GIMPU SI CU IONITA
    IAR SE BAT DE LA TARITA
    PECIND SACUL CU FAINA
    L-A *UITAT* PRIN TARG UNTILA

  10. iurie osoianu

    O..! Bonjur, bonjur madam-
    Se saluta …polonejii
    -Nastoiashaia tufta…
    Se despart cine…cinejii.?1

  11. din Germania

    VÄ ADMIR PENTRU CURAJUL SI PERSEVERENTZA DE CARE DATZI DOVADÄ! DE LA PRIMA APARITZIE , AM INTZELES CÄ SINTETZI SINGURA PERSOANA , CARE SPUNETZI LUCRURILOR PE NUME SI SCANATZI PERSOANELE SI ACTZIUNILE LOR ECZAKT ASA CUM SINT, SI NU KUM SE AMBALEAZÄ …… NOI, ACESTI DE PE HOTARE, VÄ SUSTZINEM SI CREDEM NUMAI IN D-STRÄ !!!!! CE PÄCAT , CÄ MOLDOVENII SINT ATIT DE …STI !!!!

  12. iurie osoianu

    Bietul Rosca! Ce socant-
    Huiduit, batut, scuipat…
    Ce pedepse-au mai ramas?!.
    …Tras prin tapa..Spinzurat.!!!…

  13. iurie osoianu

    “Am fost și eu unul dintre cei care au semnat declarația de independență. Unul dintre articole prevede organizarea funeraliilor pentru semnatari. Imaginați-vă că atunci când voi muri eu, la guvernare vor fi comuniștii. Doamne ferește. Ce fac eu? Trebuie să facem înmormântarea creștinește”, a spus Ghimpu, stârnind zâmbetul deputaților pentru un moment—–

    Asteapta pina ce ei primesc o lege
    —Lui Ghimpu-i construim mauzoleu
    Caci datorita lui avem independenta
    Si datorita lui suntem stapinii astei tari…

  14. iurie osoianu

    Asteapta pina ce ei primesc o lege
    —Lui Ghimpu-i construim o scara pan-la cer
    Caci datorita lui avem independenta
    Si datorita lui suntem stapinii astei tari…

  15. iurie osoianu

    Azi in sala de sedinte
    Numai sfada si bucluc
    Lumea cere beneficii
    Gimpu NU si Nu si NU…
    Godea tot vroia acum
    Lupu-i tot spune-a -la toamna
    Restul casei de nebuni
    Cum dormea asa si doarme…

  16. voluntaru

    Imaginea lui gimpu este umbra lui Vorona,-vulgar,needucat,exclamind uneori ca un birjar beat si prost.Mare extrema dreapta in rol de ciine de paze pentru lupu si plahotniuc.
    Nare ce se acoperi cu memoria fratilor decedati-ei au fost sfinti intradevar,si cred ca nu erau sa faca cirdasie cu cel ce vorbeste limba politica moldovineaska]],Lupu plhotniuc-ulinici ….

  17. AZUR

    Articolul Domnului Denis Cenusa Privind Studiile in Romania este de o importantza capitala pentru Basarabia dar si pentru Romania.

    Cum poti sa admiti la studi in Romania comunisti notorii sau nu, si care manifesta in permanenta ostilitate fata de statul roman, fata de aspiratiile de UNIRE cu Romania ????????????? Si sa le mai acorzi si nationalitatea romana ????????????????

    Care stat din lume ar accepta astfel de indivizi pe solul sau ?????????

    Chestiunea este cum sa identifici aceste elemente ???????????
    Printr’o informare prealabila efectuata de organele din Basarabia confruntate cu informatiile pe care le poate poseda statul roman.

    Bineinteles nu o sa cer informatii KOKO-ilor lui Baranoff renegatul, ci paridelor si organizatiilor civile care militeaza sincer pentru valorile romanesti, pentru UNIRE.

    Recomandarile pot proveni dela DOmnul GHIMPU, dela Doamna Pavlicencu si altii;
    Sa se specifice in recomandare daca persoana :::::::::::::
    1 )a fost si este membra a partidului koko-ilor
    2 ) a dus si duce o actiune politica sau particulara de denigrare a statului romanesc si a ideilor de UNIRE cu Romania.
    3 ) daca voteaza cu partidele care militeaza pentru UNIREa cu Romania.
    ( dovada va fi votul prin procura ).
    4 ) declaratie pe proprie raspundere care sa confirme recomandarile, si sa prezinte ideile sale despre aceste probleme atat de acute ale identificarii sale nationale si cum vede Unirea cu Romania.Cum vede aceasta persoana activitatea sa politica eventuala sau civila pentru Unirea Basarabiei cu Romania ?????????Angajamentul ferm de a nu face parte vreodata dintr’un partid TOTALITAR NAZIST, Fascist ou KOKO-munist. Declaratia pe proprie raspundere trebue sa coincida cu recomandarile.
    5 ) Daca aceste principii nu sunt respectate in timpul scolaritatii, acesta va fi eliminat din scoala.

    Romania trebue sa se implice in obtinerea acestor informatii care trebue sa fie FIABILE.

    Daca exista VOINTA este absolut posibil.

    O prima consecinta va fi o crestere a influentei partidelor pro romanesti. Apoi vom inceta sa ne imbatam cu apa de ploaie cum ca elevii si studentii basarabeni sunt romani 100 la 100.

    Vom fi auziti de responsabilii PNL si PL din Basarabia ??????????
    Vom fi auziti de Domnul Basescu si de Domnul Bakonski, ( basarabean si roman 100 la 100 ????????? ).

  18. blackt

    chirtoaca iarasi si-a sarbatorit ziua de nastele la locul de munca in timpul orelor de munca ! presa nu doreste sa-l critice! de aceea nu include nici ora si nici locul dar vorbeste la figurat ca si cum ar fi intilnit si oferit oaspetilor in strada! e oare un bun exemplu facut de demnitar celorlalti? citi din voi vor reusi acest lucru fiind subalterni sau cu privilegii inferioare ?

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*