Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

Plahotniuc a devenit astăzi mai bogat cu, cel puţin, 120 000 $

Astăzi,  10 august 2011,  judecătorul Gheorghe Gorun de la Judecătoria Râşcani, Chişinău, a admis cererea lui Plahotniuc de a încasa de la Sergiu Mocanu prejudiciul material de 120 000 $.

Judecătorul Gorun a decis, suplimentar, achitarea în favoarea lui Plahotniuc a sumei de 50 000 lei, prejudiciu moral, și 70 000 lei cheltuieli de judecată pentru serviciile avocatului Nagacevschi.

De asemenea, Judecătorul a decis că Sergiu Mocanu va avea de plătit câte 100 000 lei  în favoarea lui Plahotniuc pentru fiecare afirmaţie nedezminţită public (circa 400 în total).

Cu alte detalii vom reveni.

Biroul de presă al Mișcării Populare Antimafie.

16 comentarii

  1. Ion

    Dle Mocanu, se pare ca aveti un avocat care nu se prea pricepe sa se apere impotriva lui Nagacevschi. Atunci cand Plahotniuc va acuza ca l-ati defaimat prin anumite afirmatii, ar fi cazul sa va aparati spunand ca nu ati fost primul care a facut astfel de afirmatii si ca ele au fost facute de sute de ori in alte media, ziare… inainte dvs. Sa dati exemple de astfel de media si de articole.

  2. Mihai Românul

    De necrezut sumele fabuloase care vi se pretind.

    Se pare că valorează foarte mult onoarea unui fost plasator de târfe, a se citi „peşte”.

  3. iurie osoianu

    * * *
    Douazeci de ani la rind
    Moldovenii tot platind
    Unor oameni ca cristalul
    Printre masele fecale

    Tot pe rind , pe rind, pe rind
    Finantind si reformind…
    Judecat dupa Mocanu
    Va fi cine… Osoianu.?!

    10 august 2011 Basarabia Iurie Osoianu

  4. Nimic nou sub soare, mafia este nemuritoare.

  5. BASARAB

    ŞTEFAN BASARAB, 10 august 2011, ora: 21:32;

    Bine, nu înţeleg un lucru. Mocanu că la învinuit (nu e clar în ce) pe Plohotniuc, poartă răspundere. Dar de ce Procuratura, CCCEC şi alte organe de control nu cer lui Plohotniuc să-şi argumenteze bogăţiile şi miliardele. Spuneţi toţi cei care comentaţi acest eveniment în susţinerea lui Plohotniuc, pe parcursul vieţii voastre a-ţi muncit mai puţin ca Plohotniuc? Dacă nu, de ce Plohotniuc are milioane (miliarde) dar noi cei care am muncit poate şi mai mult ca dînsul, trăim în sărăcie şi mizerie. Acest om (Mocanu) nu a dorit nimica de la noi (cetăţenii de rînd), pur şi simplu a dorit să ne avertizeze că ne paşte pericolul venirii la putere a mafiei şi corupţiei, de fapt ce şi sa întîmplat. Noi în loc să spunem NU MAFIEI şi CORUPŢIEI, am sărit în capul lui Mocanu, lăsînd FENOMENUL în voia soartei şi subiectul principal să-şi facă mendrele cum doreşte. Halal de aşa patrioţi ce sîntem….

  6. iurie osoianu

    …Si- apoi dupa Osoianu
    Tot sireac…basarabeanul

  7. iurie osoianu

    * * *

    Mocanu e cetatea de la Brest

    De-am sta sa-l comparam cu Franzeluta

    Filat e Stalingrad moldovenesc…

    Berlinul.?! Astea tineri cu …Facebook-ul…

  8. iurie osoianu

    Partidul Liberal în frunte cu Dorin Chirtoacă, Partidul Liberal Democrat din Moldova în frunte cu Vlad Filat şi Alianţa Moldova Noastră au organizat evenimentele din 7 aprilie 2009. Declaraţia aparţine tânărului Eugen Mocanu, care afirmă că ar fi participat la devastarea clădirilor Parlamentului şi Preşedinţiei.
    Tânărul a spus în cadrul unei conferinţe de presă că face parte din Asociaţia Naţional Nacistă şi împreună cu alte grupuri de tineri ar fi fost instruiţi timp de două săptămâni la o bază de odihnă din oraşul Vadul lui Vodă. “Ne-au învăţat cum să facem cocteil Molotov, ne-au pregătit moral şi psihologic. Ne plăteau câte 20 de euro pe zi. Dorin Chirtoacă ne-a dat bani, iar preşedintele Organizaţiei de tineret a PLDM împreună cu Vlad Filat ne-a dat marijuană. Aveam multă bere şi vin. Ne vizitau aproape în fiecare zi”, a spus Eugen Mocanu.

    Potrivit lui, tinerii au fost instruiţi de trei persoane de la Bucureşti, cărora nu le poate da numele. “Scopul acţiunilor noastre era unirea cu România, libertatea presei şi libertatea persoanei”, a spus Eugen Mocanu, menţionând că a ieşit în faţa publicului anume astăzi pentru că a obosit moral, fizic şi psihologic.

    AL DOILEA RAZBOI MON….DOVENESC

    Mocanu e cetatea de la Brest
    De-am sta sa-l comparam cu Franzeluta
    Filat e Stalingrad moldovenesc…
    Berlinul.?! Astea tineri cu …Facebook-ul…
    Of… Ce clara viziune
    Iaca si -un copil-minune
    Facebook-ind marihuana
    Si zicindu-si tot…Mocanu.!!

    11 august 2011 Iurie Osoianu

  9. iulianna

    Pentru BASARAB> nu proprietarul trebuie sa-si justifice cum a dobindit proprietatea in fata organelor de stat, ci ultimele trebuie sa demonstreze prin probe concludente ca averea a fost dobindita ilicit. Asa spune legea. O lege care il apara chiar si pe Plahatniuc. Problema este ca organele de drept sunt “neinteresate” sa se autosesizeze si sa stringa aceste probe (majoritatea din ele nici nu exista, pentru ca s-a actionat “ca la carte”). Nu ne ramine decit sa ne incredem in justitia divina. Domnul le vede pe toate. Inclusiv si intentiile Dlui Mocanu.

  10. ion

    D-l Mocanu,ce parere aveti despre partidul nou PAD cu liderul Godea Mihai?

  11. Pentru Basarab și Iuliana. Și anul trecut, și anul acesta s-a încercat modificarea legii prin care proprietarul era obligat să-și justifice proprietățile dobîndite ( așa cum e în toată Europa), dar a fost blocată în parlament. De cine credeți a fost blocată? Corect, de către PD , de Plahotniuc, Candu,Lupu…și spre uimirea multora și de Chimpu. De ce au făcut aceasta vă rog să-i întrebați.

  12. iulianna

    Pentru Vasile: nu toti proprietarii trebuie sa-si justifice modul de dobindire a proprietatii (asta ar contraveni protectiei constitutionale si internationale a dreptului de proprietate care instituie prezumtia dobindirii licite a proprietatii, cel care invoca contrariul trebuie sa o demonstreze pe cai legale si cu probe). Dovada justificarii trebuie sa planeze doar asupra functionarilor publici (parlamentari, ministri, etc.) care primesc banii din buget (din impozitele platite de mine, de tine si de toti cetatenii RM). Faptul ca un astfel de amendament legislativ s-a blocat in Parlament nu ma mira … pe noi ne conduc oligarhii. Iar noi poporul ne meritam conducerea pe care am ales-o. Desi nu am votat PD.

  13. Mocanu are dreptate.Legea e in mina hotilor.

  14. iurie osoianu

    -Doamne, cum te-ai indurat .?!
    -Doi Mocani cu acuzatii .?!
    -Un Mocan de-mi mai dai azi
    -Singur cer palata sase.!!

  15. SOARE

    Frati basarabeni,

    Nu servreste la mare lucru sa injurati pe FILATOFF, BARANOFF, DANDANOFF si toti KOKO-ii precum si pe cei cativa din Alianta care le ling ciubotele..

    Toti acesti neispraviti KOKO-i fanatici si banda celor din alianta toti NKV-disti de profesie, nu fac decat sa asculte ordinele MOSCOVEI, Moscova care i-a educat, indobitocit si imbogatit.

    Solutia este in mana poporului roman si a tinerilor romani din Basarabia si de pretutindeni.::::::::::Iesirea in strada pentru a cere drepturile care ni se cuvin ca romani.

    Cu aceasta ocazie nu uitati de a darama toate monumentele totalitare care inca insangereaza gubernia maladavania.
    caci nimeni nu le va face in locul vostru. Aveti nevoie de fier vechi.

    Istoria voi o faceti si nu Baranoff renegatul si nici renegatul pragmatic FILATOFF..MOSCOVa nu o permite.

    Desteapta-te romane din somnul cel de moarte.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*