Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

8 comentarii

  1. m1ck3y_m0us3

    “In luna August, Alianta Anticoruptie, o coalitie de organizatii care lupta cu fenomenul coruptiei si a drepturilor omului, a acuzat…”
    Alinata Anticoruptie lupta cu fenomenul drepturilor omului????
    Bravo!!!!!! Pina acum nu se respectau drepturile omului in Moldova. Acum cineva lupta cu acest “fenomen”. Bine ca macar e pe fatza. Sa stim de cine sa ne pazim. Sa ne spuneti si ce organizatii fac parte din aceasta Alianta.

  2. Valeriu Boboc

    Sergiu Creţu, tânărul care s-a ales la 7 aprilie 2009 cu o mână fracturată şi cu mai multe intervenţii chirurgicale complicate ulterior, susţine că este urmărit de câteva zile de persoane necunoscute, aflate într-o maşină.
    http://www.zdg.md/stiri/victima-7-aprilie-urmarita-noaptea-de-o-masina-necunoscuta/comment-page-1#comment-103467
    „Mă urmăresc şi în parc şi când mă duc la sport şi când merg pe drum. Nu ştiu ce mai vor de la mine.
    Aceeaşi maşină l-a urmărit într-o seară şi pe fratele meu, care este acum plecat la studii în Cluj.
    Am vorbit cu avocata mea, şi dacă tipii vor continua să mă urmărească, voi depunde o plângere la poliţie»,
    susţine Creţu»
    Amintim că Sergiu Creţu se judecă cu poliţistul Radu Starinschi, pe care îl acuză de maltratarea sa. La sfârşitul lunii iunie, Judecătoria Centru l-a declarat însă pe Radu Starinschi, nevinovat. Creţu a atacat decizia la Curtea de Apel.

  3. Perju

    Şi cu ce este mai rău Dl V.Plahotniuc (n-a fost la guvernare şi este (era) prieten cu Oleg Voronin) comparativ cu Dl V.Filat, Dl (tov) P.Lucinschii şi Dl (tov) V.Voronin care au fost la guvernare? Doar toţi patru au devenit brusc super bogaţi în cel mai sărac stat european. Sau că aceşti trei au fost, sunt la guvernare, dar dl Plahotniuc doreşte şi el să fie în rînd cu dînşii la guvernare?
    Pe cine nu întreb nimeni nu poate (nu doreşte?) să răspundă, chiar şi Dl S.Mocanu

  4. Sa fii un luptator in tara care poporul nu vrea sa se informeze e f.greu.E greu sa gasesti si aliati,care sant informati,nu pentru ca,sant fricosi,dar nu sant protejati de lege.Argumente,ca este coruptie la cel mai inalt nivel in stat,sant,dar cine trebue sa le verifice? tot ei.cum se poate de rezolvat aceasta ENIGMA?.

  5. ORION

    Domnule Butnaru,

    Sunteti extrem de inteligent insa deasemeni si extrem de PESIMIST. Pentru aceasta veniti cu jumatati de masura care din start vor fi refuzate de toata lumea.

    Trebue o vasta si permanenta discutie in tara MALDAVANIA pentru a explica politicienilor dela conducerea satelor si oraselor ce inseamna UNIREA si ce inseamna NEUNIREA cu ROMANIA.

    Toata lumea acuza agricultorii si muncitorimea ca este retrograda. NU ei sunt de vina ci organele de conducere din tara cu opozitia KOKO-munista care imping situatia spre mierie pentru a justifica ingenuncherea fata de RUSIA.

    Maldavanii trebue sa-si ia situatia in mana, ca NEMTII, sa nu astepte sprijin, cadouri si mai ales sfaturi dela RUSO-OCCIDENTALI, care toti va imping spre Moscova, cat mai departe de Occident, pentru a profita de petrol.

    Adeptii Unirii trbue sa inceapa o activitate si mai sustinuta pentru actul UNIRII, prin delegatii trimise in lumea intreaga si mai ales in ROMANIA spre a sesibiliza impreuna marile puteri in principal asupra acestui act.De fapt nimeni nu se poate opune UNIRII cu Romania si de fapt totul depinde in primul rand de MOLDOVENI si de MALDAVANI.

    Dar acest curent de vasta informatie si discutie trebue inceput in tara si nu interzis ca pana acum, considerat ca da apa la moara opozantilor la UNIRE.

    Atat tipmp cat opinia publica mondiala si locala nu va fi sguduita de vointa moldovenilor de a se uni, nimeni nu se va ocupa de noi.

    Si revin asupra UNIRII. Cel mai simplu si mai sigur este ce au facut nemtii caci discutii mondiale era utila dar boala lunga. Ei au taiat NODUL GORDIAN, nu au intrebat poporul , politicienii au hotarat si s-au unit fara sa intrebe pe nimeni caci UNIREA popoarelor este un act SACRU. Interesati-va ( jurnalistii au tacut si tac MALC ) si veti afla ca poporul de jos din germania de est si vest nu erau deloc de acord sa se uneasca dar interesele natiunii au PRIMAT.

  6. natalia

    D. Mocanu incearca sa raspunda, dar unii indivizi, gen Perju nu doresc sa auda.

  7. AZUR

    Tavarici Lupu,

    Exceleaza in demi masuri ceeace este absolut inadmisibil pentru un Presedinte de Republica fie ea si Fantoma ::::::: MALDAVANIA.

    Lista incomplecta a jumatatilor de masura::::::::::

    Limba maldavana in Constitutie, in paranteza ::::::limba romana..
    CSI in realitate, in paranteza Uniune Europeeana.
    PCRM in realitate, in paranteza ALIANTA apatrida din care face parte.
    Politica strategica cu RUSIa, dar politica binevoitoare in paranteza si de FATZADA cu Romania..

    Va surprinde ????????

    DAR UN INTERMAR ce este ??????? O JUMATATE DE MASURA., ceeace si cere TAVARICI ROGOZIN.

    Masurile de mai sus se vor transforma in sferturi cand TAVARICI LUPOFF va ajunge Presedinte cu ajutorul PCRM-ului, asa cum cere DOAMNA de origine germana dela Bruxel ( i-am uitat numele ).

    APROPO.

    Ati auzit vreodata in viata DVS. ca cineva din EUROPA adica UE sa fie contra comunismului ??????? Totdeuna ei va vor sfatui prieteneste si pe sub masa dar si direct, sa nu cumva sa interziceti Partidul comunist. De unde si tupeul lui BARANOFF, DAndanoff si a altor KOKO-I care saboteaza tot ce se poate sabota.

    Luati-va SOARTA in propriile voastre maini, MOLDOVENI si MALDAVANI caci ROMANI ati fost, Romani sunteti si Romani veti fi in veci.

  8. AZUR

    TAvarici DANDANOFF,

    S-a urcat pe cai salbateci sa biciuiasca pe Dl Ministru gagauz ( mi se pare ) din ALIANTA, LEANCA , pentruca acesta a acceptat o vizita de lucru in RoMANIA.

    Daca Ministrul Leanca ar fi acceptat o vizita de lucru la Parlitii din Vale langa Moscova, TAVARICI DANDANOFF ar fi jubilat..

    Deduce TAVARICI DANDANOFF ca Dl LEANCA s-ar fi declarat in mod implicit ROman , ceeace ce , in opinia KOKO-iului, este o crima. Aceasta muzica o auzim de mult timp dar KOKO-iul o repeta pana la saturatie.

    Inrealitate TAVARICI DANDANOFF este ingrozit de faptul ca sloganul :::::::::::::: “” Nu vorbiti de UNIRE si ca sunteti roman caci dati apa la moara KOKO-ilor “” nu mai are niciun efect si deci lumea declara deschis ce sunt si ce vor, si chiar ministrii merg la sedinte de guvern in Romania FARA COMPLEXE.

    In ce ma priveste eu va spun ca , cu o floare nu se face primavara.
    Ministrii MALDAVANI se dezbat inca intr’o nebuloasa sovieto- koko-munista, cu un picior in CSI si cu celelalt in baltoaca, vorbesc inca de “” LIMBA “” dar nu de “” limba romana “” caci acest cuvant “” roman ” le arde inca limba.

    Cat despre UNIREA cu ROMANIA ne trebue unSTEFAN cel MARE sau un MIHAI Viteazul, basarabeni.

    Ce face insa tineretul ???????? Nu numai Romania dar si Europa si America asteapta ca ei sa preia drapelul aspiratiilor romanesti si occidentale.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*