Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

Onoarea lui Plahotniuc apărată în regim de urgenţă la Curtea de Apel

Deşi Judecătoria sectorului Râşcani încă nu a emis o decizie explicativă pe cauza civilă privind apărarea onoarei, demnităţii şi reputaţiei lui Vladimir Plahotniuc înaintată către Sergiu Mocanu, liderul Mişcării Antimafie, Curtea de Apel Chişinău a pus-o deja pe rol.

Întârzierea Judecătoriei de la Râşcani de a argumenta decizia luată pe cazul Plahotniuc vs Mocanu, pe de o parte, şi viteza cosmică cu care este examinat dosarul de către instanţele de judecată, pe de altă parte, în timp ce alte dosare ale cetăţenilor aşteaptă luni sau ani până sunt puse pe rol, confirmă încă o dată că sistemul de justiţie din Republica Moldova se află la cheremul lui Plahotniuc.

Amintim că, pe 26 iulie 2011, Mafia şi-a consolidat poziţiile numindu-l în funcţia de Preşedinte al Curţii de Apel pe omul lui Plahotniuc – Ion Pleşca, iar, pe 10 august 2011,  judecătorul Gheorghe Gorun de la Judecătoria Râşcani, Chişinău, a admis cererea lui Plahotniuc cu privire la încasarea de la Sergiu Mocanu unei despăgubiri care se ridică la suma totală de trei milioane şi jumătate de dolari, fără a prezenta, până la moment, hotărârea explicativă.

13 comentarii

  1. Manole

    In regim de urgenta sa apere ceea ce nu are? Onoarea?
    cei care au bani, nu prea sunt interesati in onoare, la ce-i trebuie???

    Sa stie, puiul de naparca, ca o sa pateasca ca Mubarac…

    O sa vina ziua si ceasul adevarului si al dreptatii…
    o sa zboare toate penele de pe el si din banda lui…

  2. palade

    Nici nu se mai pune in discutie ca RM este un stat mafiotizat.
    Mai multe clanuri isi dau lupta pentru un control total. Cel putin sunt trei.
    Acum e clar de ce nu le convine sa iasa adevarul despre 7 aprilie 2009.
    Tineretul este intimidat. Calaii nu au fost pedepsiti.
    In final, Domnule Mocanu, atata timp cat frica va fi prezenta in sanul tineretului, o revolutie sociala, despre care ati vorbit ieri la JurnalTV, in timpul apropiat nu se prevede.

  3. Xiromant

    iata ce spune Plahotniuc despre papusi http://hotnews.md/articles/view.hot?id=12660

  4. ionut

    as vrea sa o vad pe haiduca pavlisenco vitalica cu buhairile ei de anticoma si antiantimafie. pe blogul sau hamaie de ii crapagatul dar la deli se kk

  5. Valeriu Boboc

    RE-VENIREA LA UNIREA MOLDOVEI DE EST CU ROMANIA :

    Val Butnaru: ” Avem „ţară”. Ce facem cu ea ? ” (II)
    Jurnal, 9 Septembrie 2011.
    ———————————————————————
    “Acum două săptămâni, am scris un articol cu acest titlu în care spuneam că, în condiţiile în care clasa politică nu e în stare să propună, timp de 20 de ani, o idee de ieşire din mizeria în care ne aflăm, singura soluţie pe care o văd este integrarea R. Moldova în circuitul economic al României, astfel ca acest teritoriu să se numească Regiunea Sud-Est”.
    —————————————————————————
    cititi continuarea aici:
    http://ziar.jurnal.md/2011/09/09/val-butnaru-avem-%E2%80%9Etara%E2%80%9D-ce-facem-cu-ea-ii/#more-14296

  6. Igor

    Nu cred ca Filat va merge pina la urma, caci stim lasitatea si impotenta lui deja de 2 ani o cunoaste tare bine, dar speram…
    Unii analisti ca de pila Roman Mihaes, care sunt nagajatii lui criminalul Plohotniuc, fac declaratii care musamalizeaza si spun lucruri ca sa incilceasca opinia publica., dar mai sunt si alti analisti, de tip Negru, care striga din acop( inaintee agoni), dar defapt stau in acop pina se termina razboiul, si ute cind deja sa terminat razboiul, el ese si asai de activ sii tare oamenos ca ute, el a luptat si a invis acest razboi, drept spus , mie scirba ca inca Jurnal Tv il tine pe bilbiitu ista de mosneag puturos.
    Eu sper ca va fi prins criminalul Plohotniuc si inchis la puscarie pe tota viasta, pe linga el sa fie Lupu,Diacov, si alti din PD.la fel Zubco,Murueni, Judecatori ca tip de dinsul, functionari publici corupti, CCCEC de distrus, si pusi la puscarie sefii de acolo,familia voronin si toata mafia rosie —————— tocmai atunci, poate poporul il va erta pe filat de faradelegile lui, si toate ce a facut pina in ziua de azi, si poate il va maivota la urmatoarele alegeri peste 4 ani.
    Sa speram, asta nea ramas….de nu REVOLUTIA PENTRU ELIBERARE DE MAFIE.

  7. Ivan Turbinca

    Igor,
    de acord!!!!!!!!!!! Pashiol toti la turbinca!!!!!!!
    Toti mafiotii la inchisoare si deposedati de averi agonisite fraudulos!
    Vivat Justitia!

  8. stiv

    Sa organizam structuri antimafie in provincie. Plohoi vine în fiecare eraion si vrea sa convinga ca este cel mai cinstit

  9. Haiducul

    Dle Filat,
    daca nu veti face ORDINE URGENT in justitie si in tara, sa stiti ca o sa blesteme batranii care v-au votat si tinerii care au fost maltrati la 7 aprilie, si copiii care vor mosteni acest plai…
    AVETI o sansa. ACUM! Daca nu – veti fi responsabil SI VI SE VA CERE SOCOTEALA, CA LUI MUBARAC, sau poate chiar a lui Ceausescu…

  10. ORION,

    BESTIA ROSIE.

    Numele :::::::: Greceanai. Rusificat.
    Care era numele parintilor ei inainte de deportare in SIBERIA ??????????????

    Niciun regret pentru suferinta parintilor ei. Nicio condamnare a asasinilor parintilor ei si a sutelor de mii de compatrioti. Acepta cu o seninatae criminala sa lucreze pentru ASASINII neamului ei.

    GRECEANAI, KOKO-oaia cu privire de asasin bolsevic si cu inima de sanghinar ROSU.

    Ise pare ca romana si moldoveneasca sunt limbi identice Nu este inca sigura. Dar este sigura ca ststalitatea sa fie pastrata si nu cumva sa se piarda.

    Persoana care i-a luat interviul a uitatsa-i puna intrebarea daca este pentru UNIREA Basarabiei cu Romania.

    Constat cu stupoare ca TOTI jurnalistii MALDAFFAN dela declararea independentei evita cu o regularitate matematica sa puna 2 chestiuni tuturor politicienilor MALDAFFANI:::::::::::
    1 ) Dac sunteti favorabil UNIRII cu ROMANIA.
    2 ) Dac sunteti de acord cu concluziile ISTORICILOR precum ca Maldaffanii sunt romani.

  11. PERPLEX

    KURIOSS.

    Dandanofff de indata ce ara o chestiune de pus privind STATALITAT–naia scumpei sale republici MALATOVNAIA – GUBERNIA, alearga sa se consulte la MASKVA. pentru ajutor KANKRET.

    BARANOFF, de indata ce vede ca “” FAKCISMUL “” romanesc se manifesta prin expresii de genul ::::::::: ISTORIA ROMANILOR si LIMBA ROMANEASCA si mai ales aparitia afichelor:::::: BASARABIA PAMANT ROMANESC, prin sate, alearga la MASKVA sa ceara ajutor KANKRET.

    Acesti 2 korifei ai antiromanismului sunt intr’o frenezie DIABOLICA caci vad ca ideile despre UNIRE incep sa prinda radacini pe MOSIA LOR, scumpa malatovnaia – gubernia.

    Le recomand sa stea linistiti sa vada rezultatul discutiilor MERKEL-MEDVEDEV privind TRANSNISTRIA caci aceasta mare prietenie ruso – germana de ultima ora poate sa le aduca surprize foarte placute celor 2 korifei.

    PS. ( nu cumva sa pronuntati “” NAZISMUL “” caci batranul miliardar sare in sus ca ars ).

  12. ORION

    TAVARICI VARANOFF,

    Devine din ce in ce mai putin un om de sta si devine ceeace a fost totdeauna, un TERORIST de talia lui SMIRNOFF.

    Smirnoff este creatia Moscovei si acolo , la Moscova, are profesorii si Ordinatorii politicii sale antimoldovenesti. Smirnoff este FANATIC antimoldovean si Fanatic pro-rus.

    Varanoff este creatia Moscovei si acolo, la Moscova, are profesorii si Ordinatorii politicii sale antiromanesti.. Varanoff este Fanatic antiroman si FANATIC pro rus.

    Batranul Terorist Maldafan si cel transnistrian se aseamana in toate punctele si au un loc comun de intalnire, MECA koko-munista adica MOSCOVA.

    De data aceasta VARANOFF MALDAFANUL cere sfaturi TAVARICIULUI NARISKIN.. Pentru a cata oara ??????????????

    Ne mira faptul ca politicienii rusi accepta discutii cu indivizi atat de dubiosi din punct de vedere al intelectului lor, ca Varanoff si Smirnoff.

  13. SOARE

    Domnule George DAMIAN,

    Pacat ca treceti atat de usurel pe langa acest subiect al scutului ANTI racheta , de mare importanta pentru viitorul BASARABIEI.

    Alegerea politrucilor dela Chisinause vede deja, este aceeasi ca si a KOKO-ilor ::::::::: Sa fim gubernia MALATAVNAIA sub aripa lui Medvedff.

    Asta inseamna ca basarabeanul nu vrea sa fie liber pe destinul sau unindu-se cu Romania ci vrea sa fie ::::: SLUGA la DARLOAGA , cand poate sa aleaga civilizatia americana..

    DAVAI,DAVAI,VOTKA.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*