Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

Ţara asta DEJA este pe mâna lui Plahotniuc

La 29 iulie 2010, scriam despre faptul că adevăratul stăpân al ţării în care mai supravieţuiesc doar unii dintre noi este anonimul Plahotniuc.

Alianţa pentru Integrare Europeană, reconstituită după Alegerile din 28 noiembrie trecut, a dat viaţă publică şi acoperire politică celei mai odioase structuri mafiote care a existat vreo dată în ţara asta. Mafia pe care a construit-o şi a condus-o regimul Voronin, acum guvernează Republica Moldova.

Publicăm mai jos structura mafiotă a lui Plahotniuc, care după constituirea AIE-2 este adevărata structură de guvernare a Republicii Moldova, iar Guvernul Filat un fel de „opoziţie constructivă”.

Cei care au văzut-o atunci, îi invităm s-o privească din nou şi să încerce să vadă ce n-a funcţionat pe parcursul unui an de guvernare AIE.

7_20schema20retelei20lui20plahotniuc

 


9 comentarii

  1. SARMIS

    NUMAI ROMANIA MARE IN VECHILE HOTARE DIN ANUL 1918 ESTE SALVAREA NOASTRA !

  2. AZUR

    Tavarici POlitruci !!!!!!!!!!!

    TOtalitari, Semi-Totalitari si Anti-Totalitari ( KOKO-I, PRO-KOKO-I si ANTI-KOKO-I ).

    Nu vedeti ca pierdeti Trenul Secolului, Trenul IStoriei cautand sa deranjati si pe presedintele MEDVEDEFF si pe Fostul Peresedinte PUTIN cu cersitul vostru cand de petrol, cand de gaze. NU vedeti cum isi bat joc de voi ( adica de NOI ) in fata lumii intregi pentru motivul ca in fatza lor nu valoram nici cat o ceapa DEGERATA.

    Pana la urma Romania o sa aiba cele mai bune relatii cu RUSIA ( dupa SUA, bineinteles ) si NOI MALDAFANII smekeri o sa ramanem cu KUKU-L pe ghiatza ????????????
    Inca mai traiti cu ideea KOKO-munista ca SUA tremura de frica in fata Rusiei ????????? Va inselati AMARNIC.

    ACUM este momentul sa ridicati capul sus, sa va UNITI cu Romania fapt care este considerat NORMAL pana si de Rusia.
    Astfel veti intra in circuitul valorilor americane si veti profita de aceasta forta Economica care este INFINIT superioara fata de cea a RUsiei.

    Saracii MALDAFANI inca nu stiu acest lucru.

  3. ORION

    Tavarici KUZMIN

    a fost invitat de politrucii MALDAFANI sa dea socotealal pentru pozitia EX-Predeintelui PUTIN si a altor demnitari rusi, fata de de a doua republica Fantoma, Gubernia Transnistria.

    Pozitia fotogenica a Domnului Ambasador m-a amuzat ENORM.

    Excelenta SA privea in VID, nu vedea nimic in fatza, totul era transparent . Parca aud gandurile DOMNIEI SALE :::::::::::”” Ce sa le raspund acestor PIGMEI care traiesc intr’o alta lume ????????? Nu stiu de unde vin, Nu stiu incotro merg, nu stiu ce limba vorbesc “”.

    La drept vorbin ce putea Ambasodorul KUZMIN sa raspunda pentru afirmatiile altora ???????????

  4. AZUR

    DE CE ?????????????

    Nimeni nu intelege pozitia Presedintelui Basescu referitor la CASA REGALA din Romania. Atitudinea Domniei Sale poate fi justificata LA RECE, insa sentimental nu are dreptate. Instalarea regalitatii ar aduce avantaje incalculabie Romaniei ::::::::: Anti-komunismul va fi intarit, relatiile cu Germania si Anglia vor fi , in mod considerabil, INBUNATATZITE.

    Este greu de imaginat ca Domnul Basescu sau orice alta personalitate din Romania ar fi procedat altfel fata de ION ANTONESCU dupa pierderea razboiului ANTI-Komunist. Sa ai 20 de ani, sa fii sef al statului, razboi pierdut, tzara distrusa, si presiuni pe VIATZA si pe MOARTE din partea invingatorilor pentru a suprima pe Antonescu.

    Dupa razboi multzi viteji se arata.

    DE CE ?????????

    Domnul Basescu nu cere partidelor PNL si PL din BASARABIA sa recomande prin SCRISOARE, autoritatilor romanesti, basarabenii care doresc natzionalitatea romana. Acum domneste o adevarata DEBANDADA unde ANTI-romanii de teapa lui BARANOFF si DANDANOff deci KOKO-i INRAITZI obtin natzionalitatea romana si apoi se intorc la treaba lor de a insulta si defaima Romania, de a se opune UNIRII cu Romania.

    Sper ca DOAMNA Pavlicencu sa ne informeze asupra demersurilor Domniei SALE, in acest sens, pe langa Presedintele Basescu.

  5. Sandra

    Sergiu, Procurorul General e ZUBCO, Corecteaza greseala, ca nu de alta, da se supara el pe tine, iti mai croieste vre-o “Dela”, La dinsii asta ii cit ai zice “Peste” 🙂

  6. BARITON

    CAND ??????????

    Politrucii din MALDAFANIA se vor trezi la realitate ????????????

    EI inca nu vad ca PIATRA de MOARA la gatul MALDAFANIEI este KOKO-munismul ???????????

    Ce-i impiedica sa INTERZICA acest patrtid MAFIOT cu un trecut atat de KRIMINAL ?????????????

    Recomandarile “” fratzesti “” ale UE si ale AMERICII ??????????

    Trezitzi-va POLITRUCI din somnul cel de moarte !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  7. BARITON

    CAND ?????????

    Acesti NEISPRAVITI din politca PSD, adica KKKRIN si POANCA

    Vor intelege ca un Presedinte de STAT nu este un INFRACTOR ci un ALES al POPORULUI ????????????

    IN fiecare zi, cred ei, trebue injectat poprului asa zis muncitor, URA, DISPRETUL, mari VALORI TE TIP koko – MUNIST.

    IAR KKK-CRIN si POANCA , DIRIJATi DIN UMBRA DE marele leninist ILIESCU isi fac in mod servil DATORIA..

    Suntem in occident dar astfel de comportamente la un politician este de NEINCHIPUIT.

    Ma refer si la jurnalisti care merg pe o panta foarte periculoasa caci provoaca dispretul intregului occident pentru prestigiul tarii noastre.

    Occidentul are un principiu respectat cu strictete ::::::::::
    CURTUAZIA, amabilitatea, trebue sa fie de RIGOARE in relatiile intre toti politicienii., si a jurnalistilor fata de politicieni. Lupta trebue sa fie cu referire la idei si nu la persoane.

    In cateva decenii de occident, nu am auzit o singura data ca un politician din opozitie sa pronunte O SINGURA DATA numele presedintelui in functiune.

    Deasemeni nu am auzit nici o singura data ca un jurnalist sa critice un ministru. Cand un ministru nu se intelege cu Presedintele sau cu Primul Ministru, isi da demisia si nu existe comentarii pe acest subiect.

    Niciodata nu am auzit nici intr’o tara din occident ca jurnalisttii sa duca o campanie de ZEFLEMEA la adresa Presedintelui sau a ministrilor.

    La noi acest sport INDIGNE este practicat cu inconstienta in fiecare ZI ,si inca pe scara generala.

    O tanara jurnalista, la televizor, care mi s-a parut pana atunci mai inteligenta decat altele, afirma ca Ministri “” care nu si-au facut datoria vor pleca cu coada intre picioare “”.

    Lipsa de educatie, lipsa de cultura care induce in ascultatorul cultivat un sentiment de dispret, nu numai fata de personaj dar fata de o tara intreaga.

    CACI LUMEA INTREAGA VA PRVESTE si va asculta.

    Ascultati comentariile PSD-ului si veti avea impresia ca se duce o lupta pe viata si pe moarte intre doua bande de gangsteri, guvern si opozitie. Acest sistem ne duce inapoi la ANA PAUKER cand sloganele incitau plebea la asasinares burghesiei “” putrede “” din partidele democratice.

    Principiile PCR-ului sunt aplicate din plin de PSD- ul rebotezat USL.

  8. SOARE

    DECE ??????????

    Maldafania este tara mea de unde sunt EXPULZAT de facto, cu a alte sute de mii de basarabeni de catre PKRM ( Partidul KRIMEI din Republica fantoma MALDAFANIA., partidul teroristilor fanatici BARDAKOFF si DANDANOFF ).

    Dece ni se interzice reintoarcerea la casele noastre pangarite de MAFIA KOKO-munista , timp de peste 70 de ani ????????

    Dece inca , NOI sau copiii nostri cand vin in vizita la rudele lor in Basarabia , acesti Maldafani arunca cu pietre asupra noastra , numai pentru faptul ca suntem Romani ca si ei ?????????

    Dece intr’o tara cu peste 4 milioane de locuitori aud numai doua voci care se pronuntza FERM pentru Identitatea romaneasca ??????? Doamna PAVELESCU Presedinta PNL si DOMNUL GHIMPU ?????????
    UNDE sunt scriitorii, academicienii, istoricii, profesorii de licee si mai ales INVATATORII cei mai importanti factori pentru formarea tineretului nostru precum si JURNALISTII ?????????????

    Unde sunt tinerii care si-au riscat si pierdut viatza in lupta contra DICTATURii NAZISTO -KOKO-muniste, pe data de 7 APRILIE ????????
    DECE nu se aude vocea lor ??????????

    Ramai PERPLEX cand auzi pe BARDAKOFF catalogand de nebun pe GHIMPU cand acesta din urma ii aminteste Dictatorului Krimele partidului sau ( PKRM ).

    POPOR AMORF, Politruci fara caracter intr’o ALIANTA APATRIDA cre tremura sa interzica un partid care se face vinovat de Krime contra propriului sau popor si de crime contra UMANITATII.

    Monumentele Krimei si Kriminalilor de ieri si de astazi stau cu arogantza insurubate pe soclurile LOR.

    SLOGANUL KOKO-munist precum ca “” Subiectul este sensibil, nu trebue discutat acum “”, si-a gasit adepti in toata societatea fara sa-si dea seama ca timpul care trece este in favoarea KOKO-ilor.

    Desteapta-te MALDAFANE din somnul cel de moarte.

  9. BelCanada

    Prea multi user pentru un singur comentator…trebuie sa faceti regula ca devine site-ul DVS un fel de Un*med*a

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*