Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

Bine aţi venit pe blog-ul meu şi astăzi, de ziua mea de naştere

Pe 6 iunie am primit întotdeauna doar felicitări. Acum doi ani, când făceam 45, am primit numai condoleanţe, pentru că în acea zi m-a părăsit pentru totdeauna – tata. De atunci, în această zi, dau pomeni şi primesc felicitări.

Întrucât, întâmplarea face ca ziua de 6 iunie să aibă, pentru mine, o dublă semnificaţie, astăzi, în primul rând, îmi amintesc de părinţii, de camarazii pe care i-am pierdut altă dată pe câmpul de luptă. Dumnezeu să-i odihnească pe toţi în pace cu drepţii.

Tot astăzi, sunt mai iertător ca niciodată. Cei care m-au înjurat anonim, pe blog, până acum, o pot face nestingherit şi astăzi, pentru că i-am iertat cu anticipaţie, dis-de-dimineaţă. Pe toţi ceilalţi, care găsesc în sufletul lor un sentiment cât de cât călduţ sau dacă, cel puţin, mă pot ierta pentru greşeala făcută cu voie sau fără de voie, îi invit să mă felicite aşa cum o fac colegii şi colaboratorii mei pe această pagină de internet.

Vă mulţumesc cu drag.

_______________________________________________________________________________________________ 

 

Stimate Domnule Mocanu,

În această zi, în care aveţi în suflet un amestec de emoţii, noi vă felicităm cu drag şi cu respect dorindu-vă din suflet multă sănătate, fericire şi căldură alături de cei dragi.

Vrem să ştiţi că fiind alături de Dumneavoastră, ne considerăm cei mai norocoşi printre tineri, pentru că de la Dumneavoastră am înţeles că un om degeaba le-ar avea pe toate: inteligenţă, cultură, isteţime… – nimic nu poate înlocui şi suplini capacitatea de a avea curajul, pentru că el este virtutea care face posibile celelalte virtuţi.

Pentru curajul şi măiestria de a trăi viaţa pe viu, cu pasiune şi încredere în tot ceea ce faceţi, pentru continuitate şi pentru tot ce încape în cuvântul NOBLEŢE – vă felicităm şi vă spunem AVEM ONOAREA!

Cu această ocazie, am pregătit şi o surpriză pe care o puteţi vedea aici


 

8 comentarii

  1. Maestru

    Felicitarile mele Dom SM, in postura de om, in rest mai vedem 😉

  2. alina

    la multi ani cu sanatate

  3. Cutezatorul

    La multi ani si numai bine

  4. Basarab

    La multi ani si mult succes (si in viata politica tot)!

  5. Radu

    Succes domnule Mocanu in tot ceia ce faceti.

  6. Familia Ciobanu

    La multi ani shi din partea familiei Ciobanu, numai fericire noroc shi sanatate sa aveti parte ca toate dorintele sa se ideplineasca La multi ani!!!

  7. La Multi Ani cu sanatate si sa de adomnul tot ce va doriti.

  8. Johnny

    Multstimate Domnule Mocanu,
    Sunt unul din acele persoane care cu doi ani in urma v-am sunat sa va felicit si asa am aflat ca…
    Cu intarziere dar cu sincere urari de bine si cu multa bucurie in suflet va urez tot binele din lume si nici un pas inapoi.

    Va multumesc pentru ca existati!

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*