Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

6 comentarii

  1. 1

    Va multumim pentru Adevar. Sunt atat de putini oamenii care spun adevar in aceasta epoca,mai cu seama in Moldova plina de oameni fricosi. Cei care spun adevarul sunt priviti drept niste paria de catre majoritate(societate) si ii trebuie mult curaj unui om ca sa-si asume acest rol ingrat.

    “Om desavarsit este acela care iubeste adevarul si dreptatea, care Îl iubeste pe Dumnezeu.” Sf Vasile cel Mare

  2. trecator

    Dle Mocanu, Dvs. prezentati informatii intr-un mod haotic si exhaustiv. Spre exemplu despre Plahotniuc spuneti ca a fost proxenet si ati spus asta cu alta ocazie: unde sa caut aceste informatii, luind in consideratie ca toate emisiunile Dvs. au cam o ora si ceva?

    In acest sens, Va propun sa faceti niste emisiuni scurte, de 15 minute maxim, dedicate in totalitate unui personaj: spre exemplu Voronin. De unde a inceput, cu ce s-a ocupat in timpul sovietic, cum si-a facut banii ce stiti despre dumnealui etc. Scurt clar si cuprinzator, dupa care sa puneti acest fail pe site cu titlul “Voronin”, astfel ca fiecare care il intereseaza informatia – deodata gaseste toata biografia lui Vornin, en detail, anume partea subacvatica a aisbergului.
    Asa si cu Plahotniuc, de unde se trage, ce si cum, cum a ajuns proxenet, scurt pe doi. Apoi Filat, ce a facut, ce a dres, cine sta in spate.
    Astfel, vom obtine o arhiva simpla, dar serioasa despre cine si cit valoreaza in Politica moldoveneasca.

    Dar asa, Dvs. vorbiti de unul, de altul, multa filosfie, literatura, beletristica — sunt si lucrui interesante, nu-i vorba, dar pur si simplu e prea multa informatie si fizic ea pur si simplu nu poate fi perceputa dupa minutul 35-40.
    Asta ar fi o alta doleanta: sa faceti emisiuni nu mai lungi de 30 de minute si sa abordat cit mai concret si compact subiectele.

  3. valeria

    de acord,e bine sa fie un sistem in toata informatia de care dispuneti si pe care ne-o oferiti.Fara aceasta sistematizare ramanem bulversati,nu intelegem unde e capul si unde e coada,ce este primordial,ce e secundar.
    dar oricum,fiecare iesire in public e o bomba!

  4. xyz

    Un sfat dezinteresat adresat tuturor basarabenilor de buna credinta: Pentru a fi mai mult si mai corect informati, ascultati Radio Chisinau, post cu adevarat profesionist al Societatii Romane de Radiodifuziune. Credeti-ma, merita. Il gasiti si pe Internet.
    Pentru ca cineva are interes sa tot stearga adresa pentru Radio Chisinau, lucru care s-a mai intamplat in repetate randuri, va dau aceasta adreasa de Internet descompusa in partile componenete: cu trei de W in fata si punct dupa, urmeaza radiochisinau scris legat si cu litere mici, dupa care urmeaza iarasi punct si pe urma indicativul de tara md. Poate asa merge…

  5. trecator

    Si mai e ceva: Dvs. nu aveti nici o idee de baza, nici program.
    Toti sunt rai, toti sunt corupti etc. Si mai departe ce facem? Facem ca ciobanasul din Miorita?

    Va recomand sa elaborati un set de idei de baza, care sa formeze o conceptie de dezvoltare de mai departe a R.Moldova. Aici sa fie elaborat statutul R.Moldova (in viziunea Dvs.) locul ei pe arena internationala, partenerii de baza strategici etc., dar si chestiuni spinoase ce tind e limba, de cultura, de religie, de nationalitate.

    Totodata sa elaborati viziunea Dvs. privind formatul juridic al R.Moildova, ce sa fie, ce sa nu fie, cum sa fie.

    Care sunt acele persoane care trebuiesc sa constituie noua alita politica, in visiunea Dvs., care va fi procedura de aducere a lor la putere, cum aveti de gins sa lupttai cu elita veche, care cu siguranta nu se va duce la dorintza lui Mocanu.

    Nu in ultimul rind: cu ce trebuie sa se ocupe R.Moldova? Care sunt domeniile economice care sa stea la baza economiei nationale (in viziunea Dvs.).

    Veti raspunde la toate aceste intrebari, veti fi luat in serios. Nu – scuzati, dar pur si simplu veti avea imaginea unui isteric, care spune ca este impotriva sistemului, dra nu propune nici macar teoretic un alt sistem, nemaivorbind ca orice sistem trebuie implementat, iar in cazul de fata, trebuie inlaturat cel vechi, procedura care cu siguranta “pe cai pasnice” nu poate fi realizata.

  6. ,STEJAR

    INSTINCTUL de SUBORDONARE.

    INSTINCTUL de AUTO-ASERVIRE.

    Fiecare om din lume cauta sa rupa lantzurile SCLAVIEI, cauta Libertatea cu pretzul vietzii sale.Are instinctul ELIBERARII de sub jugul COTROPITORULUI.
    In afara de MALDAFANI.

    Polirucii nostri sunt criticatzi de Lasitate fatza de Idealurile de Libertate ale Moldovenilotr si-i imping , incet dar sigur, spre jugul Sclaviei de ieri. Ce fericire sa fii inlantzuit.

    Politrucii nu au fost prea sensibili la disparitzia Patrioatei Romance LARA. Au ascuns atat cat au putut lupta ei pentru Unirea Basarabiei cu Romania.

    Dar politrucii striga sus si tare, acasa sub plapuma, ca sa nu-i auda nimeni, ca ei sunt pentru UNIREA cu ROMANIA.

    Politrucii nostri de STANGA, de EXTREMA- Stanga si de SEMI- Dreapta- stangista din ALIANTZA au instinctul de SUBORDONARE, de auto- aservire, de AUTO-SCLAVIZARE fatza de Ocupantul de ieri.

    Cu cat sunt santajatzi mai mult cu gazele, cu petrolul, cu ceapa, cu vunul, cu atat mai mult se pun in genunchi la acelasi ocupant sa le faca cadouri pecare le vor plati foarte scump dupa aceea.

    Cine ii impiedica sa gaseasca altzi furnizori ????? Rusii sa alerge dupa tine nu tu, asasinat, exterminat, deportat sa alergi SERVIL dupa ei.

    DESTEAPTA-TE ROMANE, DESTEAPTA-TE MALDAFANE din somnul cel de MOARTE.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*