Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

RM nu are nevoie nici de dictatura lui Voronin, nici de haosul lui Filat-Plahotniuc

Astăzi am susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia am declarat că Mișcărea Antimafie renunță la proteste pentru o anumită perioadă. Noi am luat această decizie din cauza protestelor organizate de comuniști și de Comitetul pentru Apărarea Constituției și Democrației.

Manifestările publice sunt suspendate numai pentru a nu ne înscrie în șirul protestelor PCRM și CACD. Vrem să accentuăm că nu suntem solidari cu cei care vor să reinstaureze dictatura în Republica Moldova. Este absurd ca totalitarii să iasă în PMAN și să strige „Jos dictatura!”. Noi, spre deosebire de PCRM și CACD, nu credem că în RM este dictatură. Dictatură era pe timpul lui Voronin. Acum e haos creat de Plahotniuc și Filat. Noi protestăm împotriva esenței mafiotice a actualei guvernări.

Astfel, protestele Mișcării Antimafie și cele ale PCRM și CACD sunt diametral opuse. În această situație, Antimafie va relua protestele imediat ce PCRM și CACD vor înceta să mai organizeze mitinguri.

3 comentarii

  1. Unde este video de la conferinţa de presă?

  2. tiberiu prometeul

    Adica niciodata!
    Daca am inteles corect.

  3. Господин Мокану!
    http://enews.md/news/view/18081/
    Вы правильно внесли в этот список тупую от природы и наглую взяточницу судью Люба БРЫНЗА.
    Если Вы напишите мне на мой имайл, то я смогу Вам выслать копию заявления о начале уголовного преследования судьи Брынза.
    Она настолько тупая, что даже не смогла написать обвинительный приговор после получения взятки от прокурора Иона Даду.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*