Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

2 comentarii

  1. Domnule Mocanu, eu vă cunosc destul de bine de pe vremea lui Snegur, acolo am avut onoare să vă cunosc. I-am spus lui Snegur în faţă că Mocanu o să vă trădeze. Faptele sau adeverit. L-aţi trădat, v-aţi dus cu Voronin, deci sunteţi un trădător. După ce va folosit Voronin, va trimis la lada de gunoi, acolo unde meritaţi. Tot acolo a ajuns şi Roşa, tot un trădător, în popor îi spun iuda. Sunteţi o echipă.Mult venin aveţi în suflet. Acei ce nu vă cunosc pot să cadă prăzii demagogii dumnevoastre. Eu cred că din cei ce vă ascultă sunt oameni deştepţi v-or înţelege cine sunteţi.Aţi spus că Dodon nu va vota preşedintele ţării. Dodon a votat.Aţi minţit.Analizaţi toate prostiile spuse şi poate îţi face concluzuule necesare şi vă veţi dezmetici , ca rezultat îţi fi în rînd cu oamenii normali.

  2. domnule mokanu sunteti bravo noi trebue sa ne unim cu totii pentru ca sa dam jos aceasta mafie jos de la guvernare si pe cei carei sustin sa le deschidem ochii ca sa vada defap ce conducere avem noi.
    ca din cauza lor noi suntem mai mult plecati peste hotare si nu putem ca sa stam linga cei dragi sa lukram in tara noasta si sa o imbogatim sa nu lasam ca strainii sa se imbogateasca pe patele nostru

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*