Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

ALERTĂ DE GRADUL ZERO

Orele 17.00

Poliţiştii din raionul Ungheni, în număr de peste 10 oameni, întreprind la această oră o razie în satul Corneşti. Ei au asupra lor o listă de “suspecţi“, care au semnat pentru aderarea la Acţiunea Populară. Oamenii sunt intimidaţi să renunţe la semnăturile de pe listele de aderare.

Voi reveni cu alte amănunte.

3 comentarii

  1. badrug

    Bre am vrut sa postez in topicu matale precedent dar nu lucra @adauga comentariu@. Serghei хватит дурачить народ про выборы проигранные коммунистами в прошлом году…вспомни где ты сидел и за здоровье кого пил накануне второго тура выборов…напомнить????….рушиникэ…

  2. zelea

    Dle Mocanu.
    este de fapt un lucru mai mult decat grav cele descrise de dstra.astazi de fapt pentru unii a ramas numai o singura placere- de a se bucura de necazul si durerea cuiva.
    nu mai intereseaza pe nimeni daca autoritatile publice isi onoreaza obligatiunile directe, sau daca indeplenisc ordinile unor persoane private.
    Nu mai intereseaza pe nimeni de ce descind acesti politisti. dar mai grav este ca populatia in loc sa se revolte sa le le dea pur si simplu cu bata in cap atunci cand fara ordin judecatoresc imbecili cu diplome de studii la facultate intra in curte sau in casa. E o tara unde imbecilii si oligofrenii jubileaza atunci cand doare pe cineva
    Nu merita acest popor nimic in afara de umilinta si trimiterea lui la gropa istoriei. Mai bine sa va conservati energia si puterile pentru cei dragi.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*