Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

SENTINŢA DE CONDAMNARE ÎN DOSARUL FIILOR MEI ESTE O RĂZBUNARE A SISTEMULUI ÎMPOTRIVA MEA

După trei ani și jumatate, judecătoarea Miron Ala de la Judecătoria Râșcani a pronunțat o decizie de condamnare a lui Adrian și Roman Mocanu într-un dosar intentat la ordinul personal al lui Voronin și falsificat de la prima și până la ultima literă de slugile regimului creat de el și păstrat intact de actualul regim.

Conform deciziei instanţei de judecată, Roman și Adrian Mocanu sunt recunoscuți vinovați în săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 287, alineat 2, Cod Penal, și ar urma să achite o amendă de 10 000 lei fiecare.

Această condamnare este o răzbunare a sistemului împotriva mea și are menirea de a mă reduce la tăcere. Este o dovadă a faptului că sistemul creat de Voronin și moștenit de Plahotniuc – Filat funcționează ireproșabil.

Mai am de luptat pentru reabilitarea definitivă a fiilor mei, dar și pentru pedepsirea fiecăruia care se face vinovat de instrumentarea și falsificarea acestui dosar, în numele statului de drept şi al drepturilor fundamentale ale fiecărui concetăţean de-al meu.

Detalii şi dezvăluiri asupra dosarului, inclusiv despre contribuţia personală a lui Plahotniuc şi Ghimpu la acest dosar, mâine, 30 aprilie 2012,  în cadrul unei conferinţe de presă, ora 12:00, Agenţia Info-PrimNeo.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*