Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

Preşedinţia RM – debara de lucruri inutile pentru stat (Declarația Mișcării Antimafie)

Textul Declarației:

Stimaţi prieteni,

În legatură cu ședinta Consiliului Suprem de Securitate, în calitatea mea de lider al Mișcării Populare Antimafie ţin să declar următoarele:

Preşedinţia Republicii Moldova, am spus şi astăzi s-a dovedit acest lucru, este o debara de lucruri inutile pentru instituţiile de stat ale RM. De astăzi, după şedinţa Consiliului Suprem de Securitate putem afirma cu certitudine că din această debara a instutuţiilor de stat din RM, mai vin şi mirosuri urâte din politica RM pentru că ședința CSS s-a părut a fi o reacţie la dezvăluirile de la Curtea de la Londra în ceea ce ţine de beneficiarul direct al atacurilor raider asupra RM.

Asemenea şedinţe şi declaraţii demonstrează faptul că instituţiile statului din RM nu au nici o posibilitate să îndrepte situaţia în ţară. Această instituţie, care este Preşedinţia RM prin preşedintele Nicolae Timofti, a demonstrat încă o dată că este la cheremul grupărilor oligarhice şi şedinţa a fost făcută la comanda lui Plahotniuc, care este beneficiarul atacurilor raider. Comanda a fost executată astăzi pentru a manipula opinia publică şi pentru a încerca să demonstreze că Preşedinţia are o anumită reacţie la ceea ce s-a întâmplat.

Lucrurile devin din ce în ce mai grave pentru că au trecut două săptămîni de zile şi instituţiile statului RM deocamdată nu au avut nici o reacţie. Este ruşine ca într-un stat, purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei să facă o declaraţie mai elocventă decât a preşedintelui pentru ca astăzi să iasă preşedintele şi să nu spună nimic. Aceste fapte aduc disperare, dezamăgire totală în societate.

În calitatea mea de lider al Mișcării Antimafie, mă adresez către simpatizanţii noştri, către membrii mișcării să ne strângem rândurile pentru că ţara noastră se duce într-o direcţie foarte şi foarte periculoasă pentru destinul ei.

1 comentariu

  1. saracuta oleg

    D-lui Mocanu . Vin la D-stra cu un strigat de durere sufleteasca din Peniteniciarul 16 Pruncul.Ma numesc Bliuc Sabina 1987,ma aflu aici de un an de zile alaturi de copilasul meu care are numai patru luni,pentru ca atit timp se amina judecata de la Curtea de Apel Balti.Vin la D-stra cu o rugaminte foarte mare si sper sa nu ma refuzati,procurorul m-a invinuit pe art.191 C.P. R.M ,dar eu nu am savirsit asa ceva,da eu recunosc ca am pus semnatura acolo unde nu trebuia si ca nu am instiintat pe nimeni asta regret cel mai mult,fiind amenintata eu taceam pentru ca am inca opt frati si surori si imi iera frica ca sa nu sa se intimple ceva cu ei.Doamna care a delapidat banii se afla in cautare ,dar nimeni nu o cauta si nimanui nui pasa ca cineva sta in peniteniciar pentru nimic .Dreptatea la noi in tara nui ,dar sper mult la ea si ca cineva ma v-a putea ajuta,fiecare om mai are o sansa si tot timpul ma rog la asta ca cineva imi va o da,sa fiu acasa alaturi cu copilasul si sa uit de toate durerile pe care le-am suferit pina acum.Sper sa faceti careva schimbari nu numai pentru mine dar si pentru cei care merita ,ca sunt foarte multi nevinovati si se chinuie in locul cuiva.Cu stima si respect Bliuc Sabina.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*