Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

Declarația Mișcării Populare Antimafie în legătură cu situația din România

Mișcarea Populară Antimafie califică acțiunile Uniunii Social Liberale drept o sfidare a democrației și o lovitură de imagine adusă României pe plan extern. Mineriada anti-Băsescu o considerăm drept o răzbunare în stil mafiot a unor grupări politico-oligarhice ca urmare a triumfului justiției și a statului de drept în recentele cazuri de condamnare și urmărire penală a întemeietorilor marii corupții din România.

Pornind de la faptul că Premierul Victor Ponta urmează să întreprindă, în cel mai apropriat timp, o vizită în Republica Moldova la invitația omologului său Vladimir Filat și în intenția de a zădărnici o joncțiune a intereselor oligarhice din România și Republica Moldova, ne adresăm Partidului Liberal, aflat la guvernare, să ceară de urgență Prim-ministrului RM amânarea acestei vizite pe un termen nelimitat.

Acest gest ar însemna o recunoaștere a eforturilor constante întreprinse de Președintele Traian Băsescu întru susținerea cursului de integrare europeană a Republicii Moldova, dar și o dovadă a atașamentului țării noastre la valorile democrației europene.

În numele Mișcării Populare,
Sergiu Mocanu
Președinte

5 comentarii

  1. vasile

    daca va veni Ponta=Tonta in Chisinau, propun sal intimpinam cu oua si vrio doua bate in cap !

  2. ion

    Voi, moldovenii, vedeti-va de ale voastre. Aici noi ne alegem coducatorii, cum o faceti si voi acolo.Nu suportati voi mojiciile politicienilor nostri, asa ca, repet, VEDETI-VA DE TREABA VOASTRA !

  3. Momarlanu

    Mai Ionica fara frica,
    ce te roade pe tine pe dinlauntru, de fapt? Te simti cu musca pe caciula si pe furtisagurile capusite din bugetul Romaniei? Cetateanul roman antimafie Sergiu Mocanu are dreptul ca orice roman sa-si spuna parerea despre mafia comunista care s-a instalat la putere in cele doua state ale noastre!! Asa ca vezi-ti tu de hotiile tale pentru cum o sa dai socoteala pentru ele si nu te rasti la ei, nemernicule!!
    Jos mafia comunista din Romania si Basarabia!! Jos comunismul criminal!! Jos USL, in frunte cu Antonescu al II-lea!!!
    PONTA- pleaca din Basarabia !! Ponta, Ponta nu uita/ Basarabia nu-i a ta!! Traiasca Basescu-presedintele tuturor romanilor !!

  4. Valentin ot Galati

    @Momarlanu: Prietene, te intinzi cam mult peste Prut, nesocotitule! E adevarat, fiecare este in drept sa-si exprime o opinie, insa vad ca tu si cetateanul mocacanu vreti sa obstructionati premierului României, oricum s-ar numi el, participarea la o intrevedere cu omologul sau moldovean…
    Se vede treaba ca nu te duce mintea, caci asta -daca v-ar reusi..- s-ar transforma in inghetarea relatiilor dintre Bucuresti si Chisinau..

    Sper sa mai reflectati -noaptea e un sfetnic bun!- si sper ca nu vreti sa va retragem cetatenia română, data de poporul român prin reprezentantii sai legali, la fel de legali ca si Victor Ponta!

  5. gheorghe

    @ion
    Cand un om se stropseste la altul aiurea, fapta sa spune totul despre acel om.
    Nu mai este nevoie ca altcineva sa zica nimic.
    Te-ai caracterizat singur.

    sanatate

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*