Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

4 comentarii

  1. ZERO'

    Domnule Basescu va sustinem chiar daca boicotam referendumul! Respect Miscarea Antimafie!!!
    Sa spunem Jos Mafiei! Jos Suspendacilor!!!

  2. MONTREAL

    De ce ati sters comentariul meu anterior cu lincurile, care arata ca PD-L si cu Basescu vor boicota referendumul din 29 iulie. Parca sunteti in aceieasi barca. A???
    Mass media din MD tace milc, iar spatiul virtual din RO a rabufnit cind a auzit ca se doreste boicotare generala. Canalul B1.ro a intrecut chiar si Antena3 dupa telespectatori.
    Trebuie sa ne unim eforturile in a bate MAFIA , daca MAFIA VINE LA PUTERE IN RO , s-a zis CU MOLDOVA .Ori voi d-le Mocanu VRETI SA TRAGETI PLAMUMA NUMAI ASUPRA VOASTRA, cica sunteti PRIMUL CARE A VORBIT D-E BOICOTUL REFERENDUMULUI DE LA 29 IULIE. Nu va pare ca sunteti inca prea PITIC ca sa actionati de unul singur, cred ca ar mai trebuie sa aveti nevoie si de aliati, gen deal de mine, care lucreaza pe internet GRATUIT SI FARA ODIHNA – NON-STOP – OAMENI DE FELUL MEU , SUNT OCHI SI URECHI , NOI SUNTEM OAMENEII CARE STAM DE VEGHE ZI SI NOAPTE – NIMIC NU NE OBOSESTE, NIMIC NU NE VA OPRI, SI VOM TRANSMITE GENERATIEI URMATOARE FLACARA NOASTRA !!!!

  3. MONTREAL

    D-le Mocanu, imi cer scuze, am la moment prea multe pagini deschise din MD si Romania , nu mi-am dat seama ca aveti doua articole practic identice.
    In articolul vostru precedent, la fel referitor la boicotare am vazut ca mesajul meu nu a fost sters.
    Imi cer iertare inca o data !
    Subsemnez: Ostas virtual la datorie !

  4. Frosia

    E de dorit domnul mafiot Mocanu sa citeasca cinstitutia atunci cind spune ca cheama cetatenii romini sa nu mearga la referendum

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*