Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

Boicotați referendumul! Dați dovadă de solidaritate europeană!

Calea spre Europa prin dezvoltarea proiectelor comune la braț cu Bucureștiul este calea firească europeană a Republicii Moldova. De această părere este liderul Mișcării Antimafie, Sergiu Mocanu, care crede că cetățenii români din RM trebuie să dea dovadă de solidaritate europeană prin boicotarea referendumului din România.

„Trebuie să ne implicăm în ceea ce se întâmplă în România pentru că viața noastră și mersul nostru spre Europa depinde foarte mult de ceea ce se va produce acolo. Pașii noștri trebuie să fie foarte exacți. Numai mersul nostru spre Europa și dezvoltarea proiectelor comune cu Bucureștiul este calea noastră firească europeană”, a declarat Mocanu ieri seara, în cadrul emisiunii sale de pe Antimafie.md.

Liderul Mișcării Antimafie a mai declarat că dacă în urma referendumului președintele suspendat va fi demis, atunci atât în RM, cât și în România, contrabanda va atinge cote maxime.

„Filat și Plahotniuc seamănă perfect cu Antonescu și Ponta dincolo. Dacă aici și acolo rămân la guvernarea aceștia, contrabanda va deveni un sport național. Filat, Plahotniuc și Ponta au probleme la același parchet, nu întâmplătoare a fost vizita lui Ponta la Chișinău. Ei cred că prietenia cu noua guvernare le va asigura evitarea pușcăriei”, susține Mocanu.

„Vă rog pe toți să dați dovadă de solidaritate europeană pentru România. Nu mergeți la vot și o să susțineți România. Niciun vot din Basarabia pentru Ponta și Antonescu! Stați acasă, boicotați referendumul, nu mergeți la vot și o să susțineți România”, a punctat Mocanu.

Sursa: www.jurnal.md

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*