Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

NOI NU VOM FI COMPLICI LA DEMOLAREA STATULUI ROMÂN. NOI NU VOM MERGE LA ABATORUL DE VOT PONTA – ANTONESCU

La 29 iulie 2009, în lipsa unei alternative, am instalat Mafia la guvernare în Republica Moldova. La 29 iulie 2012, suntem chemați să facem același lucru – să instalam Mafia la guvernare în România. Dacă în 2009, nu am avut alternativă, acum avem – TRAIAN BĂSESCU. USL a „falsificat cântarul democrației” prin „defectarea mecanismelor” statului de drept. Dacă mergi la Referendum și votezi – NU demiterii lui Basescu, cântarul lor strâmb va arăta – DA.

Sigura alternativă este să nu mergi la „ABATORUL DE VOT PONTA – ANTONESCU” pentru că noi, cetățenii europeni din Republica Moldova nu (mai) vrem să jucăm în RULETA RUSEASCĂ, noi cetățenii români din Republica Moldova suntem singurii moldoveni care putem astăzi răzbuna votul nostru, dar și al concetățenilor noștri, votul prin care am instalat, acum trei ani, la Chișinău un REGIM MAFIOT.

Nu vom merge la vot pentru că Filat și Plahotniuk au probleme la același Parchet din România și l-au primit pe Ponta în vizită la Chișinău în speranța că dacă îl demit pe Băsescu atunci ar putea să-și instaleze Procuror General și la București.

Boicotul Referendumului din 29 iulie este o șansă nu numai pentru România, ci și pentru Republica Moldova.

ÎN NUMELE MIȘCĂRII POPULARE ANTIMAFIE VĂ ROG SĂ NU MERGEȚI LA VOT. BOICOTAȚI TENTATIVA DE INSTALARE A UNUI REGIM MAFIOT ÎN ROMANIA ȘI ÎN SCURT TIMP VOM SCAPA ȘI DE REGIMUL MAFIOT DIN REPUBLICA MOLDOVA

JOS MAFIA !

Sergiu Mocanu

27 iulie 2012

10 comentarii

  1. SorinRo

    domnule din pacate sunteti dusmanul majoritatii poporului roman.nici o problema prin lege se poate reconsidera redobandirea cetateniilor acordate de statul roman celor care au pretins ca sunt romani dar nu fideli natiei romane ci doar unei persoane care va fi demisa duminica de poporul roman,singurii romani carora nu le pot fi anulate cetateniile sunt doar cei nascuti pe teritoriul actualei Romanii si in baza Constitutiei Romaniei din 1991/2003.redobandirea nu presupune si egalitatea in privinta pastrarii cetateniei romane de catre cei nascuti in Romania si cei din afara granitelor.cei din afara granitelor nu sunt protejati in privinta cetateniei de constitutie precum cei nascuti pe teritoriul actualei Romanii.Imunitatea cetateniei romane apartine doar romanilor nascuti pe teritoriul actualelor granite.si dumneavoastra domnule sergiu mocanu si alte persoane din afara granitelor Romaniei puteti fi acuzati de defaimare la adresa Romaniei si si atitudine dusmanoasa la adresa autoritatilor statale ale Romaniei ,fapta care poate duce la pierderea cetateniei pentru o persoana care a capatat aceasta cetatenie si nu a dobandit-o prin nastere,chiar daca acum 70 de ani ascendentii dumneavoastra au detinut-o in cadrul unei alt regim statal si altor granite,precum si altei constitutii(regale)
    este bine sa va revizuiti atitudinea dusmanoasa la adresa autoritatii statale romane si sa nu mai indemnati romanii din Basarabia la neparticipare la referendum ,atitudine care reprezinta infractiune in legea romana si care se aplica si dumneavoastra daca sunteti cetatean roman.

  2. mircea.ro

    Frati romani basarabeni, reparati gresala comisa, da-ti jos tiranul pe acre voi ni l-ati adus la putere! noi romanii din Patria-Mama va indemnam: iesiti masiv la vot sa dam jos marinarul, sa dam jos dictatorul Basescu!

  3. Valentin ot Galati

    @SorinRo: Ar trebui sa trimitem autoritatilor Statului Român aceste personagii, carora sa li se retaga DEFINITIV cetatenia română, pentru atac asupra institutiilor româneşti! Sub masca dreptului la exprimare isi permit sa jigneasca institutii, persoane care le conduc si implicit, pe cei care i-au votat!

  4. momarlanu

    Si aici iti vari nasul ,mai Sorin Rosca? Mars acasa securist criminal!!
    VALENTIN OT GALATI! Te vad pe multe situri din Romania facand spume la gura impotriva lui Basescu.
    Doi securisti romani crescuti la scoala KGB v-ati apucat sa demolati viitorul Romaniei si al poporului roman? Netrebnicilor!!! Niste comunisti barbari, corupti pana in maduva oaselor infiltrati sa faca …”educatie” democratica si putinista in Basarabia? Ei, bine! iata inca o dovada ca hidra kgb-ista de la Moscova e implicata in toate evenimentele dramatice din Romania !!Inca o dovada ca v-ati dat mana cu cei de teapa voastra din Basarabia !! Ati mirosit locul unde sa va infigeti ghearele de pasari de prada?? Pai, bine miseilor, chiar v-ati si gasit un loc bun unde sa …combateti!!Pe blogul unui om intransigent cu coruptia comunista fara frontiere pe Prut!
    Domnule Mocanu, acestor postaci din Romania trebuie sa le fie barata calea spre inducerea in eroare a tuturor oamenior de buna credinta din Basarabia. Supun atentiei dv si miscarii antimafie pe care o conduceti ,sa facei urgent jonctiunea cu miscari similare din Romania(sunt destule!)Daca PSD din Romania si-a gasit …”permisiunea” de a-si catapulta influenta, netrebnicia si otrava in R. Moldova, de ce miscari cu scop similar cu al dv din Romania sa nu aiba filiale in Basarabia???? (blogul PSD filiala Basarabia se afla exact langa al dv pe Unimedia!)Romania unui “stat de drept” in acceptiunea veritabila a civilizatiei occidentale,poate raspunde oricand in conditii mai bune , mai necesare si de mai mare prosperitate interesului national ,decat partidul-stat din acceptiunea neocomunismului lui PUTIN!! Nu putem lasa nationalismul romanesc veritabil, patriotic si luminat permanent de ratiune,unui nationalism comunist tip Ceausescu.(asemanator in multe privinte nazismului!)
    Romani din Basarabia si de pretutindeni ,nu participati la Referendumul tradatorilor Tarii Romanesti!
    JOS COMUNISMUL! JOS MAFIA COMUNISTA FARA FRONTIERA LA PRUT!!
    VREM FILIALE ALE PARTIDELOR DEMOCRATICE ROMANESTI IN BASARABIA!
    VREM UNIREA DINTRE TATA MAMA SI R. MOLDOVA!
    TRAIASCA BASARABIA- FACLIE ETERNA A ROMANIEI INTREGITE!
    POPOARE ALE EUROPEI,REDATI ROMANIEI HOTARELE POPORULUI SAU INTREG SI EUROPEAN!!

  5. momarlanu

    Domnule Mocanu,
    va mai supun atentiei dv si miscarii dv, organizarea cu prilejul vizitei cancelarului german, doamna Angela Merkel, la Chisinau un miting , o actiune populara (sau cum vreti sa o denumiti ), in care sa cereti UNIREA si chiar sa redactati catre popoarele Europei un Apel la redarea Romaniei tuturor romanilor!! Ati remarcat cred ce amenintari au proferat cei doi postaci . Este inadmisibil sa fie conditionata obtinerea cetateniei romane prin apartenenta la un partid!!(Asa ceva este apanajul numai si numai al statului roman si este un drept inalienabil si dincolo de apartenenta partinica.) Tocmai asa ceva sugereaza cei doi postaci. Mai adaug ca in Constitutia Romaniei,in noul Cod Penal Roman nu se stipuleaza nicaieri ca infractionalitate neparticiparea la vreun referendum.(poate vrea s-o introcuca USL in urma loviturii de stat in derulare!) Cred ca ar fi potrivit sa atrageti alaturat, dv si ideii pe care tocmai am enuntat-o, cei mai responsabili intelectuali ai Basarabiei.

  6. Valentin ot Galati

    @momaianu: Bai imbecillus, daca eu sunt securist, te rog sa demonstrei asta! By de way, DACA o SINGURA DATA ma mai faci securist, ba gura umpluta cu maro, s’ar putea sa’ti ciocane organili pe la bordeu, ba hatzmatzuki! Democratia nu e ceea ce’ti coace dendrita cachiata, ci responsabilitatea afirmatiilor facute!!! Stiu ca voi, pedelacheii, aveti o durere’n foond de democratie, voua matzu’ grooos sa vi se umple, blejhnarilor care sunteti voi woodre vuittoniste!
    DEci: te mai infigi ca gaina la muci, ba iepure, sau sa’ti fac plangere??
    PS: Pana cand iti mai scormoni printre muecgaiul dintre urechi, poate mai pui si gheara pe carte, ca dupa scris, pari prostu’ satului tau! Sau nu pari?? ;)))

  7. Valentin ot Galati

    Am votat pentru demitere, pentru redarea prestigiului României, grav stirbita de cahul/kabul’ica betziv si k00rvar! Apropos de “lovitura de stat [in f00nd, poate]”: in istoria loviturilor de stat, care imparat/rege/presedinte/cancelar se duce sa voteze liber “pentru” sau “anti”, in loc sa fie arestat/intemnitat/dus la esafod??
    Intrebarea este pentru halucinati/”anti-c00rupti”/babe si etnobotanici!!

  8. carabyn17

    Toti cei ce sunt impotriva lui Basescu isi taie creanga pe care stau,isi sapa groapa inainte de vreme.Nici macar nu stiti ce planuri are Ponta in capul sau.Niste idei de degradare a nivelului socio-economic a Romaniei.Intradevar noi cet. ramani nu trebuie sa boicotam referendumul dar sa iesim la vot intru sustinerea presedintelui.

  9. Popor roman ,trezestete ,salvati tara pontiantonisti si r.moldova de filatelistisi comunisti.

  10. moldovalahul

    Basascu,daca nu facea marea greseala de a taia din pensii(asa ceva nu se face) ar fi ramas in istorie ca un bun presedinte; este clara diferenta dintre el ca politician si golanii de ponta ,antonescu( cu nevestele si socrii lor),dragnea,iliescu,oprea, toti baronii galbeni si rosii(pnl,psd). Basescu a demonstrat ca este patriot, a pus justitia pe drum bun(dar golanii nu vor asta).trebuie sa fii idiot sa nu vezi lucrurile acestea

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*