Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

ÎN SPATELE ATACULUI RAIDER ASUPRA UNIMEDIA STĂ VLADIMIR PLAHOTNIUC

Procesele de judecată pornite de Publika TV împotriva portalului de știri Unimedia fac parte dintr-un scenariu mai larg de preluare a mijloacelor de presă cu politici editoriale independente, neaservite actualii guvernări.  Anterior, Publika TV a pornit un proces de judecată împotriva Jurnal TV cu scopul anihilării acestuia.

În condițiile în care cel care stă în spatele acestei afaceri deține controlul deplin asupra Justiției și a Procuraturii, nu avem nicio îndoială în faptul că Atacul raider asupra Unimedia se poate finaliza în scurt timp cu preluarea de către Publika TV a mai multor mijloace mass-media.

Declaram cu toată responsabilitatea că în spatele Afacerii Publika TV stă Vladimir Plahotniuc – Ulinici și beneficiarul adevărat al tuturor atacurilor asupra puținilor mijloace mass-media independente este anume el.

Mișcarea Populară Antimafie va sprijini prin toate mijloacele legale libertatea presei și vom face tot ce ne stă în puteri pentru a îngrădi mass media independentă de la încercările Mafiei de a o controla.

În numele Mișcării Populare Antimafie,

Sergiu Mocanu

31 iulie 2012

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*