Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

Comunicat de presă privind judecătorul Gheorghe Creţu

Judecătorul Gheorghe Crețu nu are nicio șansă să-și dovedească nevinovăția în fața procurorilor adevăratului făptaș al crimei din Pădurea Domnească, Procurorul General al Republicii Moldova, Valeriu Zubco. Gheorghe Crețu spune într-o declarație că există câteva lucruri comune între el și producerea accidentului. Cei care fac investigația paralelă confirmă faptul existenței a două elemente comune între Gheorghe Crețu și Valeriu Zubco care a tras în Sorin Paciu:

1. Primul element comun este mustața. Numai că martorii oculari ai crimei spun că făptașul purta și barbă.

2. Al doilea element comun este articolul din codul de procedură penală care acordă Procuraturii exclusivitate în cercetarea unor asemenea crime doar în cazul când în calitate de suspecți sunt procurori sau judecători.

Aceste două elemente sunt adevăratul motiv pentru care Gheorghe Crețu a fost ales în calitate de țap ispășitor.

Declarăm și cu această ocazie că există martori oculari care indică clar asupra faptului că, deși vânătorii erau îmbrăcați la fel, cel care a tras purta mustață și barbă scurtă.

Sergiu Mocanu

Liderul Mișcării Populare Antimafie

10 ianuarie 2013

2 comentarii

  1. Trecator

    C-a fost ales tap ispasitor asta este jumatate de chestiune, dar el singur a acceptat rolul de tap ispasitor? El doar este judecator, si in afara de asta ce interes are el sa ia asupra lui un omor? I s-a urit de functie (cel putin) sau cum?
    E cam neverosimil ca uite asa, i s-o spus lui ca el a tras si uite el, de naiv ce este, fara nici un protest sa accepte aceste invinuiri, in loc sa iasa si sa spuna public ca nu a tras si sa nege vehement (asa cum face Recean, spre exemplu).

    Ceva nu se leaga aici. Oamenii nu merg la inchisoare de “dragul prieteniei”, iar pentru bani — cam citi bani ar trebui sa ia un judecator, ca sa isi strice toata viata, toata cariera etc.?
    Dubios, nene Mocanu, dubios.

  2. Ea...

    Probabil ca din lipsa de probe Cretu nu v-a merge la puscarie, ba mai mult v-a cistiga si la CEDO si v-a incasa si de acolo o suma. Pacat ca legea care incarca responsabilitati financiare din cont propriu a judecatorilor pentru fiecare dosar pierdut la CEDO nu poate fi aprobata, ar fi fost foarte distractiv 🙂

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*