Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

DECLARAŢIE: La comanda lui Plahotniuk PublikaTV colectează material compromiţător pentru şantajarea politicienilor

Materialul despre diploma (dubioasă) de studii la o universitate americană a lui Recean, dat pe post de Publika TV în ziua de 10 ianuarie 2013, a fost colectat de către reporterii instituției media acum două luni în scopul șantajării Ministrului Recean. Mai mult decât atât, materialul a fost utilizat de către Plahotniuk pentru descurajarea acțiunilor energice din primele luni de activitate ale Ministrului de interne. Materialul a avut un rol important și în tăinuirea de către Ministerul de Interne a crimei din Pădurea Domnească.

Modul disproporționat și manipulator în care a prezentat Publika tv crima din Pădurea Domnească și Diploma de studii a lui Recean demonstrează cu lux de amănunte dependența instituției media de stăpânul politic. Mult mai grav este că ziariștii au fost complici cu Plahotniuk la actul de șantaj al lui Recean.

Publika tv a tăinuit două luni niște materiale de maxim interes public timp în care le-a ținut la dispoziția unei terțe persoane pentru a fi utilizate în alte scopuri decât cel de informare publică.

Sergiu Mocanu
Liderul Mișcării Populare Antimafie
11 ianuarie 2013

4 comentarii

  1. victor

    ap reiese ca totusi astfel de materiale exista 🙂 Reiese ca Publika corect face, cum si in cazul lui Recean, pe care anume dumneavoastra la-ti descoperit 🙂 S-au Filat vo dat peste cap si acum il aparati pe Recean ? 😀 Bai da sunteti interesanti voi, un post de TV care se considera NR.1 in tara oare nu trebuie sa se ocupe cu astfel de investigatii ? eu spun ca Publika corect face, da balada ca e a lui Plohotniuc tot voi o raspinditi, fapt care nu-l cred totalmente.

  2. vasea

    Zubco are calitati de vinator anapoda de bune. In martie 2012 la o vinatoare organizata in regiunea s. Ucrainca, r. Causeni, asa de bine a tintit ca a impuscat un ogar de vinatoare, ogar care apartinea unui agent economic. Zubco personal i a achiat costul ogarului in suma de 3,5 mii Euro.
    Tot Causeniul cunoaste despre acest fapt.

  3. Trecator

    Maxim interes public — mie personal mi-e totuna unde si-o facut studiile Recean, el a fost prins ca fraierul, deoarece a trecut niste cursuri nu stiu ce, ca fiind studii de master.
    Nici macar nu inteleg la ce i-o trebuit: vroia sa arate ca este destept? Toti infurmuratii in tara asta vor sa isis aate diplome de pese hotare, cursuri pe l washington, Londra — stati, baieti, linistiti, ca cursurile pe care le-ati facut ssunt bune pentru alta realitate, de acolo, iar pentru Moldova asta este asa, foaie verde loboda.
    —-
    Daca Recean era oleaca mai tare de caracter si nu era asa fricos, cind o venit Plahotniuc la el, trebuia sa spuna: “Dă, nene, pe post, hai sa o vedem si pe asta.” Iar dupa ce acela era sa faca tam-tam, trebuia sa arate diploma si sa spuna: “Baieti, eu am crezut ca este studii de master, ca asa noua ne-a spus. Cer scuze, s-a produs o eroare tehnica, si eu multumesc mass-media ca este atenta la greselile tehnice si la CV-ul meu, astfel ca m-a ajutat sa scap de o eroare, ca sa nu creada lumea cumva, ca as umbla cu diplome false”.

    Dupa care, sa puna piciorul in prag si sa spuna: “Din cauza ca fac ordine in MAI, Plahotniuc imi inventeaza diplome false”.

    Este o regula: niciodata nu merge la santaj. Nu pentru a-ti arata principiile, ba din contra, pur si simplu, santajistul, odata ce a vazut ca treaba merge, te va santaja ori de cite ori ii place lui, te va transforma in rob, efectiv. Mai ales daca santajistul este Plahotniuc.

    Totodata, Mocane, Dvs. i-ati facut un MARE favor lui Recean. Cum asa?!! Uite-asa: acuma santajul lui Plahotniuc nu mai merge, adica are ce are de tras Recean acuma, dar dupa asta poate sa il trimita pe Plahotniuc drept in … Nisporeni, deoarece obiectul santajului deja s-a epuizat.

    Tot ce se face, se face spre bine.

  4. Ion L.

    De ce domnule Mocanu si domnilor de la Publica nu ati investigat cazul diplomei false a lui D. Recean. Poate ati fi ajuns la fostul sef agentiei ARIA – Gh. Efros, vice-premier in guvernul Muravschi care a inventat aceasta “afacere”, poate aflam amanunte interesante? Citi tineri din Moldova sau ales cu astfel de diplome de tipul cea a lui Recean.L-ati intrebat pe Efros cum de a putut emite aceste diplome?

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*