Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

În atenţia opiniei publice şi a mijloacelor de informare în masă

Pe 23 iulie curent, orele 10:00, Colegiul civil şi contencios administrativ al Curţii Supreme de Justiţie va examina recursul Acţiunii Populare împotriva Hotărârii Curţii de Apel Chişinău din 12 mai 2008 prin care a fost respinsă cererea reclamanţilor Acţiunii Populare privind anularea deciziei Ministerului Justiţiei de neînregistrare a statutului Mişcării Acţiunea Populară.

În acest sens, invit vizitatorii să revadă materialele plasate pe blog după pronunţarea deciziei judecătoarei Elena Gligor pe marginea acestui dosar – decizie care denotă un act de injustiţie săvârşit brutal, cinic şi fără scrupule morale.

 

6 comentarii

  1. Maestru

    Eu stiu solutia pe cauza, dupa cum o stiti si D-voastra…

  2. Eu zic ca incearca PCRM-ul sa faca un PR cat mai bun “adunaturii” dumneavoastra care vrea sa se numeasca partid. Sunt sigur ca din a 3-a incercare Partidul va fi inregistrat, asta dupa multa “lupta” prin instante cu vechii dumneavoastra prieteni comunisti, care acum nu stiu cum de s-au transformat in prigonitori.
    E o metoda uzata, iar oamenii care au ceva in cap isi dau lejer seama care este de fapt esenta problemei.

  3. Ed___

    Domnule Sergiu Mocanu am si eu niste intrebari la dvs daca sunteti amabil sa imi raspundeti:

    1) – daca voronin si puterea comuista indreapta tara intr-o directie gresita ?
    2) – daca acest lucru este adevarat, cum poate un om politic sa schimbe acesta stare de fapt ?
    3) – tinand cont ca schimbarea puterii politice, si deci a Guvernului, presupune a avea presedintele Rep. Moldova din propriul partid, inseamna deci prin urmare ca ar trebui ca partidul din care faceti parte sa AIBA majoritatea in Parlamentul Rep. Moldova SAU sa fie in coalitie cu alte partide democrate CU CARE SA AIBA majoritatea in Parlamentul Rep. Moldova, dar pentru a avea aceasta inseamna ca CEL PUTIN partidul dvs TREBUIE sa treaca de PRAGUL ELECTORAL, dar dat fiind ca nu este un motiv de siguranta acest lucru (si in sfarsit vine intrebarea) CE DISCUTII ATI AVUT CU TOT SPECTRUL PARTIDELOR POLITICE DE PE CURENTUL DEMOCRAT din care partidul dvs face parte ?
    4) – sunteti pregatit ca un om politic MATUR sa renuntati la orgoliul personal si partidul in sine sa renunte la orice orgolii care dauneaza scopului final al oricarui om politic normal, de a intra in Parlament si de A AVEA MAJORITATEA in Parlament, prin FUZIUNI CU ORICE ALTE PARTIDE CARE URMARESC ACELASI INTERES NATIONAL de SALVARE a societatii Rep. Moldova prin schimbarea puterii actuale care sa dovedit contrar interesului national al Rep. Moldova ?
    5) – sunteti de accord sa participati la “Banchetul democratiei in Rep. Moldova” in care se vor intruni toti liderii si toate conducerile partidelor din Rep. Moldova pentru a face un exercitiu de democratie cu celelalte forte si eventuale fuzionari, relatii,etc; deci doriti sa participati la o serie de banchete care are ca rol convoribiri MATURE despre situatia politica din Rep. Moldova si luarea unor SOLUTII si ADOPTAREA DE DECIZII in vederea rezolvarii problemelor Rep. Moldova ?
    6) – sau va doriti sa faceti o politica amatoriala prin care va doriti doar sa fiti un mic partid cu “personalitate” si care va ramane sub pragul electoral ?

    ultima intrebare este putin rautacioasa, dar este pusa sa puna accent pe un lucru: POLITICA MATURA (DE MARE CALIBRU) SE FACE DOAR IN CONEXIUNE DE COMUNITATI CAT MAI VASTE si CAT MAI MALEABILE si nu se face pe NICIODATA pe principii ca “este imposibil cutare lucru”.

    multumesc anticipat pentru raspunsuri.
    si chiar daca sunt critic cu dvs, va admir pentru ca fata de foarte multi
    totusi aveti un blog si deci doriti o comunicare cat mai buna cu elelctoratul
    ceea ce este uimitor.

  4. badrug

    ALEX BRAVO VAD CA TINCTURA PORTOCALIE NU TI A MANCAT CREERU. ASA SI VA FI NUMAI CU O SINGURA PRECIZARE SERHIO MOCANO E O PIESA MUI PUTIN IMPORTANTO CA COMUNISTII SA AIBA INCREDERE SAU SPERANTA IN EL. CALUL TRAIAN ESTE PREACINSTITUL vlad filat

  5. Ou

    COMUNICAT DE LA PRESEDENTIE !

    noi iubim tradarea dar uram tradatorii !!!

    _________________ catre absolut toate mijloacele de informare in masa !!!!! _____________________

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*