Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

10 comentarii

  1. Dorin

    Domnule Mocanu, vreau si eu sa fac parte din echipa. Doar daca scopurile mele coincid cu a voastre. Vreau intradevar un stat de drept, fara coruptie, fara cumatrism. Nu as vrea sa cred ca sunteti finantati de unii oameni pentru a le face interesele…

  2. Romanul

    Pentru cei 20.000.000 de romani a privi la ce se intampla in spatiul pruto-nistrean e ca si cum s-ar afla in tribune si ar privi la un meci ( nu conteaza sportul ) si s-ar vedea de la distanta ca meciul este un blat, pe banii marelui patron de la rasarit. Certamente portarul, Filat, este probabil unul dintre potentialii platiti. Dar, din pacate, nu e singurul. In echipa de stransura, cam toti au pantalonii rupti in fund si cate ceva pe constiinta. Pana la urma faceti cum doriti. Uitati insa prea repede ca jucati pe stadionul F.C.Romanimea.

    Si daca tot l-am pomenit pe marele patron de la rasarit sa ne adapam
    din putul gandirii sale:

    PROBLEMA MINORITĂŢILOR IN RUSIA!

    DISCURSUL LUI PUTIN IN DUMA DE STAT A FEDERATIEI RUSE, ACELASI PUTIN CARE ISI PERMITE SA SE AMESTECE IN MOD IMPERTINENT IN TREBURILE INTERNE ALE ALTOR STATE, IN NUMELE PROTEJARII “DREPTURILOR” MINORITATII RUSE:
    “In Rusia trăieşte poporul rus, iar poporul rus nu admite nici un afront al unei minorităţi; acestea trebuie să respecte Rusia, pe ruşi şi legile fără să ceară favoruri speciale sub pretextul că sunt discriminaţi; CINE FACE ASTFEL, ESTE INVITAT SĂ PĂRĂSEASCĂ IMEDIAT RUSIA!!!
    Nu Rusia are nevoie de minorităţi ci ele au nevoie ca Rusia să-i primească, ofere adăpost, locuri de muncă şi hrană; în Rusia traiesc doar ruşi!”.

    Membrii Dumei de Stat au aplaudat in picioare 5 minute!!!!!

    Cu astia vreti dumneavoastra basarabenii sa va duceti traiul pana-n veac? PENTRU ASTIA VRETI SA VA STERGETI TARA DE PE HARTA?

  3. Dorin, sunteti binevenit. Sunati la 0 22 83 00 36 pentru programare.

  4. Алекс

    Русскоязычному можно попасть в вашу партию?

  5. vasile

    ma baiete de la romania noi suntem MOLDOVENI ,sa fie clar la toti si trebuie sa ne mandrim cu asta ,cei care vor sa stearga identitatea noastra sunt rominii care promoveaza natismul si rasismul in tara noastra ,dar noi ca fraierii ii ascultam si ne certam intre noi ,in loc sa facem lucruri constructive pentru noi,si trebuie sa alegem partneri pentru tara noastra sa facem buna stare in ea dar nu DEMAGOGIE ROMINILOR de aia pleca toti cum am plecat si eu ….

  6. vasile

    si crede ca nu e usor in strainatate ….si inca mai tare iti este rau cind vezi ca acasa politicii nostri nu fac nimic bun ,dar nu mai vorbe -demagogice ….Sper ca oameni ca SERGIU MOCANU cu curaj sa poata spuna mai multe la populatia noastra ce se intimpla in HARTUIALA …asta GE OPOLITICA , si sa fie mai multe personalitati asa curajoase….. P.S. sper sa nu ma dezamagesc….

  7. browser

    Domnule Mocanu,
    Nu vad logica in ce faci/spui.
    Sa zicem, ai atins scopul si Filat a plecat, nu mai este.
    Ce faci tu si Moldova dupa asta cu Plahotniuc & Co? Castigi cumva alegeri? Esti serios?

    Acum sa ne intoarcem la tactica. Discutam pur academic:
    Sa zicem ca ambii sunt banditi. Daca e asa, atunci cea mai logica tactica ar fi sustinerea celui care e mai slab pentru al slabi pe ala care e mai puternic.
    Singur spuneai ca tot ce se misca in RM e sub controlul lui Plahotniuc de unde resulta ca e nevoie sustinerea lui Filat, nu?

    Si plus la asta, tactica de succes e cea care nu e stiuta de adversar… 🙂

  8. vasile

    Cu logica au facut toate aliantele ….si ce? A vorbi cu Logica nu inseamna nimic !!! O gandire corecta naste actiune corecta care vine dela morala individului!!!Si apoi nu va amuza circul ALIANTEI….Nu mai avem noi profesori,ingineri,juristi,studenti,adevarati(nu cu diplome cumparate)ca sa faca un partid fara culoare si preferinte ?Am ramas noi la tot circul asta de 20 ani …..

  9. vebemer

    Pentru ROMANUL.

    Sunt intrutotul de acord cu d-voastra. Si ca mine sunt mu-u-ulti!!!
    Exceptie o fac Vasile(i).
    Conducerii de la Chisinau ii lipseste nu, doar, coloana vertebrala, ci si cutia craniana plasata in varful acesteia!
    Ce vointa politica sa astepti de la “concetatenii” aflati la conducere, care isi neaga deschis originile?!

  10. igor

    Buna ziua.
    D-le Mocanu,ar fi bine să-i chemați pe “politicienii” noștri la o confruntare verbală la vre-un canal de televiziune,dar s-o faceți în mod public ca să-i vadă lumea mai des cit de deștepți sunt, și să-i chemați pînă cînd vor accepta.
    Vă mulțumesc.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*