Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

CER LUI BODURIN SĂ PLECE DIN FUNCȚIE „CÂT ÎI LUCRU CU CINSTE”

Astăzi, 12 martie 2013, Serviciul de Protecție și Pază de Stat a făcut o declarație în legătură cu incidentul de duminică când un colaborator al respectivei instituții l-a insultat pe maestrul Nicolae Botgros. Incidentul de la Platul Naţional riscă să treacă neobservat și nesancționat de opinia publică acum când „toată lumea bună” este preocupată de împăcarea lui Filat și Plohotniuc doar ca să se mențină Mafia la putere. Situația este cu atât mai gravă cu cât mai multe mijloace de presă se îngrijesc de spălarea imaginii „instituției de stat” prezentând familia Botgros ca imiplicată gratuit în mai multe scandaluri.

Nicolae Botgros este un nume care va dăinui peste ani, ne va servi drept legitimație morală oriunde în lume și ne va fi de mare folos peste puțin timp când va trebui să ne reabilităm în ochii lumii pentru faptul că suntem concetățeni cu păziţii Timofte, Filat, Ghimpu şi Lupu.

Astăzi, instituția condusă de Igor Bodurin vine cu o nouă insultă la adresa lui Nicolae Botgros în care neagă, în stilul procurorului de tristă faimă Zubco în cazul „Pădurea Domnească”, orice responsabilitate sau vină a angajaţilor din jurul demnitarilor păziți de SPPS și anunță că „…regretă implicarea în mod involuntar a numelui instituției în acțiuni de promovare a familiei Botgros”. Deci, ceea ce trebuie să înțelegem este că maestrul Botgros, din criză de imagine, a implicat o instituție atât de prestigioasă și cu o pondere atât de mare în rândul populaţiei cum este SPPS-ul într-o acțiune de transfer de imagine către familia lui.

Nu țin minte vreo manifestare de mai mare cinism și obrăznicie „instituțională” şi în legătură cu această demonstrare de golănie inimaginabilă, în numele Mișcării Populare Antimafie, îi cer cu insistență lui Bodurin să plece imediat din funcție.

12 martie 2013
Sergiu Mocanu
Liderul Mişcării Populare Antimafie

7 comentarii

  1. osoianu

    * * *

    cică ăla, stiti voi care, cică nu l-a insultat
    cică ăialti cu salvarea au venit din moft curat
    cică Marele Maestru e și-un mare minciunos
    cică nu-i a lui cimofti paznicul cu gâtul gros…

    ‘t-ui Bosfor și Dardanele și ‘t-ui mama ei de țară
    să păzim o nulitate la preț de parauă chioară
    care -n rol de președinte își citește cuvântarea
    pe silabe cum la școală ni se da cîndva dictarea

    chiar aș vrea să-ntreb poporul , oare-i într-atît de orb
    că mereu -și-alege-n frunte fel de fel de fel de corbi
    ce -i tot ciugulesc încaltea nu că carnea sângerândă
    ci și ultima speranță, ca și el, la fel , flămîndă…?!!!

    și mă simț lovit de gândul deshuceat și derizoriu
    -națiunea mea trăiește peste Prut. În teritoriu.
    iar aici numai mancurtii și o droiae de lichele
    restul a fugit în lume. Și de paznici și de rele.

  2. domnule mocanu lasatio mai moale, deja ai gasit sa-ti faci PR politic si pe seama lui botgros si a lui bodorin, tu unde vezi probleme acolo iti viri nasu, de la lupta cu mafia ai trecut in fruntea lautarilor, daca botgros conduce lautarii nu inseamna ca e de pus la icoane.

  3. alin

    todor, eu ca cetatean a acestei tari si alegator as vrea si am drept oboiectiv anume aceasta: ca fiecare politician si functionar de rang inalt(cu functii de conducere) sa ia atitudine la derapajele altor functionari/institutii. Altfel spus folosind termenii dvs- sa isi faca toti PR in asa fel cum declarati mai sus, in rezultat vom primi un produs final atat de dorit= institutii functionale, cetateni care respecta atat legea scrisa, cat si cea nescrisa(morala).

  4. mihai

    Domnule Mocanu,
    Sunt foarte uimit de toate cele intamplate in politica moldoveneasca. Totul s-a intimplat exact cum ati descris D-stra inainte cu citeva luni, de parca ati stiut ca anume asa va fi. Sunteti un jucator puternic. Stiu ca nu va plac si nu acceptati laudele, dar le meritati. Va doresc succese in lupta de mai departe impotriva banditilor si mafiotilor din R.Moldova.

  5. Nicolae

    Bădărănizmul acestor ”todori” le permite acestor bădărani de la conducere să-și bată joc de poporul acestei țări. Ieri a fost înjurat un Maestru, alaltăieri a fost împușcat alt cetățean nevinovat. Totul se trece cu vederea într-o țară de bădărani. D-le Mocanu, Vă susținem și vă dorim succes – și sperăm că bădărani în țara noastră nu sunt mulți, dar cu regret, în prezent, sunt foarte bine amplasați, că îi întâlnim peste tot. Să Vă ajute Dumnezeu, poate v-om scăpa de acești bădărani!

  6. Maybacher

    Mr. Mocanu. Înainte să publicați ceva, vă rog să verificați informația la nivel de discuții, nu la nivel de analize proprii. Dvs. aveți vreo dovadă că Domnul Botgros e cel nevinovat în acest caz?
    Vă rog mai verificați informația înainte de a fi publicată.

  7. mai aesti ce lustruiti fundul lui bodorin ,timofti si compania ati vazut macar odata cum se poarta bodigarzii lor ca mo-nii,iaca aici mocanu are dreptate ,compania asta cu bodigarzi daca asa tare se tem de securutatea lor sada prin padurea domneasca

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*