Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

Filat minte pentru orice eventualitate

Am privit aseară o emisiune cu “Al vostru Vlad Filat”.

Câteva concluzii:

1. Unul s-a uşurat: “Habar nu au cât de liber mă simt. Îmi sunt dezlegate mâinile!”

2. Oamenii, de obicei, mint din interes, din lașitate și pentru a-și ascude adevăratele intenții. Filat minte din interes, din lașitate, pentru a-și ascunde intențiile, dar și pentru orice eventualitate. Filat este omul care a uitat deja de ce minte.

3. Filat a reușit să transforme criza politică într-un absurd demn de casa de nebuni.

4. Crimele lui Plahotniuc, fără minciunile și lașitatea lui Filat, ar fi ajuns doar în file de Dosare Penale. Filat le-a trnsferat în pagini de manuale politologice.

Și încă ceva: aseară, Val Butnaru a dovedit că absurdul este o artă accesibilă nu numai pentru Teatrul “Eugene Ionescu”, ci și pentru Cabinetul din Umbră.

Şi ultima: Intr-o redacție, mai urâtă decât cenzura poate fi doar lingușirea invitatului.

P.S. Pentru noi, Mişcarea Populară Antimafie, eliminarea PD-ului din viaţa politică şi trimiterea lui Plahotniuc la puşcărie este o luptă pe viaţă şi pe moarte. Eliminarea lui Filat din viaţa publică este o chestiune de onoare.

2 comentarii

  1. oleg

    Filat sa compromis cum nu se mai poate de tare! Plahotniuc sa retras in umbra intelegand ca acuma tensiunea e foarte mare si cine primul greseste acela pierde lupta!…Dar,ei nu realizeaza inca(fiind increzuti in slugile sale inca fidele!)ca au pierdut deja in fata celui mai aspru judecator-poporul,chinuit si osandit,satul de “democratia lor si reformarile fara de sfarsit”! Sa fie miine alegerile cred ca nici un partid dinastea 3 n-ar trece pragul de 9%! Pacat ca cu aceasta lege le taie la multi altii sansele de a accede in Parlament! Sper sincer ca MPA sa adune numarul de voturi necesare si sa avem si noi o speranta la un viitor senin!!! Succese D-le Mocanu!

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*