Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

VĂ URĂSC!!!

Asadar, ieri, cuplul fatal Plahotniuk-Filat a încununat victorios opera de preluare a Aeroportului Chișinău.
Pentru 49 de ani înainte, ca să ajungi în srăinătate (în neagră srăinătate) va fi suficient să pășești pragul Aeroportului Internațional Chișinău.

Sesizarea Curții Constituționale de așa-zișii liberali-reformatori ai lui Ivan Gadârkă, Decizia CC de suspendare a Hotărîrii Guvernului de concesionare a Aeroportului, Ședința Parlamentului din 3 octombrie – toate au fost O FARSĂ.

Fatalitatea acestei situații constă în faptul că dacă ieșim mâine în stradă și protestăm, vom face exact ceia ce așteaptă de la noi, acum, Putin – vom deveni masă de manevră și coloana a V-a a Rusiei în războiul lui Putin de zădărnicire a cursului nostru european.

De ieri Plahotniuk și Filat au devenit cu câteva zeci de milioane mai bogați, iar noi am primit în “dar” încă o “transnistrie” la Poțile Orașului.

VĂ URĂSC, CRIMINANILOR, pentru ce ne-ați făcut și mă rog lui Dumnezeu să vă mântuiască sufletele în iertarea pe care ați putea-o primi în lungile nopți de suferință după gratiile pușcăriilor în care o să vă adapostim!

Cu profund dispreț,
Sergiu Mocanu

8 comentarii

  1. Alex.

    Recitesc testamentul politic al lui M.Eminescu!
    Cita genialitate!
    Si ma intreb,de unde atita nepasare la acest manunchi de popor roman,rupt de la un intreg,ca le permite tuturora “pierde vara” sa-l hoteasca! Raspuns: Rodul muncii “marii pseudointelectuali de creatie si stiinta”.Nu merg la marele Eminescu la bustul din gradina publica Stefan cel Mare din doua motive.
    Nu pot sa-l omagiezi pe marele Mihai Eminescu, geniul literaturii romane,cind vad cum troneaza in centrul un alt geniu,dar strain spiritului nostru si inca ne-a birfit in operele sale! Nici nu vreau sa-i scriu numele,fiind-ca a procedat ca un porc! L”am primit in casa dar el sa urcat pe masa!
    Nu pot sa-l omagiezi pe marele Mihai Eminescu de ziua nasterii si de ziua apunerii,fiind-ca in aceste zile vine toata “floarea satului”de diferita coloratura politica si acesta ma gigneste pe mine in particular si pe marele Eminescu la general!
    Vai! Cita ipocrizime in toate depunerele de florl la doi Mari Oameni ai Romanismului,M.Eminescu si Stefan cel Mare!Imi vine sa vomit cind se aduna atita gunoi la monumentele acestor mari Romani!ca sa depuna flori,aduse ds hotul Selin din Olanda si care prin concursul “pseudopatriotilor” a mai si “prihvatizat” si din patrimoniul nationa si la transformat in cuib de antiromanism sau ca sa nu supar si pe o parte din populatie ce se declara Moldoveni,intr’un cuib de antimoldovenism!
    Dar,il omagiezi in fiecare zi,si nu numai pe Eminescu sau Stefan cel Mare,dar si pe multe,multe somitati ai acestui neam,romanesc! Eminescu ne va judeca,fiind-ca nu a fost corupt de nimeni,nici spiritual,nici pecuniar! Este un model de traire pentru Neam!
    Cind ploile istoriei vor spala pavajul,pe care au calcat vinzatorii,hotii,tradatorii acestui Neam,atunci voi merge la tine marite Stefan si draga Eminescu,sa va lasi cite o cununa de flori,dar nu de cele streine,dar din Codii neamului,pe care tu Stefane iai aparat cu vrednicie si vitegie,iar tu badita Mihai,ai scris cele mai scumpe si frumoase versuri! Cetandem frumos intre acesti doi Mari Romani! Stefan a aparat,iar badita Mihai a cintat! ce a aparat cu atita vrednicie si vitegie Marele Stefan!

    Si acum ciite ceva din testamentul lui badita Mihai!

    “Mita e-n stare sa patrunza orisiunde in tara aceasta,pentru capetele cele mai de sus ale administratiei vind singele si averea unei generatii”
    “Oameni care au comis crime grave ramin somitati,se plimba pe strade,ocupa functiiinalte,in loc de a-si petrece viata la puscarie”
    Ne multumim daca actele guvernantilor de azi nu sunt de-a dreptul de inalta tradare,abstractie facind de toate celelalte defecte ale lor,precum marginirea intelectuala,slabiciunea de caracter,lipsa unui adevarat si autentic sentiment patriotic” “Tradatorii devin oameni mari si respectati,birfitorii de cafenele-literatori,ignorantii si prostii-administratori ai statului roman” (Rep.Moldava)
    Cred-ca ii veti gasi pe ai nostri in spusele Marelui M.Eminescu.

  2. Constantin

    Din păcate: unii tâlhari îi schimbă pe alți tâlhari la conducere. Iar informația pentru public e una și bună& “La noi totul e normal…”, căci cum altfel poate fi în mlaștină…

  3. vit

    http://www.youtube.com/watch?v=ie0xqgkHXHM domnule Mocanu iata si declaratia lui Preedintelui Belorus Lucasenko este foarte impozant si cu idee foarte corecta si cel mai interesant ca spune ADEVARUL despre UNIUBEA EUROASIATICA ( rahat)

  4. vit

    http://www.youtube.com/watch?v=IZ-ZhhqM-fU adevarata Rusie
    http://www.youtube.com/watch?v=4AIev0HATmc aici este o emisiune foarte interesanta despre ucraina care a ales UE
    http://www.youtube.com/watch?v=PSOp47sIslQ ,
    d-stra D-le Mocanu imi place ca sinteti cinstit si vorbiti adevarul, va sustinem in algeri, puneti la dispoitie aceste informatii ca sint de o importanta mare, a statului vecin

  5. vit

    deja s Lucasenko regreta foarte mult ca a semnat documentele cu Rusia in privinta Uniunii Euroasiatice

  6. Andrian

    Amin………

  7. irina

    cu regret aveti dreptate, cu regret pentru faptele criminalilor astia. dureros cine o sa ne scape oare de ei ??? cine ???

  8. robert

    deci il sustineti pe Lucasenko pe cind UE nu si voi vreti in UE
    NU INTELEG

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*