Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

2 comentarii

  1. Ion Lazar

    Este o singura cale pentru a slabi fortele hotilor si a mafiotilor (indiferent ce eticheta au: “comunisti” sau “democrati” : sa ne unim cu totii si sa-i sustinem pe oamenii(politicienii) onesti. Hotii de tot soiul trebue sa stea in puscarii!!!

  2. ALEX

    Pai oameni onesti au fost si in 2005 Rosca apoi si in 2009 Filat pina nu sau vazut bine merci la treuca parlamento-guvernamentala si au uitat de promisiunile sale catre alegatori.

    Filat in 2009 a promis ca cel mai mare criminal din Moldova trebue sa stea la inchesoare (sa referit la voronin) si nu sa tinut de cuvint.

    Pentru a avea incredere sau ne incredere in acest om, Sergiu Mocanu , care dupa cit cunosc eu sa lasat de SATAN si sa pocait de toate pacatele pe care lea savarsit in trecut,eu eam pus o intrebare pe e-mail si in facebook,mai corect zis o parere despre un subiect important care se trage inca de pe timpurile lui Luchinschii si apoi trecuse la Voronin si ni prezent exzista insa raspunsul nul primesc, presupun-ca o fi ceva la mijloc, sau pe timpurile guvernarii a lui Voronin, Mocanu a fost implicat direct sau indirect

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*