Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

Dodon – cel mai profitabil adversar politic pentru actuala guvernare

Dodon a devenit, în ultimul timp, cel mai antipatic și dezagreabil personaj din politica moldovenească. După ce a vociferat de la Comrat, în ziua referendumului anticonstituțional, mai multă lume se ruga la Dumnezeu să-i dea răbdare și să-i oprească de la păcatul omuciderii. Săptămâna trecută, când toată lumea scăpată din mrejele unei mentalități tătaro-mongole, se ruga la Dumnezeu pentru mântuirea sufletelor eroilor răpuși de gloanțe pe EuroMaidan, căzătura noastră humanoidă făcea apel către Yanukovich să înăbușe revoluția ucraineană cu mai multă duritate.

Dodon este cel mai mediatizat personaj din așa zisa opoziție a așa zisei Guvernări pro-europene. Tv-7 și Unimedia lui Filat, Prime și  Publika lui Plahotniuk, Moldova 1 și Protv –ul cui îi are, toate îi mediatizează lui Dodon orice fâs produs în spațiul public. Știți de ce? Pentru că lui Dodon i-a fost distribuit rolul de adversar politic, iar acestei căzături, la câștigurile pe care le are, ii total indiferent ce crede lumea despre el. Pe fundalul porcăriilor lui Dodon, oamenii ar trebui să vrea să-l voteze și pe dracul nu numai pe Filat și Plahotniuk. Figura asta a mers, cel puțin o dată, când locuitorii orașului Chișinău l-au votat pe Dorin Chirtoacă și au acceptat să trăiască încă patru ani într-o mizerie de neimaginat numai să nu ajungă Dodon primar al capitalei.

De la „Pădurea Domnească” încoace, Plahotniuk și Filat încă nu au trăit o frică mai mare ca acum, când toate televiziunile din lume au arătat luxul în care trăia Yanukovich. E foarte târziu  să-și retragă din internet toate imaginile cu viața lor de lux expuse cu fudulie prin toate publicațiile glamuroase de la Chișinău. Sigura ieșire, pe care au dibuit-o ei în panică, ar fi Dodon.

Dodon nu este simbolul unei reminiscențe sovietice sau imperiale. Dodon este simbolul mizeriei actualei guvernări.

6 comentarii

  1. borea

    Da, plea, este ceva in cele scrise aci. Bravo. Sanatate.

  2. gross

    Dodon este cel mai urit personaj al Rusiei si poporului rus. Citesc cele scrise de pe blogullui de fiecare data. Numai rusii ii faca comentariile, cilalati sunt stersi fara scrupule!
    Este un specimen periculos pregatit special la Moscova pentru a distruge blindetea si inima primitoare a moldoveanului naiv. El nu are scrupule, nu are mila si nici compasiune, este kalasnikovul care nu iarta, tinteste exact… o stie doar pe-a lui.
    Feriti-va oameni buni, fie-va frica, paziti Moldova de rusificare. Cuvintele lui mieroase prostesc lumea, nu-i a bine.
    Moscova e cu el si pentru el, asteapta curind momentul sa-i multumeasca, sa-i intinda ,,dreapta” pentru ajutor. Grija mare
    pentru moldoveni!
    Sa traiti dl Mocanu, avem o lance, un luptator in dvs! Curajul si patriotismul va caracterizeaza personalitatea si viata. Fiti neindurator ca ei, ocupantii!

  3. Petrus

    Pe mine ma bucura ca exista individul, caci avem un dusman foarte clar. Mai periculos e Vova, care tace dar le coace. De fiecare data cand scrie si el cate ceva pe blog, primul care-l injura, inaintea pupincuristilor rusificati, sunt eu. Eu ma mir ca nu a fost inca arestat. dar nu mai e mult si va cere azil politic. Unde credeti?

  4. Zi de azi

    Dvs., dle Mocanu, nu spuneti nimic de faptul ca combatantii au deschis primii focul (una la mana), singuri ati vazut cum aruncau cu kokteil Molotov in soldati si le dadeau foc — de ce nu incercati sa va turnati niste benzina sa va dati foc, ca sa vedeti cum este?! Dar ati vazut cum ii bateau pe politistii cazuti la pamint, cum aruncau cu tot ce se putea? Combatantii s-au inatmat cu arme de vinatoare, pistoale si au inceput sa traga in Berkut.

    Nene, nu te gindi ca numai tu ai familie, sanatate etc. Cei de la politie tot au, asa ca mai multa obiectivitate, te rog.

    Despre Dodon: acesta este cadavru politic, dar poate fi reinviat, daca va reusi sa atraga electoratul comunistilor, ceea ce se incearca sa se faca. Cu toate acestea, Dvs. sunteti asemanator cu Dodon, deoarece acela tot vede numai ideile lui si i se nazare ca el este drept, dar toti — prosti care trebuie “iluminati.”

  5. Vascor

    “locuitorii orașului Chișinău l-au votat pe Dorin Chirtoacă și au acceptat să trăiască încă patru ani într-o mizerie de neimaginat …”

    E prea de tot, dle Mocanu !!!

  6. Mery,- adevarul pur si nimic mai mult!

    L- am votat pe chirtoaca cu mare speranța ca v- a face cât de cât ordine.
    E un mizerabil si individ periculos Dodon, merita pus la puscarie.
    Dar câte lacune si Incalcari a comis Chirtoaca !?

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*