Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

DECLARAȚIE: Duminică, votăm Alexandru Leșco!

Pe 25 mai au loc alegeri în Parlamentul European şi, indiferent ce partide vor câştiga alegerile, noi ştim că aceste alegeri vor deschide noi oportunităţi pentru noi toţi ca să accedem pe calea europeană.

Dvs ştiţi că alegerile în Parlamentul European au loc şi pe teritoriul Republicii Moldova fiindcă aici suntem un număr mare de oameni care deţinem cetăţenia românească, adică cetăţenie europeană.

Vă chem pe toţi să ieşiţi în această zi la alegeri şi să votaţi. Eu personal, pe data de 25 mai, după o adunare pe care o vom avea la Cahul, unde o să ne întâlnim cu sprijinitorii din zona de sud, cu colegii mei, care deţin cetăţenia română, o să mergem la Consulatul României şi o să votăm organizat.

Eu am să votez un candidat care îmi este aproape sufletului meu şi care merge pe listele unui partid al cărui nume seamănă mult cu numele partidului Mișcarea Populară Antimafie, care se numește Mişcarea Populară. Mă refer la Alexandru Leşco care este un deţinut politic al regimului de la Tiraspol în trecut. Este un om pe care îl consider un prieten apropiat mie, un om pentru care am o simpatie de mulţi ani de zile şi pentru care am ţinut pumnii şi am dorit să iasă la libertate.

Alexandru Leşco este un om foarte modest, un om care ne va reprezenta cu succes în Parlamentul European, dacă îl vom sprijini. Din acest motiv, vă rog, încă o dată, ieşiţi la 25 mai şi votaţi pentru Parlamentul European şi cea mai bună alegere ar fi să punem o ştampilă în dreptul partidului Mişcarea Populară, acolo unde este concetăţeanul nostru, curajosul nostru concetăţean, cel care şi-a apărat demnitatea la Tiraspol şi care a făcut o declaraţie frumoasă că, chiar şi după atâtea suferinţe, va fi în prima linie dacă vor mai încerca să vină peste noi aceste hoarde tătaro-mongole. Îmi plac asemenea luptători, asemenea oameni şi sunt foarte motivat să semnez şi să votez pentru el în aceste alegeri şi să-i chem şi pe alţii să facă asemenea alegere!

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*