Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

Dă-ne, Doamne, răbdare să-i putem suporta pe filații ăștia!

Citiți, vă rog, ce argument aduce ticălosul ăsta a lui Filat (iertați-mă pentru cuvântul licențios, filat). Deci, faptul că Filat îi cerea lui Vicol să facă presiuni fiscale asupra lui Constantinov, asta era luptă împotriva separatismului găgăuz și nu trafic de influiență. Asta sugerează ticălosul când spune că Ghimpu ar susține separatismul, atunci când îl atacă pe Filat în dosarul de corupție pentru care Șefu a fost demis. Cum să te menții, cu mârlanii ăstia, în limitele unui dialog civilizat?

***

Vicepreședintele Partidului Liberal Democrat din Moldova Vadim Pistrinciuc afirmă că una dintre metodele folosite de „KGB-ul rus redenumit” este, pe lângă „cumpărarea mass-media, a ONG-urilor, susținerea și finanțarea separatiștilor”, și „cumpărarea partidelor, politicienilor extremiști, deseori de dreapta”.

„Cazul europarlamentarului maghiar Kovacs (Jobbik – partid de extremă dreaptă din Ungaria) prins că spiona pentru Rusia este un exemplu. Mă gândeam, la noi oare este la fel? Ajung acasă, deschid calculatorul, citesc știrile și primesc și răspunsul. Liberalii Ghimpu și Munteanu au fost la emisiuni. Ambii atacă PLDM, niciun titlu despre comuniști, interes național, tensiuni din partea Rusiei etc. În schimb, atacuri împotriva PLDM, a președintelui Vlad Filat, a Guvernului etc. Liberalul Ghimpu, în apărarea separatistului din UTAG Konstantinov…”, își exprimă Pistrinciuc nedumerirea pe o rețea de socializare.

Liberal-democratul nu crede că aceasta ar fi „o greșeală tactică” a liberalilor. „Nu fac nimic altceva decât să ascundă adevăratele interese: coaliția municipală PCRM – PL, voturile comune ale cărora deja au prejudiciat bugetul cu jumătate de miliard de lei. Foarte recent, comuniștii și liberalii au furat un hectar de teren cu tot cu parcare de lângă Spitalul Republican. Terenul valorează peste patru milioane de euro”, acuză Pistrinciuc, menționând că va reveni cu detalii în acest caz. Sursa: ziarulnational.md

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*