Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

Al Vostru, al lui Plahotniuc și Al Oricui nu i-i Lene, Vlad Filat, BEM-ul cui îi are, „otkatul” și Ilan Off…Shore

Veste proastă pentru un ratat!

Adevarata aventură a tranzacției BEM abia începe, iar Al Vostru Al Lui Plahotniuk, și Al Cui nu i-i Lene, Vlad Filat – acesta este numele complet și de mariaj civil al lui Filat cu Pahotniuk, care nu este nici zgârcit și nici gelos să-l dea în curând „po rukam”, după ce a uzat de el cum i-a pohtit mușchiul lui de proxinet – va trăi degrabă cea mai mare catastrofă financiară a vieții lui.

Tranzacția BEM a fost pusă la cale de Filat cu mult înainte de demiterea Guvernului pe care îl „drămăluia” și a fost gândită ca o afacere mai avansată decât proiectul IPTEH, realizat de el cu succes în Guvernul Sturza.

Prin declarația de război împotriva „Mafiei lui Plahotniuk” din 13 februarie 2013, Filat a crezut că reușește să nu se mai „dileaskă” cu nimeni, așa cum a făcut-o în raport cu Diacov, care nu și-a mai primit partea lui de 30% la parterul IPTEH-ului.

Acum Filat nu mai este Prim-ministru, acum Filat este un visător gratuit care (mai) stă în așteptarea unui „otkat” de 80 milioane Euro, bani ce nu o să-i mai vină niciodată, iar Plahotniuk o să-l devoreze până la ultima fărâmitură de demnitate umană în numele Mafiei, al Crimei organizate și desigur „al viitorului nostru euro – …

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*