Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

Mărturiile acestui om spun totul despre „succesele europene” ale actualei Guvernări

Stimați prieteni și neprieteni, vă rog să credeți în fiecare virgulă a acestor mărturii. Spun asta pentru că „tusovka glamouroasă” de la Chișinău, în persoana unor animăluțe de companie: blogheri, forumiști, ziariști, comentatori politici, experți, țarani, cibotari, mihăieși, țârdiaci sau pur și simplu boțani, vor cârni din nasurile lor euroconforme și vor spune că mult mai important este să înaintăm pe calea integrării europene și să nu ne dedăm unor emoții lipsite de pragmatism.

Gheorghe Kafkaliuk este șeful unui grup criminal din cadrul MAI, acoperit politic de Recean, a strâns și strânge în continuare biruri prin șantaj de la oamenii de afaceri din Chișinău. Ziariștii și polițiștii au aceeași „krâșă” politică și dacă, de data asta „cartelul mafiot” Plahotniuk-Filat a permis să fie tâvălit în rahat un ziarist însemnă că așa trebuie… Mâine, tot ei, pot decide exact pe dos. De ce? Pentru că așa vor …

Mărturiile acestiu om m-au afectat emoțional pentru că eu am trecut, preț de câteva luni, aceeași experiență sub un alt regim, dar ceea ce aud, este că peste cinci ani la penitenciarul nr. 13 este la fel. Mă șochează, totuși, nu ceea ce se întâmlă în pușcărie, ci starea celor din libertate, pentru că eu am beneficiat atunci de avantajele unei prese independente și libere să spună ce vrea, Ungureanu nu are norocul meu.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*