Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

CE ZI TRISTĂ!

295 de oameni nevinovați aruncați din ceruri pe pământ și tot 295 de sfinți mobilizați de Domnul pentru a închide porțile iadului!

Am avut o noapte de coșmar în care singurul gând care m-a consolat a fost că poate liderii occidentali nu dorm. Că poate madam Merkel, care a tot mijlocit până acum toleranță pentru Putin de la Obama, stă undeva cu patrafirul pe cap și se roagă pentru iertare de păcate. Că poate 295 de sfinți mijlocesc acum pe lângă Domnul pentru ea, pentru alți lideri europeni, dar și pentru noi toți, iertarea greșelei de a permite unui maniac să deschidă porțile iadului peste sufletele noastre doar de n-ar închide, nebunul, robinetul gazelor rusești pentru comfortul trupurilor noastre.

Iartă Doamne păcatele noastre precum iertăm și noi greșiților noștri și nu ne du în ispitã și ne izbăvește de cel rău!

4 comentarii

  1. Escu

    “Ş’ni leartă amârtiile a noastre aşa ş’cum li liertăm ş’noi aţiloru cari ne fac amaârtie ş’nu ni du pi noi tu pirazmu mă avealine di aţel araău”. Şi astai limba română şi lor “armânilor” nu le trece prin cap să spună că limba pe care o “vorghesc” de mai mult de o mie de ani n-ar fi “limba armână” ( română ).
    Iar apropo de tragedia de deasupra Doneţkului, faptul că acolo au murit mulţi, foarte mulţi olandezi, canadieni, americani, britanici… olandezi… etc… pe care până acum îi cam durea în basca despre ce se întâmpla în Europa de Est, beţia şi indolenţa moscală i-a cam trezit din nesimţire pe occidentali, moment în care ruşii chiar vor începe a avea o mare problema. Amintiţi-va despre ce s-a întâmplat cu bombardamentul japonez din Hawai. Mai ales că la ONU cu siguranţă rusii vor opune VETO-ul lor, chestiune care va produce foarte multă iritare.

  2. Escu

    Separatistii prorusi au jefuit cadavrele si au furat toate bijuteriile.

  3. Gheorghe Amariei

    1. Referitor la persoanele care au decedat in accidentul aviatic: sa-i dam cezarului ce este a cezarului si lui Dumnezeu ce este a lui Dumnezeu. Nu de alta, dar din ceea ce scrieti reiese ca toti vor nimeri in rai, numai pentru ca au fost doborati de-asupra zonei de conflict armat. Dvs. mai ca i-ati numi si “mucenici” pe acestia, uitind ca anual mor mii de persoane in accidente aviatice, despre care nici nu stiti, nici nu banuiti.
    Ca sa fiu clar: ma deranjeaza ca oamenii “distribuie” locuri in rai, ca asa cred ei ca sunt in masura sa faca — si daca, din intimplare, printre acei 295 era si un pedofil, acela tot a nimerit in rai, pe motiv ca a fost doborat de-asupra zonei separatiste din Ucraina sau ce? Nu m-as mira ca majoritatea pasagerilor nici sa nu fi auzit de Ucraina si de conflictul de acolo.

    2. Avionul doborat a fost intentionat trimis de ucraineni in zona de conflict. Dvs. spuneti ca sunteti pilot — deci stiti mai bine ca mine ca fiecare manevra este ghidata de la sol (sau, cel putin, coordonata), mai ales la avioane foarte mari, de curse lungi, cum este Boeing.
    Prin urmare, ucrainenii au trimis cu buna stiinta la moarte 300 de oameni, stiind ca probabilitatea doborarii acestui avion este foarte mare, pentru a discredita separatistii din Donetk (pe care eu nu ii sustin deloc, considerand Donetkul parte a Ucrainei) si pentru a-i dezlega mainile lui Poroshenko ca acesta sa inceapa ofensiva masiva asupra Donetkului, precum si pentru a justifica ulterioarele jertfe umane, deoarece intr-un oras milionar cum este Donetkul, nu se va lasa fara mii de victime si pagube uriase.

    Scopul nu justifica mijloacele, dle Mocanu.

  4. http://mazarini.wordpress.com/2014/11/27/electorala-2014-in-fata-urnei-de-vot-sau-daca-vrei-sa-nu-te-taie-nu-fi-oaie/

    MULT SUCCES IN LUPTA ELECTORALA! DACA NU SE VOR FALSIFICA ALEGERILE,
    INSEAMNA CA CU USURINTA VETI TRECE BARIERA DE 10 %
    Oamenii va respecta si pun mari sperantein voi! DOAMNE AJUTA!

    Cu stima, Alexandru Moraru, istoric, arhivist si publicist

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*