Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

BICISNICUL LEANCĂ PUNE ÎN GENUNCHI PATRU MILIOANE DE OAMENI!

„Leancă, în calitatea sa de novice în politică ar trebui să dea dovadă de mai mult respect față de Rusia și oficialii săi. Măcar din motive pragmatice”, scria Rogozin luni, 18 august.
Astăzi, 22 august, Leancă se întâlnește cu Rogozin, iar motivul care l-a determinat să facă acest pas este chiar această declarație. Pentru că “un moldovean care se respectă”, este obligat să reacționeze neîntârziat la asemenea provocări. Gazele rusești, embargoul la fructe și alte produse alimentare nu au nicio legătură cu motivația lui Leancă de a-l asigura pe Rogozin de profundul său respect pentru Rusia lui Putin. FSB-ul rusesc cunoaște profilul moldovenilor cu exactitate matematică. Ei știu că moldovenii pentru a deveni ascultători trebuie umiliți. Avem căteva generații umilite în Armata Sovietică, dar și în școlile KGB sau GRU (una dintre acestea a fost absolvită de Leancă). Acești zombi astăzi răspund de destinul acestei țări și ne umilesc pe noi mai tare decăt toți neprietenii noștri.

2 comentarii

  1. =Domnica Unionista dela Hotin=

    Un mesaj european din Lituania:
    /Agentia de presa Delfi/

    20 August 2014:
    Presedinta Lituaniei, Dalja Gribauskaite
    a coordonat cu conducerea Gruziei despre participarea acestei tari caucaziene
    la ReUniunea NATO din Tara Galilor / Marea Britanie/
    din 4-5 Septembrie 2014 la care se planifica adoptarea
    unor documente importante referitor la Forta de Aparare a Gruziei
    si de asemenea aderarea ei in viitor la NATO si UE.
    A propos, la aceasta intrunire este invitata si adormita ametita Rep. Molotova din bratele Maicii Rusesti .
    ———————————————————————————–
    Nota Speciala:
    Si Guvernantii si Diplomatii pruto-nistreni filo-rusi si anti-români
    de la Chisinau oare cu ce se ocupa acum
    in fata pericolului invaziei moscalesti
    cu hoarde calare pe tancurile de peste Nistru ?
    Sunt ei cu totii in vacante de lunga durata
    in spatiul vamal ocupant moscalesc terorist dodonist gagautzist ?
    Iar reprezentantul Rep. Molotova la sediul NATO din Bruxelles,
    agentul moscovit Mișka Gribincea stati-alist independentist moldafnist cu cât este platit de Kremlin
    ca sa saboteze euro-integrarea noastra ?
    Si Presedintele Timofte inca nu s-a trezit din amortire ?
    ———————————————————————
    N.B.
    iata ce declara Andru,
    un moldovean militar din Legiunea Franceza:

    /unimedia info 20 August 2014/
    “Am vrut să fac armata la noi, dar nu corespunde așteptărilor mele. Băieții de la noi nu sunt apți. Trebuie să fie 100 de oameni, dar oameni buni. R. Moldova are mult de lucru la acest capitol. Noi nu avem arme.
    De exemplu, eu în Legiunea Franceză am avut posibilitatea să trag din orice tip de armă și să lansez orice tip de grenadă. Nu dădeam raportul la gloanțe și grenade. Uneori am ajuns să fiu plictisit să trag din ele. Dar în armata R. Moldova? Timp de un an și jumătate soldații împușcă o dată și atunci șase gloanețe. Se poate numi acesta un soldat? Dacă nu dă Doamne începe un conflict la noi, băieții care păzesc Ambasadele credeți că vor putea utiliza armele pe care le au în dotare? Nu cred. Nu avem nici arme.

    O altă problemă de la noi. Tinerii nu sunt pregătiți psihologic pentru armată. Nu cred că vor putea duce cadavre sau să reziste atunci când își va vedea prietenul cum moare sub ochii lui. Este o etapă foarte importantă.
    ————————————————————
    Dacă s-ar începe un război cu Transnistria
    atunci noi avem tehnică și muniții
    doar pentru o oră și jumătate- două ore.
    ———————————————————–

    De asemenea, gradele militare nu sunt obținute pe merite. La noi dacă ai catedra militară ești deja sergent. Un adevărat sergent trebuie să aibă 10 ani de armată și peste 40 de misiuni. La noi aici toți sunt sergenți. Eu în schimb când vedeam un sergent în Legiune tremuram. Cei de la noi au grade, dar nu știu pentru ce. Eu sunt caporal șef și sunt foarte mândru. “

  2. Gheorghe Amariei

    1. Despre profilul moldovenilor. Datele FSB-ului rusesc sunt invechite, tocmai de aceea toata propaganda ruseasca arata cam aiurea, pentru ca este destinata unor personaje cu mentalitate ca in Transnistria sau ca in Moldova sovietica. Sunt 23 de ani de independenta, si tineri cu varste mai jos de 35-30 de ani pe care ii lasa rece toate sotiile lui Rogozin, pentru ca au alta factura mentala, au vazut Europa, au vazut Romania, iar despre URSS au auzit doar din carti.
    De aceea, inca 10-15 ani si Moldova va fi de neclintit din drumul european si total imuna la propaganda pan-ruseasca. (Vezi cazul evreilor lui Moise, care tot a tebuit sa astepte 40 de ani pana ce sa dispara din popor dorul pentru bucatica de paine de rob ascultator).

    2. Referitor la comentariul de mais sus, precum ca Moldova are munitii pentru 2 ore de razboi cu Transnistria — ai calculat singur sau repeti si tu ca papagalul mantrele rusesti, pe care agentii de influenta fesebisti le lanseaza in spatiul basarabean, dupa care moldovenii le repeta ca prostii?!
    De ce atunci, daca ne ajung munitii pentru 2 ore, baietii nostri au rezistat jumate de an in transee (apropo, atunci tot erau probleme cu munitiile, sa stii, Mocanu are sa-ti confirme) si aveau toate sansele sa iasa invingatori, daca nu erau tradatorii lasi de la Chisinau?

    Lasa, nene, disperarea asta si nu repeta papagaliceste toate zvonurile aiuratice. Probleme cu armata sunt, si vor fi, dar nu mai este asa, cum ti se nazare.

    Si altceva: de ce toti se tem de razboi cu Transnistria, de parca maine poimaine acesta are sa inceapa? Transnistria este un pseudo-stat falimentar din toate punctele de vedere, dar in primul rand economic, deci nu e nevoie sa/i “cucerim” — ei deja au dat faliment, si sunt sustinuti la linia de plutire de catre ajutoarele ruesti si contrabanda in Moldova. Prin urmare, trebuie sa ne pastram calmul si sa privim esecul total al acestui proiect rusesc, decorat pompos cu mult pafos pan-slavist si inchipuiri de-ale lor, de superioritate.

    Despre oamenii ca transnistrenii se spune “fudul si cu curul gol.”

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*