Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

ION STURZA VA STRĂLUCI PRIN ABSENȚĂ. FELICITĂRI!

Într-o seară nu tocmai minunată și deloc inspirată, un prolific activist de televiziune, de teatru, dramaturgie, management și (desigur) politică a înfințat în studioul JTV, la „Cabinetul din Umbră” – o Mișcare a Demnității Naționale.

Mișcarea a existat vreo lună de zile doar în imaginația lui Val Butnaru și încă a câtorva mitomani care, în preajma oricărei campanii electorale, îi apucă subit grija de interesul național, de unirea forțelor democratice și de identificare a unui Mesia pe care să-l livreze profitabil „poporului dornic de liniște, pace și coeziune între personalități marcante cu sediu de reședințe în studiouri de televiziune”.

În campania electorală care stă să vină, Ion Sturza va străluci prin absență. Și eu sincer mă bucur pentru domnul Sturza care nu și-a oferit numele pentru a fi terfelit de porăitoarele de serviciu a idealului național în numele „vitorului nostru luminos”. Felicitări, domnule Sturza!

2 comentarii

  1. Gheorghe Amariei

    Nu prea inteleg de ce v-ati legat atata de Sturza. Domnia sa a plecat de pe scena politica inca in 1999 si putin probabil ca mai are vreo sansa de a reveni, macar si din motivul ca nu face nimic in acest sens.
    (“Свято место пусто не бывает”).

    La moment, Sturza este un fel de doua feluri de “datator cu parerea,” ca multi alti “analisti politici,” de care e plina Moldova.

  2. sandel

    iar daca catam mai profund daca vrem….vedem ca sturza nu a “intrat/revenit” in politica fiindca tirgul nu a avut loc, sau mai simplu sturza nu a dorit sa fie al 2-lea sau al 3-lea in partid…clar ca buna ziua…..si foarte probabil ca lui gadirca inca o sai para rau de asta fiinda nu va trece pragul….hihihihihi

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*