Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

AȘA ARATĂ PERFIDIA!

Din păcate, mai multă lume crezută – bună, de la Chișinău, crede că Ghimpu nu poate să nu voteze un Guvern în frunte cu Leancă. Toată demagogia asta vine după ce Plahotniuc a creat o alianță antieuropeană cu Vornonin. De ce ar trebui PL să voteze un prim-ministru „proeuropean” după ce Leancă nu a acceptat un procuror străin și o justiție independentă? Leancă în clitatea sa de candidat pentru funcția de prim-ministru nu are decât să-i covingă pe Filat și Plahotniuk să accepte condițiile lui Ghimpu. Eu deocamdată resping „ca pe un câne turbat” gândul că Ghimpu ar putea fi parte a unui joc perfid regizat de Plahotniuk.
P.S. Ființa humanoidă din imagine, ține milioanele furate de la vamă și BEM într-un buncăr construit sub piscina din curtea casei. Gurile rele spun că, în ultima vreme, acesta tot mai des doarme noaptea acolo între bancontele pe care le iubește mai mult ca orice pe lumea asta.

2 comentarii

  1. […] publică o imagine cu Vlad Filat, iar în PS-ul la postare scrie următoarele “Ființa humanoidă din imagine, ține milioanele furate de la vamă și BEM într-un buncăr […]

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*