Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

LEANCĂ TREBUIE SĂ SE ÎNȚELEAGĂ CU FILAT, NU CU GHIMPU!

Aud că Iurie Leancă vrea să meargă la Ghimpu să-i ceară ca să voteze cabinetul lui Filat, Plahotniuk și Voronin. Ba mai mult decât atât, toate porăitoarele analismului politic moldovenesc de la Țaranu până la Bogatu au început să-i arate lui Ghimpu în direcția obrazului și să-i ceara „să șim oamnei”. Că vedeți, Dumneavoastră, dacă PL nu votează guvernul comunisto-mafgiot a proeuropeanului Leancă, atunci Ghimpu se face vinovat de periclitarea viitorului nostru european.

Ăștia chiar îi au de proști pe toți în jurul lor!

Ce să discute Leancă cu Ghimpu? Ghimpu a fost lăsat în afara guvernării, știm cu toții de ce. Leancă trebuie să se înțeleagă cu Filat ca să fie votat, nu cu Ghimpu! Pentru că Ghimpu a spus demult că îl votează pe Leancă, iar Filat trebuia doar să cadă deacord asupra propunerelor europene ale PL-ului.

Cine nu vrea să fie votat Leancă? Ghimpu? Sau, totuși, al vostru Vlad Filat?

2 comentarii

  1. Ati atins o mare, mare problema, d-le MOCANU.
    PRESA- anumita parte a presei . BOGATU- NEGRU – Victor CIOBANU este o adevarata TROICA omnistiutoare intr-ale politicii.
    Nu le convine nici lor “procurorul strain” ?Nu inteleg ce deranjeaza asa ceva, daca nu are musca?mustele pe caciula.
    Mecanismul de VERIFICARE si CONTROL instituit de UE pentru Romania si Bulgaria ce este? Si are si o “balanta” speciala , total independenta de alte structuri ale justitiei romane , numita DNA. Fireste ca se supune legilor din Romnania si in primul rand Constitutiei.Dar actioneaza , nu sta cu degetul in… Azi, chiar la ora cand tastez celebra ELENA UDREA a dat cu subsemnata acolo!!Iar cu acuzatiile care i se imputa nimeni nu o mai poate …scoate.

  2. A face analize si prognoze, a medita si a da sfaturi pe PC noi toti suntem bravi si ne consideram pe baricada, pe linia intai a luptei pentru binele poporului si a tarii, dar sa facem ceva mic, simplu, cum ar fi o propunere reala la unirea tuturor fortelor democratice, oneste, necompromise Ghimpu, Mocanu, Pavlicenco s.a., pentru a primi increderea majoritatii populatiei si respectiv de a accede in organul legislativ suprem… Spuneti-mi ce va sta in cale… Nu stiti, va spun eu, asta-i ranza cea mare a moldovanului, dorinta de a fi “comandir”, “nacialinik”, orgoliul, aceasta insa este o gresala, o stavila in calea propasirii si zidirii unei societati nostime. Stiti povata batranului catre fiii lui razletiti despre firele de malai, care separate sunt moi, fragile, iar legate intrun manunchi devin tari, puternice si deneanfrant. Cugetati drept, stand stramb si veti avea sorti de izbanda si succese.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*