Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

Conspiraţiile din culisele numirii Guvernului Gaburici

CONFERINȚĂ DE PRESĂ

Partidul Politic Mişcarea Populară Antimafie invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Conspiraţiile din culisele numirii Guvernului Gaburici”.

Conferinţa de presă va avea loc luni, 23 februarie 2015, cu începere de la ora 11.00, în sala de conferinţe a Agenţiei de presă IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22, of. 446.

Serviciul de presă al Mișcării Populare Antimafie
23 februarie 2015

2 comentarii

  1. Valentin

    D-nu Mocanu unde pot vedea conferinţa de presă????? Nici pe sait, nicaeri si privesc.eu au ascuns tot/

  2. =Catița Unionista dela Hotin=

    Chișinău, 25 Februarie 2015,
    Aula Magna a Universității de Stat
    – Spicuiri din discursul Președintelui României, Klaus Johannis Unionistul.

    http://cuget-liber.md/despre-unire-fara-patima/item/601-un-discurs-de-milioane-al-presedintelui-nostru-iohannis-marea-iazbanda-a-lui-stefan-reprezinta-o-lectie-pentru-noi-cei-din-secolul-xxi.html
    1.
    Apropierea centenarului Marii Uniri este un moment foarte important pentru ambele state românești. Actul istoric, „cel mai profund și mai frumos proiect de țară al istoriei moderne”, a fost posibil pentru că „cei care au făurit Unirea nu erau nici mai buni, nici mai harnici decât noi, dar aveau un sentiment al înaltei datorii pe care noi, azi, nu îl mai avem”. Astăzi, colaborarea dintre București și Chișinău, bazată pe identitatea comună, este una inedită pentru Uniunea Europeana, românii se vor regăsi „nu doar în Uniune, ci și în Comuniune. Solidaritatea noastră de neam nu doar că poate doborî garduri de sârma ghimpată, dar poate construi și un viitor comun pentru noi”.
    2.
    „Cine ajunge la statuia lui Ștefan cel Mare de la Chișinau poate vedea măreția lui prin însemnele puterii medievale pe care le redă această sculptură din perioada interbelică: coroană, paloș și cruce, dar un străin poate rata ceva foarte important dacă s-ar multumi cu atât. Ștefan este un simbol al identității noastre comune, faptele lui au contribuit decisiv la solidaritatea unui neam, cel românesc, iar marea izbândă a vieții sale reprezintă o lecție pentru noi, cei din secolul XXI”.
    3.
    „Pentru noi obiectivul este mult mai mult decât acela ca moldovenii să devină cetățeni comunitari, pentru că, de la Timișoara la Orhei se aude o singura limbă, cea română, iar trecutul nostru încape, între coperțile aceleiasi cărți de istorie”.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*