Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

Gaburici este ultimul prim-ministru al Guvernării mafiote Plahotniuc-Filat

Dacă aruncăm o privire sumară asupra stării societății și asupra revoltei populare în creștere, putem spune cu certitudine că Gaburici este ultimul prim-ministru al acestei guvernări. Gaburici va dispărea într-o bună zi undeva așa cum a apărut de nicăieri. Datorită unei revolte generalizate în societate, Plahotniuk și Filat nu vor mai putea instala niciun guvern! Este regretabil să spui cuvinte denigratoare în adresa oricui, dar în cazul lui Gaburici este nu numai îndreptățit dar și necesar. Este în interesul acestei societăți.

Că are studii sau nu, să fi avut absolvite Harvard-ul sau Sorbona, Gaburici Chiril oricum dă impresia unui om cu retard mental. Poate e de vină șocul la care s-a expus, poate nu se poate regăsi într-o situație care îl depășește, dar impresia care o creează Gaburici pentru public, este prezența incapacității de exercițiu intelectual. Nu o spun cu răutate, malițios sau dintr-o dorință malefică de a-l umili, comportamentul lui deviant ține de domeniul evidențelor și este extrem de jenant să vezi un om într-o asemenea postură. Plahotniuk și Filat au avut prima noapte de nesomn duminică seara după mitingul din PMAN. Acum se vor ține cu ambele mâini de Gaburici înțelegând că dacă acesta cedează psihic, se răstoarnă tot imperiul lor criminal.

Gaburici trebuie ajutat să plece! Trebuie ajutat, în primul rând din interes public, pentru înlăturarea acestei grupări criminale de la guvernare, în al doilea rând, din considerente umanitare (Doamne ferește, nu ironizez!) și aici ar avea de spus un cuvânt familia lui, care ar trebui pur și simplu să-l ia acasă.

Această aventură „europeană” s-a început în 2009 ca „speranța cea de pe urmă”, a dăinuit 6 ani ca o dramă confuză și se termină ca o farsă penibilă.

2 comentarii

  1. samson

    Domnule Mocanu,
    in acest context rechemarea urgenta in capitala lui Scaraoţchi a agentilor Goşa i Zina ar putea insemna ca coloana 5ea va incerca sa profite de situatie.
    La sigur va fi intocmit un plan de actiune, injectati bani, strategii, provocari, pe scurt murdar si ticalos in stil kgbist.
    Un plan de deviere a miscarii populare in folosul ocupantilor.

  2. coressi

    Abramburici să rămână cât mai mult în post de premier, altminteri mămăliga nu explodează pentru că situaţia politică basarabeană trebuie să fie coaptă complet, să nu se mai poată face nimic de către Filat şi compania! Apropo, Dodonel aşteaptă la cotitură, pentru că alternativă viabilă încă nu există!

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*