Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

SUNTEM ÎN PREAJMA CELUI DE-AL TREILEA RĂZBOI INTERMAFIOT

Stimați prieteni!

Noi mergem astăzi în Piața Marii Adunări Naționale! Mergem la protest, cu lozinca: ” Nici o obligațiune în afara interesului public”! Este lozinca Mișcării Populare Antimafie din Campania ultimilor alegeri parlamentare. Noi nu suntem printre organizatori, noi suntem participanți la un protest pașnic. Noi nu suntem nici măcar printre vorbitori. Noi suntem simpli ostași și credeți-ma acest statut conține mult mai multă demnitate decât să fi fost cineva dintre noi “un simplu prim-ministru”.

Dacă ași fi avut posibilitate să vorbesc către mulțime sunt sigur că ași fi reușit să aprind în sufletele dumneavoastră focul revoltei biruitoare și făuritoare de fapte dezlănțuitoare din umilința și mizeria în care ne-au adus o mână de criminali!

În iulie 2011 Filat declanșa primul război inter-mafiot din care a ieșit boțit și umilit pentru că rivalul lui Plahotniuc s-a dovedit mai puternic. Pe atunci lumea nu știa încă faptul că Filat este ultimul ticălos pe care l-au cunoscut vreodată și s-au înrolat mulți într-o tabără sau alta. Eu sunt mândru ca noi am avut reduta noastră împotriva tuturor! Anume atunci a apărut lozinca noastră ” Comuniștii și mafia de la guvernare subt o apa și un pământ!”

Al doilea război inter-mafiot a fost declanșat chiar de noi, Miscarea Poulară Antimafie, prin dezvăluirile despre crima din Pădurea Domneasca! Și atunci am rămas pe reduta noastră, fără sa luăm partea cuiva din taberile beligerante de mafioți de toate culorile.

Astăzi suntem la fel!

Dacă ași fi avut astăzi posibiltate să vorbesc ași fi spus că a venit vremea să dăm ultima bătălie, ori acest război va fi învingător dacă nimeni dintre oamenii de bine a acestei țări nu se va înrola mai mult nici odată în vreuna dintre grupurile mafiote rivale.

Nu este adevărat, așa cum sugerează unii activiști civici, că trebuie să despărțim politica de spiritul cetățenesc al societății civile.

TREBUIE SĂ DESPĂRȚIM PENTRU TOTDEAUNA POLITICA DE BANII MURDARI AI MAFIEI!

JOS MAFIA!

TRĂIASCĂ POLITICA SI SPIRITUL CIVIC ÎNAFARA TUTUROR INTERESELOR CRIMNALE ALE MAFIE!

1 comentariu

  1. coressi

    material politic să-l daţi jos este cu prisosinţă, dar să puneţi ceva în loc aveţi?Ce.i de făcut bre când mai toţi sunt lacomi şi nu se pot abţine din ciugulirea averii statului?Să fie dodon soluţia?

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*