Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

Să nu vă mai aud că… Mihai Ghimpu este prost!

Declarația lui de astăzi este de o rară speță artistică, ea dovedește, încă o dată, că politica așilor din mânecă este cea mai potrivită pentru Republica Moldova:

„Procuror european, asta poate fi și un cetățean al Republicii Moldova, dacă el are și cetățenia unui stat european.”

Are Plahotniuc un „european” la conducerea Curții Constituționale care corespunde tuturor „criteriilor de performanță” – filmat pe toate părțile la NOBIL-Club, cu investiții de milioane în bunăstarea și în cariera lui profesională, cu trotinetă sofisticată și un papagal de fac mărunțel pe ele toate profesoarele de română când îi aud vocalul, cu pauze grele de înțelepciune juridică în limbajul lui de CEDO – Alexandru Tănase poate ține loc nu doar de Procuror străin, ci de o întreagă misiune „EUR-Lex” la Chișinău! Cu un Tănase la Procuratura Generală, Plahotniuc va ține creierii moldovenilor la răcoare „pi butoi” încă cel puțin un an.

Să nu vă mai aud că Ghimpu e prost! Ghimpu este ostașul universal al Mafiei și cea mai de preț sculă din panoplia lui Plahotniuc! Cel mai neverosimil și grav lucru este, însă, faptul că nimeni dintre cei care au votat cu PL-ul nu-și vor regreta curând votul!

2 comentarii

  1. Yo!

    D-nul Sergiu, am o intrebare:
    Mergetiduminica la Marea adunare nationala?!, si indiferent de raspuns a doua intrebare ar suna de ce

  2. radu

    D-le Mocanu: Sunte-ți un trădător murdar.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*