Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

Vă rog respectuos să aveți puțintică răbdare!

Ieri, a avut loc o întâlnire a partidelor extraparlamentare (unele dintre ele și extraterestre) cu câțiva membri ai Platformei DA!

Acum aud că unii din acei câțiva membri ai Platformei DA povestesc că au avut o întâlnire interesantă cu liderii partidelor extraparlamentare (repet, unele dintre ele și extraterestre). Am fost și noi la acea întâlnire și pot să vă spun că nu ni s-a părut deloc interesantă, ba din contra, am avut impresia că pe câțiva membri ai Platformei DA, mitingul din 3 mai i-a catapultat în cosmos și de acolo le vine greu să comunice cu cei de pe pământ.

Noi le-am adresat membrilor Platformei DA un Memoriu pe care sperăm să nu-l ignore (Memoriul este public deja). Cu el pot face cunoștință și alți membri ai Platformei DA (mai puțin televizați) care și-au delegat, credem, cu prea mare ușurință inițiativa către câțiva membri ai Platformei DA.

Stimați prieteni, vă rog să aveți puțintică răbdare și o să aflați de ce nu a fost interesantă, pentru noi, întâlnirea cu câțiva membri ai Platformei DA.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*